- Thank you received: 0
Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
aposperittis\ wrote: Διαβαστε το νεο αρθρο σχετικα με το Conan εδω
www.gameworld.gr/modules.php?nam ... e&sid=1415
aposperittis\ wrote: Σας παραθέτω σχόλια απο το forum μας με τίτλο "ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ WOW?" (δε το ανοιξα εγω....)
Ολοι βλέπουμε ότι κάτι έχει αλλάξει το τελευταίο καιρό και δεν είναι τυχαίο όσο αφορά το WOW.
Τι έχει αλλάξει όμως ρε γαμώτο;
Απλά αναρωτηθείτε αν σας αρέσει το ομαδικό παιχνίδι ή όχι.
Σας αρέσει ο άλλος που είναι δίπλα μας να είναι το ίδιο δυνατός σαν και εσάς στο πεδίο της μάχης ή θα περιμένουμε την έναρξη της μάχης για να αποδείξουμε ότι κάνουμε μεγαλύτερο dps?
Αν μπεις σε αυτήν την νοοτροπία καλύτερα να κάτσεις στο WOW φίλε μου. Μείνε και κάνε ΒG κάνε Dailly κάνε το Χριστό τον ίδιο. Αλλά μην μας πρήζεις άλλο για το gear σου και τα παιχνιδάκια σου και το πόσο dmg χτυπάς.
Grow up και δες και τον άλλο τον συμπαίχτη που ίσως κάποια στιγμή σου σώσει την ζωή στο πεδίο της μάχης. Άλλαξε νοοτρπία φιλέ μου. Δες και λίγο παραπέρα από αυτό που σου έμαθαν λάθος να κάνεις στο WOW!
Θα μπορούσα να γράψω και άλλα έτσι δεν θα γινότανε συζήτηση, απλώς θα διαβαζότανε και θα λέγατε μα τι μααααλάκας είναι αυτός ....έτσι όμως αποδεικνύετε ότι είστε στην ίδια νοοτροπία που είσασταν και πριν διαλυθούν οι Greekz.
Με λίγα λόγια μικροί μου και μεγάλοι ήρωες δεν είναι το παιχνίδι που έχει αλλάξει αλλά η συμπεριφορά που ζητήται να αλλάξει για μπορέσουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι και μικροί και μεγάλοι. Και noobades και ftw όπως λέει και ο φίλος μου ο Οδυσσέας.
Και θα κλείσω με κάτι που παραδέχετε και ο ίδιος ο GM ....την απέραντη καφρίλα του ελληνάρα... (*)
Τα σχόλια όλα δικά σας.
Με εκτίμηση
Τσαρ
Όσο τώρα αναφορά το παιχνίδι WoW για μένα φτέει η εταιρεία...κάτι που θα δικαιολογήσω κάποια άλλη στιγμή (έτσι για να γίνεται κουβέντα και να χω κάτι να γράφω όταν βαριέμαι). Επειδή το χάλασε, μας χάλασε και μας...μας έκανε να βαρεθούμε. Πιστεύω ακράδαντα ότι και αυτό ήταν αφορμή για την ηρωική μας διάλυση μέσα σε όλα τα άλλα. Όπως πιστεύω ότι αυτό θα είναι και αφορμή διάλυσης για πολλά άλλα guild. Όταν ένα παιχνίδι είναι καλό, υπάρχει και ενδιαφέρον. Όταν υπάρχει ενδιαφέρον, υπάρχει και όρεξη. Όταν υπάρχει όρεξη, υπάρχει και ομαδικότητα. Και ομαδικότητα φίλοι μου = guild.
kata tin gnomi mou paratame to wow giati meta apo ena simio to wow ginete olo ke pio apaitikiko kai kataligi na gini deytero epagkelma sou kai aytomatos ginete katanagkastiko bareto kai antagonistiko gia to gear pou ine kai soulbound mi xeso lol
kai ta megala guild pou exo di mesa apo filous de to polidiaskedazoun to pexnidi..sto chat grafoun mono gia raids gear ke tetia kai ventrilo akougonte mono oi raid leaders den exi plakes kai astia pou kanoun to game naxi plaka
kai kathe fora poou skotonoun ena boss de fonazoun bravo ke tetia...lene nice job next kai tetia e an legete ayto epitixia stowow thanks alla de tha paro.
E αφού το αφήσατε ανοιχτό θα πεταχτώ και εγώ!
Ας ξεκινήσουμε από την αρχή (είμαι στην δουλειά Αυγουστιάτικα δεν κουνιέται φύλο και βαριέμαι!!!)
Ξεκίνησα και εγώ όπως οι περισσότεροι άλλωστε από το L2, το κράτησα 3 χρόνια, μετά το ξεφτίλισαν το θέμα, άπιαστη οικονομία (μήπως για να βγάζουν λεφτά από τους andena sellers?) είχες το κάθε 12χρονο που το βαράνε και το κοροϊδεύουν όλοι στο σχολείο να βγάζει τα ψυχολογικά του επάνω σου παίρνοντας σε pk ξανά και ξανά και ξανά και ξανά!!! Είχα φίλο που είχε πάρει το 78lvl 9 φορές!!! Και μάλιστα σε official έτσι, ποτέ δε παίζω κάτι σε Private. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά αποκτήσαμε και τα bots που σου γ@## όλο το παιχνίδι, δεν υπήρχε ρε παιδιά άνθρωπος να μιλήσω το διανοείται ο νους σας ? Όλος ο Server ήταν γεμάτος bots! Ε αυτό ήταν και το τέλος για εμένα...
Τώρα όσο για το wow, τα γραφικά του ποτέ δε με πείραξαν, η Blizzard βασίστηκε καθαρά στα strategy και για αυτό τον λόγο το έκανε παραμυθένιο και το ΜΜΟ της, θα ήταν αντι ιδεολογικό να έκανε το αντίθετο!
Είχε όμως άλλα σοβαρά προβλήματα, ας ξεκινήσουμε από τα q, τα περισσότερα ήταν δίχως σοβαρό σκοπό τα έκανες απλά και μόνο για να κερδίζεις πράματα και όχι για να μπεις στο κλίμα του παιχνιδιού, για την ακρίβεια τα q ήταν του στιλ "σκότωσε 10 χελώνες-μετά σκότωσε άλλες 10-αυτές που σκότωσες δε μου κάνουν για αυτό σκότωσε άλλες 10-από τις 10 που μου έφερες η μια το έσκασε για αυτό φέρε την πίσω!-ωραία τώρα σκότωσε τους συγγενείς της χελώνας γιατί ζητούν εκδίκηση!" και στο τέλος? "μπράβο γενναίε πολεμιστή πάρε μια χελονόσουπα που σου δίνει +150 health για μια ώρα...
Να πούμε για την ισορροπία των Class? Που ακόμα μετά από τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να αποδώσει στο 100%? Και πως να το κάνει άλλωστε, όταν βγαίνει σε συνέντευξη και λέει ότι αγαπημένη της class είναι οι warlocks και συγκεκριμένα οι Hordes τι περιμένετε? Είναι τυχαίο που οι καλύτερες guild παγκοσμίως είναι Hordes? (πχ Νihilum), είναι τυχαίο που σε κάθε patch οι warlocks απλά τα σπάνε όλο και περισσότερο?...χμμμ δε νομίζω....
Τώρα για το gear τι να πω, που σου βγαίνει το κολοσουφρί να ντυθείς full pvp και σε λίγους μίνες βγάζει καινούργια και κάνει σχεδόν τσάμπα αυτή που έλιωσες να αποκτήσεις και τώρα θα μπορεί το κάθε μ@λ@κισμένο να έχει την στολή σου με δυο μέρες BG ( συγνώμη για την γλώσσα άλλα μου τα θυμίσατε πάλι και εκνευρίστηκα!)
Και μέσα σε όλα αυτά να έχεις και την συμπεριφορά των άλλων παιχτών για το ποιος την έχει μεγαλύτερη (την epic στολή!), που για να την αποκτήσουν η θα έκατσαν 25 άτομα να βαράνε σαν ηλίθιοι 1 Mob για 8 ώρες (επί 2 μήνες γιατί δε πέφτει και αυτό που θες με την πρώτη!!!) ή θα λιώνανε στις αρένες για 2 βδομάδες αν παίζουν για 10 ώρες την μέρα κάθε μέρα, αλλιώς σε κάνα μήνα αν παίζουν χαλαρά.