Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Age of Conan

More
05 Jun 2008 19:53 #43076 by Stevepredator
Replied by Stevepredator on topic Age of Conan

aposperittis\ wrote: Αν θέλετε να δείτε μαζί μας περισσότερες λεπτομέρειες για το υπέροχο αυτό παιχνίδι μπείτε εδώ !

www.gameworld.gr/modules.php?nam ... =0&thold=0

Φίλε τελικά εμείς οι δύο το έχουμε πάρει το θέμα του advertising πολύ σοβαρά :mrgreen:
Εσύ διαφημίζεις το AOC και εγώ το ps3 (βλέπε sig) :lol:

Cause the only real predator is Stevepredator

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jun 2008 20:48 #43098 by Esperos
Replied by Esperos on topic Age of Conan
Εγω ειμαι Moderator στο site και ειδικοτητα μου τα Online, οποτε  λογικο ειναι να γραφω αυτα που γραφω!!! :mrgreen:

Το review του conan εγω το εχω γραψει.

More
05 Jun 2008 21:00 #43103 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic Age of Conan
haha nai la8os diko mou otan egrafa :P

More
05 Jun 2008 21:02 #43104 by Stevepredator
Πες τίποτα και για το ps3 ρε (πλάκα κάνω μόνο εγώ το κάνω αυτό)

More
05 Jun 2008 22:59 #43118 by Gabriel
prospa8eis apegnosmena na anevaseis to post count sou i mou fenete?

More
06 Jun 2008 15:55 #43149 by Esperos
Replied by Esperos on topic Age of Conan
Μπορει να κανει αυτο αλλα πρεπει να του αναγνωρισουμε πως ανοιξε πολλα παλια topic και εδωσε ζωη στο forum! Απο μενα μπραβο, συνεχισε ετσι και μη φοβασαι τιποτα! Ο στριμενος αλλα και καυγατζης του forum (εγω δηλαδη!) ειναι μαζι σου!

More
06 Jun 2008 21:13 #43166 by Stevepredator

BeCaUsE\ wrote: prospa8eis apegnosmena na anevaseis to post count sou i mou fenete?

Φίλε είμαι τόσο καλός gamer 100+ τερματισμένα games και συνείζω κάθε βδομάδα να ανεβάζω τον αριθμό ξέρω 9 στα 10 topic που συζητάνε γιατί να μην πω τη γνώμη μου αφού για αυτό είναι τα forum όχι για να θάβουμε όλα τα posts γιατί πολλά από τα θαμένα άξιζαν πραγματικά.
Aposperittis thanks for your support :D

More
06 Jun 2008 22:22 #43173 by Gabriel
Φίλε είμαι τόσο καλός gamer 100+ τερματισμένα games και συνείζω κάθε βδομάδα να ανεβάζω τον αριθμό

afto den mou lei tpt den 8elo na sou tin mpo i tpt tetio apla kai pali afto pou eipes einai ligo akiro

More
06 Jun 2008 22:31 #43177 by Stevepredator
εντάξει κράτα τότε το δεύτερο μισό της απάντησης μου και άκου λίγο Μιχαλάρα.Άκου φίλε θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να postarei όπου θέλει αν ξέρει το θέμα γιατί ουσιαστικά το forum είναι συζήτηση αλλά πως θα γίνετε αν δεν ποστάρουμε ελεύθερα?Φίλε άμα θες να συνεχίσουμε να μιλάμε δεν θα ανεβάσουμε τους τόνους γιατί με έχουν βάλει ήδη στο μάτι οι mods για μπανάκι :cry:

More
06 Jun 2008 22:40 #43179 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Stevepredator\ wrote: εντάξει κράτα τότε το δεύτερο μισό της απάντησης μου και άκου λίγο Μιχαλάρα.Άκου φίλε θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να postarei όπου θέλει αν ξέρει το θέμα γιατί ουσιαστικά το forum είναι συζήτηση αλλά πως θα γίνετε αν δεν ποστάρουμε ελεύθερα?Φίλε άμα θες να συνεχίσουμε να μιλάμε δεν θα ανεβάσουμε τους τόνους γιατί με έχουν βάλει ήδη στο μάτι οι mods για μπανάκι :cry:

Για να πω την αληθεια, και εγω αυτο παρατηρησα... ΠΟΛΛΑ POST ξαφνικα... Τεσπα.. Γιατι ban? Για την γκ....α εε για την κοπελα με το pS3?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.