Καλησπερα σε ολους με λενε ανδρεα και ειμαι 21 ετων!!ειμαι new member και δεν ξερω αν γραφω καν στο σωστο section! ελπιζω πως ναι!...anyway!Στο θεμα μας...
Δεν ειμαι ακριβως gamer αλλα σταδιακα εχω λιωσει καποια games οπως l2 οταν ακομα υπηρχαν αξιολογοι σερβερς και λιγο official οπως και με το league of legends που παιζω ακομα αλλα το ψιλοβαριεμαι ωρες ωρες και με ξενερωνει ασχημα το solo q.Μιας και εχω ψηθει να αρχισω καποιο game και δεν με συναρπαζει καποιο σε γενικες γραμμες απο μερικα που ειχα ριξει μια ματια στο παρελθον οπως hon, runes of magic,marvel heroes online ψαχνω να βρω ενα καλο MMO(rpg κυριος) f2p game!Οι απαιτησεις μου δεν ειναι τρελες και επισις περιμενω να δω μερικα games που ειναι ακομα σε Development σταδιο και ειναι τα παρακατω: World of darkness,archeage,elder scrolls,blade and soul,lineage eternal(αν ποτε βγει),core blaze,bless,neverwinter.Κατα προτιμηση θα ηθελα ενα mmorpg να δινει μεγαλητερη βαση σε pvp και raids me clans κλπ και οχι τοσο πολυ στα quests χωρις να σημενει οτι κατι τετοιο ειναι ντε και καλα απαραίτητο η να εχει ελαχιστα quest!επισις τα γραφικα και το περιβαλλον δεν θελω να ειναι "μουφα" ειτε πολυ "παιδικα"...τα θελω καλα "σοβαρα" και "μετρημενα" οχι τρελα κοστουμια τρισδιαστατα και τετοια!μερικα που checkara λιγο και μου τραβηξαν το ενδιαφερον ειναι το vindictus το raiderZ,Continent of the Ninth Seal(C9) και μετα παμε στα ποιο γνωστα οπως aion,rift,tera)
Αυτα απο εμενα και περιμενω σχολια και προτασεις μηπως και καταληξω καπου.....!