Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο MMORPG να επιλέξω?

More
05 Jul 2007 14:59 #34699 by Georgios Liatopoulos
Είναι δωρεάν. Θέλουν όμως να περάσεις κάποιο τρόπο πληρωμής για να ξεκινήσεις. Και να περάσεις την καρτα θα την ξοδέψει από τον δεύτερο μήνα.

Φυσικά έχω account και είμαι ακόμα officer στο guild μου. Αλλά έχει λήξει ο λογαριασμός μου. Εγώ τα έχω αφήσει τα mmo προς το παρών. Έχω πάρει wii και ps3 τους τελευταίους μήνες. Πάντως θα μιλήσω με τα παιδιά του guild για σένα. Μπορούμε να βρεθούμε και να φτιάξουμε μαζί το account και να σου δείξω κάποια πράματα. Σου στέλνω το κινητό μου σε private message. Πρόσεξε μην κάνεις σε κανένα internet cafe αυτή τη διαδικασία. Να είναι καθαρός ο υπολογιστής από ιούς. Κλέβουν accounts στο wow αβέρτα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2007 15:05 #34700 by Makis
ok ty man!

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
07 Jul 2007 12:16 #34844 by Andreas
Kalitero PvP apo olla to WoW???????? Hmmm psaxto ligo kalitera, o monadikos logos pou to GuildWars paramenei psila stis listes einai to PvP tou.
Anyway an psaxneis ena game pou o xaraktiras sou kanei level up tote to WoW einai i kaliteri epilogi sou.
TO Guild Wars tha sou prosferei para poli kalo pvp alla einai arga gia na xekiniseis afti tin stigmi.

More
07 Jul 2007 12:23 #34848 by Makis
Το αποφασισα.Θα αρχίσω

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
07 Jul 2007 15:28 #34862 by Κωνσταντής Νικολάου

ventouzas13\ wrote: Το αποφασισα.Θα αρχίσω

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
07 Jul 2007 16:03 #34870 by Makis
ττι εγινε ρε παιδια?ειναι πολυ λιωσιμο το παιχνιδι!Βασικα τωρα π το σκεφτομαι σιγουρα θα το λιωσω γτ
1}εχω 4μηνες καθισιο μεχρι να παω να γραφτω πανεπιστημιο και
2}δν θα παω διακοπες
3}ειναι το 1ο mmorpg που παιζω στο σπιτι μ

Καημενο pc...

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
07 Jul 2007 16:27 #34873 by Georgios Liatopoulos

raiden_72\ wrote: Kalitero PvP apo olla to WoW???????? Hmmm psaxto ligo kalitera, o monadikos logos pou to GuildWars paramenei psila stis listes einai to PvP tou.
Anyway an psaxneis ena game pou o xaraktiras sou kanei level up tote to WoW einai i kaliteri epilogi sou.
TO Guild Wars tha sou prosferei para poli kalo pvp alla einai arga gia na xekiniseis afti tin stigmi.

Το guild wars θέλει καλό guild για να περάσεις καλά στο PVP. Εκτός από αυτό, οι νέες μικρές αρένες που πρόσθεσαν στο wow το κάνουν πολύ πιο διασκεδαστικό. Επίσης τα αυτά που κερδίζεις από το pvp είναι ωραία φτιαγμένα έτσι ώστε να έχεις συνέχεια κάποιο εφικτό στόχο όταν παίζεις.

More
07 Jul 2007 17:00 #34877 by Makis
παιδια ετσι κι αλλιως εγω θα παιζω

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
14 Mar 2013 20:43 #121625 by kokoubasyo
Καλησπερα σε ολους με λενε ανδρεα και ειμαι 21 ετων!!ειμαι new member και δεν ξερω αν γραφω καν στο σωστο section! ελπιζω πως ναι!...anyway!Στο θεμα μας...
Δεν ειμαι ακριβως gamer αλλα σταδιακα εχω λιωσει καποια games οπως l2 οταν ακομα υπηρχαν αξιολογοι σερβερς και λιγο official οπως και με το league of legends που παιζω ακομα αλλα το ψιλοβαριεμαι ωρες ωρες και με ξενερωνει ασχημα το solo q.Μιας και εχω ψηθει να αρχισω καποιο game και δεν με συναρπαζει καποιο σε γενικες γραμμες απο μερικα που ειχα ριξει μια ματια στο παρελθον οπως hon, runes of magic,marvel heroes online ψαχνω να βρω ενα καλο MMO(rpg κυριος) f2p game!Οι απαιτησεις μου δεν ειναι τρελες και επισις περιμενω να δω μερικα games που ειναι ακομα σε Development σταδιο και ειναι τα παρακατω: World of darkness,archeage,elder scrolls,blade and soul,lineage eternal(αν ποτε βγει),core blaze,bless,neverwinter.Κατα προτιμηση θα ηθελα ενα mmorpg να δινει μεγαλητερη βαση σε pvp και raids me clans κλπ και οχι τοσο πολυ στα quests χωρις να σημενει οτι κατι τετοιο ειναι ντε και καλα απαραίτητο η να εχει ελαχιστα quest!επισις τα γραφικα και το περιβαλλον δεν θελω να ειναι "μουφα" ειτε πολυ "παιδικα"...τα θελω καλα "σοβαρα" και "μετρημενα" οχι τρελα κοστουμια τρισδιαστατα και τετοια!μερικα που checkara λιγο και μου τραβηξαν το ενδιαφερον ειναι το vindictus το raiderZ,Continent of the Ninth Seal(C9) και μετα παμε στα ποιο γνωστα οπως aion,rift,tera)
Αυτα απο εμενα και περιμενω σχολια και προτασεις μηπως και καταληξω καπου.....! :P

More
14 Mar 2013 22:37 #121631 by Χριστιάνα Θάνου
Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Τα περισσότερα MMORPG έχουν fancy στολές και δεν μου έρχεται κάτι τώρα για να σου πω. Πάντως ρίξε μια ματιά στο Tera μιας και έγινε free-to-play.