Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Neverwinter

More
14 Oct 2013 20:32 #133856 by Βασίλης Καμακάρης
Για να πάρουμε μια γεύση από την συνέντευξη από τον Ryan Clark product manager της Perfect World Entertainment που έδωσε στο Gameworld, οπού μας λέει ορισμένες πληροφορίες για το παιχνίδι μέχρι τώρα και τα μελλοντικά σχεδία του Neverwinter.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jan 2015 20:27 - 16 Jan 2015 20:28 #155582 by Πιέρρος Φουστέρης
Δηλώστε συμμετοχή για την beta του Neverwinter στο Xbox One!

Αν έχετε Xbox Live GOLD τότε θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι δωρεάν όταν κυκλοφορήσει (τους προσεχείς μήνες) καθότι θα είναι free-to-play. Ωστόσο η beta ξεκινάει 5-8 Φεβρουαρίου. Αν έχετε Xbox One δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.
Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ότι είχε και η έκδοση για PC, με user interface και χειρισμό κατάλληλο για κονσόλα, αλληλεπίδραση με τους φίλους σας και optimization στα controls.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 16 Jan 2015 20:28 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
05 Feb 2015 17:46 #156388 by Rain
Replied by Rain on topic Neverwinter
Επειδή ήθελα να το αρχίσω το παιχνίδι
Ειναι όντως P2W?
Γιατί στο Steam τα σχόλια ειναι πάρα πολύ άσχημα.

More
13 Feb 2015 12:21 #156669 by Giannis
Replied by Giannis on topic Neverwinter
Τα endgame instances & raids ειναι ανοιχτα σε ολους ή πληρωνρεις οπως το Age of conan?

More
13 Feb 2015 19:48 #156684 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ είχα ασχοληθεί εκτενέστατα όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει και δεν είχα παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα. Ενδεχομένως να ισχύει κάτι τέτοιο στο PvP, αλλά στο PvE δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Αξίζει γενικά να το δοκιμάσεις, εμένα μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

More
13 Feb 2015 19:55 #156687 by Παντελής Δασκαλέλος
Με βάση τις δηλώσεις του Ryan Clark στο GameWorld σε συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει όλο το end-game περιεχόμενο είναι free. Ελπίζω να μην έχει αλλάξει κάτι.

More
11 Jul 2015 13:13 #164691 by Γιάννης Μίγκλης
Έχω ασχοληθεί με αυτό το παιχνίδι και είναι πολύ εντυπωσιακό το όποιο θα ενθουσιάσει τους κατόχους οποιαςδήποτε κονσόλας[Αν κυκλοφορήσει παντού]

More
11 Jul 2015 14:04 #164705 by Valakelis
Replied by Valakelis on topic Neverwinter

supermario644ever wrote: Έχω ασχοληθεί με αυτό το παιχνίδι και είναι πολύ εντυπωσιακό το όποιο θα ενθουσιάσει τους κατόχους οποιαςδήποτε κονσόλας[Αν κυκλοφορήσει παντού]

Το έχω κατεβάσει αρκετό καιρό στο PC, αρκετά καλό MMORPG και δεν απαιτεί αρκετά καλά specs στο PC.
Όσον αναφορά τα γραφικά δεν ήταν κάτι σημαντικό.

More
07 Jan 2016 21:24 #174999 by Bill Vassilatos
Replied by Bill Vassilatos on topic Neverwinter
Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.

Ηθελα να ρωτησω αν εντελει το neverwinter online θα βγει σε ps4. To εχουν ανακοινωσει εδω και κατι μηνες αλλα τιποτα. Στο xbox εχει βγει απο το καλοκαιρι. Γιατι αργει τοσο σε ps4?

Σας ευχαριστω.

More
07 Jan 2016 21:32 - 07 Jan 2016 21:34 #175001 by Γιώργος Λόλας
Καλησπέρα Βασίλη, καλή χρονιά φιλαράκι :)

Δυστυχώς δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το PS4 ακόμα. Δεν έχει ανακοινωθεί κιόλας ο λόγος που το αργούν τόσο, κάτι που είναι λίγο περίεργο. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε αυτή την στιγμή.
Last edit: 07 Jan 2016 21:34 by Γιώργος Λόλας.