Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Age of Conan

More
13 Jun 2008 09:35 #43564 by Stevepredator
Replied by Stevepredator on topic Age of Conan
Άλλα το 30 με 40% που το παίζει (το game μην πάει το μυαλό σας κάπου αλλού) είναι κάτω τον 18.
Πάντως κάτι που με παραξένεψαι ο φίλος μου που άρχισε Aoc θέλει να το παρατήσει αμέσως επειδή το βαρέθηκε λέει και θέλει να ξαναγυρίσει στο wow.Μήπως το game δεν αξίζει? :roll: (παρακαλώ να μην με αποπάρεται ή να με βρίσεται άνθρωπος είμαι και εγώ έκανα μια υπόθεση)

Cause the only real predator is Stevepredator

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jun 2008 11:53 #43568 by Petros
Replied by Petros on topic Age of Conan

Stevepredator\ wrote: Άλλα το 30 με 40% που το παίζει (το game μην πάει το μυαλό σας κάπου αλλού) είναι κάτω τον 18.
Πάντως κάτι που με παραξένεψαι ο φίλος μου που άρχισε Aoc θέλει να το παρατήσει αμέσως επειδή το βαρέθηκε λέει και θέλει να ξαναγυρίσει στο wow.Μήπως το game δεν αξίζει? :roll: (παρακαλώ να μην με αποπάρεται ή να με βρίσεται άνθρωπος είμαι και εγώ έκανα μια υπόθεση)

Μέχρι τα 20 lvl γίνεται λίγο κουραστικό αλλά μετά πιστεύω ότι θα είναι καλό.. άλλα το παιχνίδι αξίζει... (Το WoW όμως είναι καλύτερο...... για ορισμένους λόγους που δεν θα κάτσω να το αναλύσω γιατί βαριέμαι..)

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
13 Jun 2008 12:32 - 13 Jun 2008 15:58 #43571 by Esperos
Replied by Esperos on topic Age of Conan
Η απαντηση για μενα ειναι μια! Οσα δε τα φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...
Εχουν βολευτη οι περισσοτεροι με τον Bob τον σφουγγαρακι...εχμμμ συγνωμη με το wow ηθελα να πω, εχουν παει και 70lvl αντε και στην καλυτερη περιπτωση να εχουν και κανενα epic και σου λεει ¨που να τα ξανακανω ολα απο την αρχη..." εγω παντος ειμαι μαζι σας! Συνεχιστε το wow αφηστε και σε εμας ενα σοβαρο ενηλικο παιχνιδι να το ευχαριστηθούμε!
Last edit: 13 Jun 2008 15:58 by Esperos .

More
13 Jun 2008 12:57 #43575 by Stevepredator
Εγώ είμαι 15 αλλά θα παίξω ενήλικο game όπως τόσα χρόνια τα GTA εδώ ο πατέρας μου ενώ ήμουν 6 μου πήρε για το ps1 το GTA2 και ενω ήξερε το περιεχόμενο (LOL)

More
13 Jun 2008 15:50 #43587 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic Age of Conan
kala gta paizei to ka8e 9xrono den einai 8ema

More
14 Jun 2008 00:29 #43607 by Petros

aposperittis\ wrote: Η απαντηση για μενα ειναι μια! Οσα δε τα φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...
Εχουν βολευτη οι περισσοτεροι με τον Bob τον σφουγγαρακι...εχμμμ συγνωμη με το wow ηθελα να πω, εχουν παει και 70lvl αντε και στην καλυτερη περιπτωση να εχουν και κανενα epic και σου λεει ¨που να τα ξανακανω ολα απο την αρχη..." εγω παντος ειμαι μαζι σας! Συνεχιστε το wow αφηστε και σε εμας ενα σοβαρο ενηλικο παιχνιδι να το ευχαριστηθούμε!

δεν είπα ότι το Conan δεν είναι ωραίο παιχνίδι απλά το WoW μέχρις στιγμής μου έχει τραβήξει ποιο πολύ το ενδιαφέρον

More
14 Jun 2008 08:23 #43611 by Stevepredator
Το Aoc δεν είναι καλό game (δίκιο έχεις μάλλον

More
14 Jun 2008 09:20 #43613 by Esperos
Replied by Esperos on topic Age of Conan
Ειναι σα το Lineage βαρας οποιον θες!

More
21 Jun 2008 20:41 - 22 Jun 2008 08:08 #43858 by Stevepredator

aposperittis\ wrote: Ειναι σα το Lineage βαρας οποιον θες!

Οχ θα φάω τόσο ganking στην αρχή που ο υπολογιστής μου θα είναι τυχερός άμα επηζήσει από τις κλοτσίες και τις μπουνιές  που θα φάει από τα νεύρα μου.Δείτε αυτό το video για το Aoc

Last edit: 22 Jun 2008 08:08 by Stevepredator.

More
22 Jun 2008 01:36 #43869 by Petros
αν ήμουν στη θέση σου δεν θα έβαζα τέτοιου είδους video στο site....