Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Age of Conan

More
06 Jun 2008 23:02 #43187 by Stevepredator
Replied by Stevepredator on topic Age of Conan

IloveCONSOLES\ wrote:

Stevepredator\ wrote: εντάξει κράτα τότε το δεύτερο μισό της απάντησης μου και άκου λίγο Μιχαλάρα.Άκου φίλε θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να postarei όπου θέλει αν ξέρει το θέμα γιατί ουσιαστικά το forum είναι συζήτηση αλλά πως θα γίνετε αν δεν ποστάρουμε ελεύθερα?Φίλε άμα θες να συνεχίσουμε να μιλάμε δεν θα ανεβάσουμε τους τόνους γιατί με έχουν βάλει ήδη στο μάτι οι mods για μπανάκι :cry:

Για να πω την αληθεια, και εγω αυτο παρατηρησα... ΠΟΛΛΑ POST ξαφνικα... Τεσπα.. Γιατι ban? Για την γκ....α εε για την κοπελα με το pS3?

Όχι αλλά επιδή λογομάχησα με έναν

Cause the only real predator is Stevepredator

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jun 2008 02:25 #43194 by Petros
Replied by Petros on topic Age of Conan
Φίλε Stevepredator :) Μην μασάς! αυτά θέλουμε στο Forum! λίγη ζωντάνια! άσε τη λένε οι άλλοι!
συνέχισε έτσι δριμύτερος! αλλά 100+ παιχνιδια; μου αρέσει που τα μετράς εγω

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
07 Jun 2008 08:19 #43198 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic Age of Conan
kai sinexizo na sou leo den 8elo na sou tin mpo an katalaves kai pali den eipa oti den exeis dikeoma na kaneis post i tpt tetio oloi exoune apla kaneis merikes fores anousia posts kai ekeino to thread pou ani3es mono kai mono gia tin sig sou fantazei douleia 9xronou apla

kai pali sou leo oti den 8elo na sou tin mpo sinexise na postareis aka8ektos

More
07 Jun 2008 10:58 #43204 by Stevepredator

JaCk_RiDeR\ wrote: Φίλε Stevepredator :) Μην μασάς! αυτά θέλουμε στο Forum! λίγη ζωντάνια! άσε τη λένε οι άλλοι!
συνέχισε έτσι δριμύτερος! αλλά 100+ παιχνιδια; μου αρέσει που τα μετράς εγω  έχω χάσει το μέτρημα..

Άμα θες να τα δεις αναλυτικά ποια games έχω τελειώσει εδώ θα τα δεις www.gameworld.gr/modules.php?nam ... pic&t=5080

More
07 Jun 2008 11:17 #43205 by Vassilis
Replied by Vassilis on topic Age of Conan
Ε παιδιά, τι θα λέγατε να το κόβατε και οι δύο και να γυρίσουμε στο Topic;

More
07 Jun 2008 12:56 #43210 by Petros

Stevepredator\ wrote:

JaCk_RiDeR\ wrote: Φίλε Stevepredator :) Μην μασάς! αυτά θέλουμε στο Forum! λίγη ζωντάνια! άσε τη λένε οι άλλοι!
συνέχισε έτσι δριμύτερος! αλλά 100+ παιχνιδια; μου αρέσει που τα μετράς εγω  έχω χάσει το μέτρημα..

Άμα θες να τα δεις αναλυτικά ποια games έχω τελειώσει εδώ θα τα δεις www.gameworld.gr/modules.php?nam ... pic&t=5080

Μας δουλεύεις; ποιος είσαι; Και νοικιασμένα κιόλας

More
07 Jun 2008 13:03 #43213 by Stevepredator

JaCk_RiDeR\ wrote:

Stevepredator\ wrote:

Μας δουλεύεις; ποιος είσαι; Και νοικιασμένα κιόλας  :P πότε πρόλαβες ρε αλάνι; και πόσα πληρώνεις στα Video club;

Πίστευεσε το όλοι οι φίλοι μου μου

More
07 Jun 2008 13:07 - 07 Jun 2008 13:13 #43216 by Esperos
Replied by Esperos on topic Age of Conan
Και ποιος ειπε πως εκανες το forum μπουρδελο παρακαλω? Γιατι εγω εβλεπα πως πριν απο εσενα ολοι postarane (με ελαχιστες εξαιρεσεις) οποτε ειχανε αναγκη να ρωτησουν κατι η οποτε το θυμοντουσαν και τωρα που μεγαλωσε ακομα περυσοτερο το forum μας σε ατομα και ξεκινισαν να ξεθαβουν παλια αλα καλα topic που ΠΟΛΟΙ τα ειχανε ξεχασμενα η γραμμενα στα.........παλια τους τα παπουτσια...........σου την ειπαν κιολας?
Οσο για το topic με την υπογραφη δε το θεωρω ακυρο γιατι το παλικαρι δεν εχει υπογραφη ουτε pokemon,ουτε διαβολακια,ουτε συμβολα! Εχει μια γκομενιτσα που μας πηγενοφερνει στην τουαλετα και μαλιστα σε τεραστιες διαστασεις για forum!Οποτε λογικο ειναι να ρωτησει αν ειναι οκ ωστε αν καποιος προσβαλετε ή αν δε πρεπει να εχει τοσο μεγαλη υπογραφη να την βγαλει! Πολυ κακο για το τιποτα, για τα 100+ games οντος ψυλο ακυρο αλλα εμεις κραταμε την ουσια οτι τα forum ειναι ανοιχτα για ολους μας να λεμε την γνωμη μας.
Οσο για τον Μιχαλαρα σου λεω αγαπητε πως δε ξερω για τους αλους αλα εγω λατρευω αφανταστα το "αφιερωμα" στον Μεγα.........(και η μανα σου νομιζει πως μεγαλωνε ενα ψεμα, πισωγλεντη με ουλες ερχομαι οπου με θες........)
Last edit: 07 Jun 2008 13:13 by Esperos .

More
07 Jun 2008 13:12 #43218 by Petros

aposperittis\ wrote: Και ποιος ειπε πως εκανες το forum μπουρδελο παρακαλω? Γιατι εγω εβλεπα πως πριν απο εσενα ολοι postarane οποτε ειχανε αναγκη να ρωτησουν κατι η οποτε το θυμοντουσαν και τωρα που μεγαλωσε ακομα περυσοτερο το forum μας σε ατομα και ξεκινισαν να ξεθαβουν παλια αλα καλα topic που ΠΟΛΟΙ τα ειχανε ξεχασμενα η γραμμενα στα.........παλια τους τα παπουτσια...........σου την ειπαν κιολας?
Οσο για το topic με την υπογραφη δε το θεωρω ακυρο γιατι το παλικαρι δεν εχει υπογραφη ουτε pokemon,ουτε διαβολακια,ουτε συμβολα! Εχει μια γκομενιτσα που μας πηγενοφερνει στην τουαλετα και μαλιστα σε τεραστιες διαστασεις για forum!Οποτε λογικο ειναι να ρωτησει αν ειναι οκ ωστε αν καποιος προσβαλετε ή δε πρεπει να εχει τοσο μεγαλη υπογραφη να την βγαλει! Πολυ κακο για το τιποτα, για τα 100+ games οντος ψυλο ακυρο αλλα εμεις κραταμε την ουσια οτι τα forum ειναι ανοιχτα για ολους μας να λεμε την γνωμη μας.
Οσο για τον Μιχαλαρα σου λεω αγαπητε πως δε ξερω για τους αλους αλα εγω λατρευω αφανταστα το "αφιερωμα" στον Μεγα.........(και η μανα σου νομιζει πως μεγαλωνε ενα ψεμα, πισωγλεντη με ουλες ερχομαι οπου με θες........)

Συμφωνώ μαζί σου! απολυτα άλλα το AOC να το πάρω η όχι;

More
07 Jun 2008 13:14 #43220 by Esperos
Replied by Esperos on topic Age of Conan
Να το παρεις!!!!!! Και πολυ αργησες! :mrgreen: