Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο MMORPG να επιλέξω?

More
11 Aug 2014 21:26 #147828 by Παναγιώτης Φιλίππου
Παιδιά τώρα τον Σεπτέμβρη λέω να ξαναρχίσω κανά νέο MMO και είμαι μεταξύ FFXIV (fan της σειράς στις κονσόλες) και Wildstar. Πήρα και νέα κάρτα γραφικών R9 280Χ Windforce και θέλω να εντυπωσιαστώ! Τι προτείνετε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Aug 2014 05:30 #147848 by Γιώργος Λόλας
Οπτικά το Wildstar βασίζεται περισσότερο στο art direction και όχι στα... γυαλιστερά γραφικά. Δυνατά στον οπτικό τομέα παίζουν τα TERA, Rift, Guild Wars 2, Aion, Firefall, Planetside 2 (MMOFPS), Blade & Soul (αν έχεις την υπομονή να ασχοληθείς με english patch μιας και είναι στα ρώσσικα η beta που έπαιξα εγώ τουλάχιστον). Και το FFXIV έχει ωραία γραφικά. Με γεια την GPU κιόλας, τερατάκι είναι έτσι; :)

More
12 Aug 2014 13:43 #147865 by Παναγιώτης Φιλίππου
Δεν πρόλαβα να την χαρώ και πολύ γιατί ήρθα για διακοπές στην πατρίδα μου αλλά ναι έτρεχε τα πάντα άψογα και εκεί που στο beta του Wildstar είχα αηδιάσει με το τραγικό framerate όταν το ξαναδοκίμασα με την νέα κάρτα γραφικών έτρεχε τέλεια και μου άλλαξε άποψη για το game. Θα δοκιμάσω όταν γυρίσω και το free trial του FFXIV να χαρούν τα ματάκια μου :D

More
02 Jun 2016 11:28 #182158 by kostastz
Γεια σας παιδια! Μετα απο χρονια αποφασισα να παιξω καποιο ΜΜΟ για να περναει η ωρα...Ειμαι περισσοτερο PVE/solo gaming παιχτης και ειμαι αναμεσα στο Rift - Archeage - Blade & Soul... Ποιο μου προτεινεται γιατι ειμαι σε διλλημα αλλα εχω χασει και επεισοδια ...ευχαριστω!

More
02 Jun 2016 14:40 #182159 by Γιώργος Λόλας
Τυχαίνει να έχω γράψει τα reviews και των τριών αυτών MMORPG :)

Για PvE (raids, dungeons κτλ), το Rift είναι το καλύτερο από τα τρία αυτά και γενικά είναι ένα από τα καλύτερα MMORPG που μπορείς να παίξεις αυτή την στιγμή. Τα expansions του έχουν προσθέσει άπειρο περιεχόμενο και έχει πραγματικά πολλά πράγματα να κάνεις, είτε μιλάμε για PvE, είτε για fluff stuff για να περνάει η ώρα σου (Dimensions, Minions κτλ). Μιας και σου αρέσει και το solo, έχει και solo dungeons (Chronicles), μπορείς να κυνηγάς Rifts και invasions ή να πάρεις μέρος σε tower-defense φάση Invasions στο map.

Το leveling είναι αρκετά διασκεδαστικό, αφού πέρα από τα quests, μπορείς να κάνεις και Instant Adventures. Σε κάνει teleport στην περιοχή όπου πρέπει να κάνεις τα objectives (μόνος σου ή με άλλους, σε βάζει σε party) και κερδίζεις γρήγορα exp και χωρίς να βαριέσαι αφού στο τέλος κάθε Instant Adventure έχει bossάκι. Για μένα επίσης, έχει το καλύτερο character progression με τα souls που μπορείς να αλλάξεις ανά πάσα στιγμή. Έτσι, μπορείς πχ να έχεις δύο presets (ή και 3, 4, 10 :P) ένα για Healing και ένα για DPS. Οποιαδήποτε στιγμή θέλεις, μπορείς να αλλάξεις ανάμεσα σε αυτά και σου αλλάζει αυτόματα το build (με βάση αυτά που έχεις επιλέξει εσύ), τις μπάρες με τα skills κτλ.

Το ArcheAge έχει κι αυτό PvE, αλλά είναι προσανατολισμένο περισσότερο στο PvP και στο sandbox. Μπορείς να έχεις την δική σου γη με φάρμες/σπίτια, να κάνεις trade runs και γενικά να ασχοληθείς με την οικονομία. Το Blade & Soul στο προτείνω μόνο αν θες να παίξεις arena PvP σε eSports επίπεδο, κατά τα άλλα, δε με εντυπωσίασε.

Διάβασε τα reviews και των τριών για πιο αναλυτική άποψη:
Rift review
ArcheAge review
Blade & Soul review

More
02 Jun 2016 14:59 - 03 Jun 2016 00:55 #182160 by kostastz
Σε ευχαριστώ..θα δοκιμασω το Rift :)

Edit: Κατεβασα το Rift φαινεται ευχαριστο...Για το Guild Wars 2 ποια ειναι η γνωμη σου? Αξιζει να το δοκιμάσω κι αυτο?
Last edit: 03 Jun 2016 00:55 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
03 Jun 2016 01:38 #182185 by Γιώργος Λόλας
Ωραίος, αν χρειαστείς βοήθεια πες μου :) Σε ποιον server ξεκίνησες; Εγώ είμαι Bloodiron αν είναι και μπήκες αλλού, κάνε εκεί transfer (δωρεάν είναι) για να σε βοηθάω κιόλας όταν μπορώ. Guild Wars 2 έπαιξα πολύ λίγο. Το πρώτο Guild Wars είναι τρομερό και το δεύτερο λένε ότι αξίζει. Θα σε κατευθύνω για άλλη μια φορά στα reviews για να πάρεις μια γεύση και ας σου απαντήσουν και άλλα παιδιά που το έχουν παίξει περισσότερο.

Guild Wars 2 review
Guild Wars 2: Heart of Thorns expansion (φρέσκο φρέσκο το review, ανέβηκε πριν λίγες μέρες).

More
26 Jan 2021 13:08 #245183 by Frazzle
Κρίμα που έκλεισε το Wildstar, το έπαιζα από τότε που είχε βγεί για open beta testing. World of Warcraft, FFXIV και ESO είναι στις τοπ μου προτιμήσεις.