Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Age of Conan

More
07 Aug 2008 13:34 #45585 by Giannis
Replied by Giannis on topic Age of Conan
ontos pedia to pexnidi einai erimi ti exp... epanasxediazmo 8elei....
mprei se 5 xronia na pezetai.. :x

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2008 14:55 #45592 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Καλα αυτο με το fugitive system ειναι copy-paste απο το Lineage.....Τι καθησαν και σκεφτηκαν ακριβως?

More
07 Aug 2008 16:49 #45599 by Esperos
Replied by Esperos on topic Age of Conan
Οτι εχει το AOC ειναι κομματια απο Lineage αλλα και απο το wow, βεβαια μας παρουσιαζει και δικα του στοιχεια κατι που προσωπικα δε με ενοχλει και τοσο. Γιατι οταν επαιζα wow μου ελειπαν πολλα πραγματακια απο το Lineage, οπως για παραδειγμα το siege ή το hardcore pvp. Οταν ξαναγυρναγα στο Lineage μου ελειπε το πλουσιο αλλα και φυλικο περιβαλον του wow (Interface αλλα και gameplay). Τώρα με το conan δε μου λειπει τιποτα! Τα εχω όλα και ειμαι ευτυχισμενος. Αν δεν ειχε και τα bug που εχει θα το ευχαριστιοντουσαν και αλοι...

More
07 Aug 2008 16:55 #45600 by Esperos
Παμε σε αλλο ενα νεο!

Mετά από τεράστια ζήτηση, η Funcom πρόσθεσε voice-overs σε περισσότερα από 60 διαφορετικά quests μετά το level είκοσι! Ακολουθεί λίστα με τα quests που σύντομα θα λάβουν voice overs.

20-40 Lore Quests

Conarch Village

Every Strong Arm (19) (References the Kern Wolfeye Series of books): Conarch Warrior, Bronwith
Clans at War (20): Bronwith, Torin Chieftain

Old Tarantia

The Wrong Kind of Message (and hence the subquests The Right Kind of Message, The Stygian Kind of Message and A Poor Attempt) These quests are lore based and cover Conan’s reign and the nature of the gods, Mitra and Set. (20): Novatus and Nephtammon
The Woman Who Never Died (References Princess Akivasha from Hour of the Dragon)(39): Myrina
Khemi

The Satiated Serpent (references Hour of the Dragon)(20): Osithma, Semerkhem, Issa, Tetkafri
The Raided Tomb (References Princess Akivasha from Hour of the Dragon)(35): Tetkafri, Issa, Cargomaster Laberius
Conall's Valley

Kern Wolfeye (Kern Wolfeye series)(23): Riona, Kern Wolfeye
An Impending Attack (Kern Wolfeye series)(26): Kern Wolfeye
Chaos in the Fortress (Kern Wolfeye series)(30): Kern Wolfeye
Mayhem in the Fortress (Kern Wolfeye series)(31): Kern Wolfeye
Decimate the Warhost (Kern Wolfeye series)(32): Kern Wolfeye
Wild Lands

Prove Your Worth (Zelata, Hour of the Dragon)(28): Zelata
Tearing the Veil (Zelata, Hour of the Dragon, The Grim Grey God)(38): Zelata
Immortal Acheron (Zelata, Hour of the Dragon, The Grim Grey God)(39): Zelata
Khopshef Province

A Plea for Prophecy (References Derketo)(35): Semira, Iti, Oracle of Derketo
Sneaking Suspicions (References Derketo)(35): Iti
Lord Atum-Keket (References Derketo and Atum-Keket comics)(37): Iti
Emerald Eyes (References Atum-keket Comics) (37): Guardian Statue
40-60 Lore Quests

Eiglophian Mountains

The Magic Orb (52): Cian, Rithriall, Fennella
The Screams from the Galcier (57): Kyna
A Broken Bloodline (52): Carrick, Elina
The Blood-Furred Beast (52): Carrick
Elina’s Father (54): Elina
A Daugther’s Revenge (55): Elina
Into the Fire (59): Rithriall
White Hand Officers (60): Rithriall
Field of the Dead

Death to the Vanir (45): Bodhrann
The Ymirish Bearlock (46): Bodhrann
Lieutenant Rhor (46): Bodhrann
Lieutenant Haken, Karras & Vorr (47): Bodhrann
Tabbot and the Scouts (ACHA Series: Legends of Kern) (40): Tabbot Tall Wood
The Wolf Dream (44): Marrock
The Curse of the Werewolves (44): Marrock
The Den of Wolves (44): Marrock
To The Victor Go the Spoils (ACHA Series: Legends of Kern) (42): Cul Chieftain
A Curious Encounter (50): Radi, Spectre of Leannan
Into the Dark Woods (49): Lachlan
60-80 Lore Quests

Atzel's Approach

The Giant Killings (74) + The Giant Slayer Saga (74) -> Against the Giant King(80)
The Nemedian Dispatch (62) >Tale of Insanity (62) > Hard Evidence (65) > Trail to the Dragon's Lair (75) > The Draconis Hex (80)
Kheshatta

The Last Archive (72)
Lift the Curse of Constantius (76)
Master of the Silver Peacock (80)
Ibis, Master of Hidden Secrets (80)
Master of Gargoyles (80)
Thunder River

A Steep Cliff (60) -> Plans of Mayhem (61)
Will to Change (61) -> Silence Him (62)
Heads of the Fallen (65)
Turning Point (70) -> Absolute War (70)

More
12 Aug 2008 10:52 #45681 by Esperos
Διαβαστε το νεο αρθρο σχετικα με το Conan εδω

More
14 Aug 2008 17:04 #45810 by Petros
Replied by Petros on topic Age of Conan

aposperittis\ wrote: Διαβαστε το νεο αρθρο σχετικα με το Conan εδω  

www.gameworld.gr/modules.php?nam ... e&sid=1415

Λές αρκετά σωστά και το καταλαβαίνω αλλά μην ανοίγεις το στόμα σου για κάτι που δεν ξέρεις. Η Blizzard βγάζει Expantion αφού έχει δώσει δωρεάν 20 Patch προηγουμένως τα Patch αυτα περιλαμβάνουν (Instances , περιοχές , bug fixes και άλλα ) εσύ θα λές για το Guild wars που κάθε λίγο και λιγάκι βγάζουν ενα Expantion. Στo World of warcraft δεν είναι έτσι όπως τα λες.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
14 Aug 2008 18:01 #45822 by Esperos
Ναι σε 3 μονο Patch και κυκλοφορει 3,5 χρονια...και αυτό μετα απο καθε καινουργιο ΜΜΟ που το θεωρει ανταγωνιστικο!

More
14 Aug 2008 18:32 #45828 by Esperos
Σας παραθέτω σχόλια απο το forum μας με τίτλο "ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ WOW?" (δε το ανοιξα εγω....)

Ολοι βλέπουμε ότι κάτι έχει αλλάξει το τελευταίο καιρό και δεν είναι τυχαίο όσο αφορά το WOW.
Τι έχει αλλάξει όμως ρε γαμώτο;
Απλά αναρωτηθείτε αν σας αρέσει το ομαδικό παιχνίδι ή όχι.
Σας αρέσει ο άλλος που είναι δίπλα μας να είναι το ίδιο δυνατός σαν και εσάς στο πεδίο της μάχης ή θα περιμένουμε την έναρξη της μάχης για να αποδείξουμε ότι κάνουμε μεγαλύτερο dps?
Αν μπεις σε αυτήν την νοοτροπία καλύτερα να κάτσεις στο WOW φίλε μου. Μείνε και κάνε ΒG κάνε Dailly κάνε το Χριστό τον ίδιο. Αλλά μην μας πρήζεις άλλο για το gear σου και τα παιχνιδάκια σου και το πόσο dmg χτυπάς.
Grow up και δες και τον άλλο τον συμπαίχτη που ίσως κάποια στιγμή σου σώσει την ζωή στο πεδίο της μάχης. Άλλαξε νοοτρπία φιλέ μου. Δες και λίγο παραπέρα από αυτό που σου έμαθαν λάθος να κάνεις στο WOW!

Θα μπορούσα να γράψω και άλλα έτσι δεν θα γινότανε συζήτηση, απλώς θα διαβαζότανε και θα λέγατε μα τι μααααλάκας είναι αυτός ....έτσι όμως αποδεικνύετε ότι είστε στην ίδια νοοτροπία που είσασταν και πριν διαλυθούν οι Greekz.
Με λίγα λόγια μικροί μου και μεγάλοι ήρωες δεν είναι το παιχνίδι που έχει αλλάξει αλλά η συμπεριφορά που ζητήται να αλλάξει για μπορέσουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι και μικροί και μεγάλοι. Και noobades και ftw όπως λέει και ο φίλος μου ο Οδυσσέας.

Και θα κλείσω με κάτι που παραδέχετε και ο ίδιος ο GM ....την απέραντη καφρίλα του ελληνάρα... (*)
Τα σχόλια όλα δικά σας.

Με εκτίμηση
Τσαρ

Όσο τώρα αναφορά το παιχνίδι WoW για μένα φτέει η εταιρεία...κάτι που θα δικαιολογήσω κάποια άλλη στιγμή (έτσι για να γίνεται κουβέντα και να χω κάτι να γράφω όταν βαριέμαι). Επειδή το χάλασε, μας χάλασε και μας...μας έκανε να βαρεθούμε. Πιστεύω ακράδαντα ότι και αυτό ήταν αφορμή για την ηρωική μας διάλυση μέσα σε όλα τα άλλα. Όπως πιστεύω ότι αυτό θα είναι και αφορμή διάλυσης για πολλά άλλα guild. Όταν ένα παιχνίδι είναι καλό, υπάρχει και ενδιαφέρον. Όταν υπάρχει ενδιαφέρον, υπάρχει και όρεξη. Όταν υπάρχει όρεξη, υπάρχει και ομαδικότητα. Και ομαδικότητα φίλοι μου = guild.
kata tin gnomi mou paratame to wow giati meta apo ena simio to wow ginete olo ke pio apaitikiko kai kataligi na gini deytero epagkelma sou kai aytomatos ginete katanagkastiko bareto kai antagonistiko gia to gear pou ine kai soulbound mi xeso lol

kai ta megala guild pou exo di mesa apo filous de to polidiaskedazoun to pexnidi..sto chat grafoun mono gia raids gear ke tetia kai ventrilo akougonte mono oi raid leaders den exi plakes kai astia pou kanoun to game naxi plaka

kai kathe fora poou skotonoun ena boss de fonazoun bravo ke tetia...lene nice job next kai tetia e an legete ayto epitixia stowow thanks alla de tha paro.

E αφού το αφήσατε ανοιχτό θα πεταχτώ και εγώ!
Ας ξεκινήσουμε από την αρχή (είμαι στην δουλειά Αυγουστιάτικα δεν κουνιέται φύλο και βαριέμαι!!!)
Ξεκίνησα και εγώ όπως οι περισσότεροι άλλωστε από το L2, το κράτησα 3 χρόνια, μετά το ξεφτίλισαν το θέμα, άπιαστη οικονομία (μήπως για να βγάζουν λεφτά από τους andena sellers?) είχες το κάθε 12χρονο που το βαράνε και το κοροϊδεύουν όλοι στο σχολείο να βγάζει τα ψυχολογικά του επάνω σου παίρνοντας σε pk ξανά και ξανά και ξανά και ξανά!!! Είχα φίλο που είχε πάρει το 78lvl 9 φορές!!! Και μάλιστα σε official έτσι, ποτέ δε παίζω κάτι σε Private. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά αποκτήσαμε και τα bots που σου γ@## όλο το παιχνίδι, δεν υπήρχε ρε παιδιά άνθρωπος να μιλήσω το διανοείται ο νους σας ? Όλος ο Server ήταν γεμάτος bots! Ε αυτό ήταν και το τέλος για εμένα...
Τώρα όσο για το wow, τα γραφικά του ποτέ δε με πείραξαν, η Blizzard βασίστηκε καθαρά στα strategy και για αυτό τον λόγο το έκανε παραμυθένιο και το ΜΜΟ της, θα ήταν αντι ιδεολογικό να έκανε το αντίθετο!
Είχε όμως άλλα σοβαρά προβλήματα, ας ξεκινήσουμε από τα q, τα περισσότερα ήταν δίχως σοβαρό σκοπό τα έκανες απλά και μόνο για να κερδίζεις πράματα και όχι για να μπεις στο κλίμα του παιχνιδιού, για την ακρίβεια τα q ήταν του στιλ "σκότωσε 10 χελώνες-μετά σκότωσε άλλες 10-αυτές που σκότωσες δε μου κάνουν για αυτό σκότωσε άλλες 10-από τις 10 που μου έφερες η μια το έσκασε για αυτό φέρε την πίσω!-ωραία τώρα σκότωσε τους συγγενείς της χελώνας γιατί ζητούν εκδίκηση!" και στο τέλος? "μπράβο γενναίε πολεμιστή πάρε μια χελονόσουπα που σου δίνει +150 health για μια ώρα...
Να πούμε για την ισορροπία των Class? Που ακόμα μετά από τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να αποδώσει στο 100%? Και πως να το κάνει άλλωστε, όταν βγαίνει σε συνέντευξη και λέει ότι αγαπημένη της class είναι οι warlocks και συγκεκριμένα οι Hordes τι περιμένετε? Είναι τυχαίο που οι καλύτερες guild παγκοσμίως είναι Hordes? (πχ Νihilum), είναι τυχαίο που σε κάθε patch οι warlocks απλά τα σπάνε όλο και περισσότερο?...χμμμ δε νομίζω....
Τώρα για το gear τι να πω, που σου βγαίνει το κολοσουφρί να ντυθείς full pvp και σε λίγους μίνες βγάζει καινούργια και κάνει σχεδόν τσάμπα αυτή που έλιωσες να αποκτήσεις και τώρα θα μπορεί το κάθε μ@λ@κισμένο να έχει την στολή σου με δυο μέρες BG ( συγνώμη για την γλώσσα άλλα μου τα θυμίσατε πάλι και εκνευρίστηκα!)
Και μέσα σε όλα αυτά να έχεις και την συμπεριφορά των άλλων παιχτών για το ποιος την έχει μεγαλύτερη (την epic στολή!), που για να την αποκτήσουν η θα έκατσαν 25 άτομα να βαράνε σαν ηλίθιοι 1 Mob για 8 ώρες (επί 2 μήνες γιατί δε πέφτει και αυτό που θες με την πρώτη!!!) ή θα λιώνανε στις αρένες για 2 βδομάδες αν παίζουν για 10 ώρες την μέρα κάθε μέρα, αλλιώς σε κάνα μήνα αν παίζουν χαλαρά.

More
14 Aug 2008 20:50 #45836 by Petros
Replied by Petros on topic Age of Conan

aposperittis\ wrote: Σας παραθέτω σχόλια απο το forum μας με τίτλο "ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ WOW?" (δε το ανοιξα εγω....)

Ολοι βλέπουμε ότι κάτι έχει αλλάξει το τελευταίο καιρό και δεν είναι τυχαίο όσο αφορά το WOW.
Τι έχει αλλάξει όμως ρε γαμώτο;
Απλά αναρωτηθείτε αν σας αρέσει το ομαδικό παιχνίδι ή όχι.
Σας αρέσει ο άλλος που είναι δίπλα μας να είναι το ίδιο δυνατός σαν και εσάς στο πεδίο της μάχης ή θα περιμένουμε την έναρξη της μάχης για να αποδείξουμε ότι κάνουμε μεγαλύτερο dps?
Αν μπεις σε αυτήν την νοοτροπία καλύτερα να κάτσεις στο WOW φίλε μου. Μείνε και κάνε ΒG κάνε Dailly κάνε το Χριστό τον ίδιο. Αλλά μην μας πρήζεις άλλο για το gear σου και τα παιχνιδάκια σου και το πόσο dmg χτυπάς.
Grow up και δες και τον άλλο τον συμπαίχτη που ίσως κάποια στιγμή σου σώσει την ζωή στο πεδίο της μάχης. Άλλαξε νοοτρπία φιλέ μου. Δες και λίγο παραπέρα από αυτό που σου έμαθαν λάθος να κάνεις στο WOW!

Θα μπορούσα να γράψω και άλλα έτσι δεν θα γινότανε συζήτηση, απλώς θα διαβαζότανε και θα λέγατε μα τι μααααλάκας είναι αυτός ....έτσι όμως αποδεικνύετε ότι είστε στην ίδια νοοτροπία που είσασταν και πριν διαλυθούν οι Greekz.
Με λίγα λόγια μικροί μου και μεγάλοι ήρωες δεν είναι το παιχνίδι που έχει αλλάξει αλλά η συμπεριφορά που ζητήται να αλλάξει για μπορέσουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι και μικροί και μεγάλοι. Και noobades και ftw όπως λέει και ο φίλος μου ο Οδυσσέας.

Και θα κλείσω με κάτι που παραδέχετε και ο ίδιος ο GM ....την απέραντη καφρίλα του ελληνάρα... (*)
Τα σχόλια όλα δικά σας.

Με εκτίμηση
Τσαρ

Όσο τώρα αναφορά το παιχνίδι WoW για μένα φτέει η εταιρεία...κάτι που θα δικαιολογήσω κάποια άλλη στιγμή (έτσι για να γίνεται κουβέντα και να χω κάτι να γράφω όταν βαριέμαι). Επειδή το χάλασε, μας χάλασε και μας...μας έκανε να βαρεθούμε. Πιστεύω ακράδαντα ότι και αυτό ήταν αφορμή για την ηρωική μας διάλυση μέσα σε όλα τα άλλα. Όπως πιστεύω ότι αυτό θα είναι και αφορμή διάλυσης για πολλά άλλα guild. Όταν ένα παιχνίδι είναι καλό, υπάρχει και ενδιαφέρον. Όταν υπάρχει ενδιαφέρον, υπάρχει και όρεξη. Όταν υπάρχει όρεξη, υπάρχει και ομαδικότητα. Και ομαδικότητα φίλοι μου = guild.
kata tin gnomi mou paratame to wow giati meta apo ena simio to wow ginete olo ke pio apaitikiko kai kataligi na gini deytero epagkelma sou kai aytomatos ginete katanagkastiko bareto kai antagonistiko gia to gear pou ine kai soulbound mi xeso lol

kai ta megala guild pou exo di mesa apo filous de to polidiaskedazoun to pexnidi..sto chat grafoun mono gia raids gear ke tetia kai ventrilo akougonte mono oi raid leaders den exi plakes kai astia pou kanoun to game naxi plaka

kai kathe fora poou skotonoun ena boss de fonazoun bravo ke tetia...lene nice job next kai tetia e an legete ayto epitixia stowow thanks alla de tha paro.

E αφού το αφήσατε ανοιχτό θα πεταχτώ και εγώ!
Ας ξεκινήσουμε από την αρχή (είμαι στην δουλειά Αυγουστιάτικα δεν κουνιέται φύλο και βαριέμαι!!!)
Ξεκίνησα και εγώ όπως οι περισσότεροι άλλωστε από το L2, το κράτησα 3 χρόνια, μετά το ξεφτίλισαν το θέμα, άπιαστη οικονομία (μήπως για να βγάζουν λεφτά από τους andena sellers?) είχες το κάθε 12χρονο που το βαράνε και το κοροϊδεύουν όλοι στο σχολείο να βγάζει τα ψυχολογικά του επάνω σου παίρνοντας σε pk ξανά και ξανά και ξανά και ξανά!!! Είχα φίλο που είχε πάρει το 78lvl 9 φορές!!! Και μάλιστα σε official έτσι, ποτέ δε παίζω κάτι σε Private. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά αποκτήσαμε και τα bots που σου γ@## όλο το παιχνίδι, δεν υπήρχε ρε παιδιά άνθρωπος να μιλήσω το διανοείται ο νους σας ? Όλος ο Server ήταν γεμάτος bots! Ε αυτό ήταν και το τέλος για εμένα...
Τώρα όσο για το wow, τα γραφικά του ποτέ δε με πείραξαν, η Blizzard βασίστηκε καθαρά στα strategy και για αυτό τον λόγο το έκανε παραμυθένιο και το ΜΜΟ της, θα ήταν αντι ιδεολογικό να έκανε το αντίθετο!
Είχε όμως άλλα σοβαρά προβλήματα, ας ξεκινήσουμε από τα q, τα περισσότερα ήταν δίχως σοβαρό σκοπό τα έκανες απλά και μόνο για να κερδίζεις πράματα και όχι για να μπεις στο κλίμα του παιχνιδιού, για την ακρίβεια τα q ήταν του στιλ "σκότωσε 10 χελώνες-μετά σκότωσε άλλες 10-αυτές που σκότωσες δε μου κάνουν για αυτό σκότωσε άλλες 10-από τις 10 που μου έφερες η μια το έσκασε για αυτό φέρε την πίσω!-ωραία τώρα σκότωσε τους συγγενείς της χελώνας γιατί ζητούν εκδίκηση!" και στο τέλος? "μπράβο γενναίε πολεμιστή πάρε μια χελονόσουπα που σου δίνει +150 health για μια ώρα...
Να πούμε για την ισορροπία των Class? Που ακόμα μετά από τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να αποδώσει στο 100%? Και πως να το κάνει άλλωστε, όταν βγαίνει σε συνέντευξη και λέει ότι αγαπημένη της class είναι οι warlocks και συγκεκριμένα οι Hordes τι περιμένετε? Είναι τυχαίο που οι καλύτερες guild παγκοσμίως είναι Hordes? (πχ Νihilum), είναι τυχαίο που σε κάθε patch οι warlocks απλά τα σπάνε όλο και περισσότερο?...χμμμ δε νομίζω....
Τώρα για το gear τι να πω, που σου βγαίνει το κολοσουφρί να ντυθείς full pvp και σε λίγους μίνες βγάζει καινούργια και κάνει σχεδόν τσάμπα αυτή που έλιωσες να αποκτήσεις και τώρα θα μπορεί το κάθε μ@λ@κισμένο να έχει την στολή σου με δυο μέρες BG ( συγνώμη για την γλώσσα άλλα μου τα θυμίσατε πάλι και εκνευρίστηκα!)
Και μέσα σε όλα αυτά να έχεις και την συμπεριφορά των άλλων παιχτών για το ποιος την έχει μεγαλύτερη (την epic στολή!), που για να την αποκτήσουν η θα έκατσαν 25 άτομα να βαράνε σαν ηλίθιοι 1 Mob για 8 ώρες (επί 2 μήνες γιατί δε πέφτει και αυτό που θες με την πρώτη!!!) ή θα λιώνανε στις αρένες για 2 βδομάδες αν παίζουν για 10 ώρες την μέρα κάθε μέρα, αλλιώς σε κάνα μήνα αν παίζουν χαλαρά.

Μαγκας! Μπράβω του! Πολυ σωστα τα λέει! ./clap ./clap αλλα αυτο δεν σημένει οτι το Conan είναι καλύτερο...
Αυτο που λέει για τα Quest έχει δικιο , ένα παιχνίδι δεν πρέπει να έχει διάβασμα ειδικα MMO γιατι κανείς μα κανείς δεν κάθετε να τα διαβάσει. Εδώ έρχεται το Stargate να το αλλάξει αυτό με ποιο interactive quest κατι που θα είναι τρομερό. Αυτο το έχω παρατηρήσει και εγώ και γιαυτό εξάλλου θα φύγω όταν βγει το Stargate worlds. Στο Expantion του world of warcraft θα αλλάξουν πολλά και εύχομαι να αλλάξουν κάποια πράγματα. 1 που διάβασα ότι πλέων τα PVP armor θα είναι εντελώς διαφορετικά και σε εμφάνιση και χρώμα από τα PVE άρα λύθηκε το θέμα αυτό ότι ακόμα και ο μπόμπιρας θα έχει τα ίδια item με σένα. Επίσης το Raid θα γίνει ποιο ομαλό και δεν θα χρειάζονται τόσες ώρες καψίματος. και άλλα πολλά

Πέρα από αυτά κάποια πράγματα που μου τι σπάνε στο WoW είναι:1) τα guilds. Δεν υπάρχουν πια τέτοιου είδους Guild ομαδικά και τέτοια που να χαίρεσαι το παιχνίδι ( εξερητε το guild του PC master το οποίο χάρις σε αυτό χαίρομε παιχνίδι και τα πάει μια χαρά!) στο server που παίζω όλοι είναι FTW τύποι όπως είπε και ο φίλος με αποτέλεσμα να σε κοροϊδεύουν και να σου τη σπάνε. Εγώ θα το σταμάταγα το WoW αν δεν έμπαινα στο PC Master Guild. Αν το World of warcraft δεν αλλάξει τίποτα μέχρι να βγεί το Stargate worlds είτε κάποιο άλλο ναι όντως θα χάσει πολλούς.

Αλλά δεν μπωρο να καταλάβω Aposperitti που κολλάει αυτό με το αν το age of conan αξίζει η όχι......
Εμένα δεν μου άρεσε 1) Οι εμφάνισή των χαρακτήρων 2) οι χάρτες 3) το Interface 4) Το Cinematic style.
και αρκετά.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
14 Aug 2008 21:15 #45838 by Esperos
Κολάει στο σχόλιο σου εδώ! "......Στo World of warcraft δεν είναι έτσι όπως τα λες."
Η αλιώς οτι το warcraft ΔΕΝ ειναι καλύτερο απο το Conan! Απλα πράματα!

Επίσης κανεις λαθος οτι τα q δε θα επρεπε να υπαρχουν ετσι γιατι κανεις δε τα διαβαζει, αυτα τα παιχνιδια δεν ειναι απλα ΜΜΟ ειναι RPG MMO....και τα κρανοι στα μηχανακια δε τα φορα κανεις να τα καταργήσουμε ?