Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Neverwinter

More
21 Aug 2012 15:01 #111314 by eliminator
Neverwinter was created by eliminator
Neverwinter

Πρόκειται για ένα free-to-play MMORPG βασισμένο στον κόσμο του Dungeons & Dragons.

Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες

Δείτε το αναλυτικό preview του Παντελή Δασκαλέλου

Εσείς θα το δοκιμάσετε; Καθότι είναι free-to-play και βασίζεται στο D&D σίγουρα θα έχει απήχηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jan 2013 13:32 #119806 by eliminator
Replied by eliminator on topic Neverwinter
Neverwinter: Closed Beta και Pre-orders

Ημερομηνίες των beta εκδόσεων και τα πακέτα που θα κυκλοφορήσουν.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
13 Feb 2013 12:45 #120311 by Βασίλης Καμακάρης
Τρέιλερ για το Neverwinter: Mount Hotenow

Δείτε πρώτοι την νέα φλεγόμενη περιοχή του παιχνιδιού.
Διαβάστε περισσότερα...

More
14 Mar 2013 15:29 #121610 by Βασίλης Καμακάρης
Neverwinter: Ο Control Wizard

Ένα σύντομο αλλά εντυπωσιακό βίντεο.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

More
26 Mar 2013 14:14 #122047 by Χριστιάνα Θάνου
Το Neverwinter μου φάνηκε πολύ ωραίο! Εκτός από την Κυριακή που παίξαμε με τα παιδιά, το δοκίμασα και μόνη μου όταν άνοιξαν οι servers και έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην αρχή το πανεύκολο pathfinding και τα quests.
Το quest log που σπάνια το διαβάζω ολόκληρο, τώρα το διάβαζε με φωνή ο NPC που μου έδινε το quest. Περιττό να πω το πόσο βοηθητικό είναι αυτό, όσοι έχουν παίξει άλλα MMORPG θα καταλάβουν!
PvP δεν πρόλαβα να παίξω ακόμα αλλά το PvE του είναι καταπληκτικό. Τα quests είναι εύκολα στην αρχή, ιδανικά για τους πρωτάρηδες. Το class που δοκίμασα ήταν κυρίως ο Control Wizard για τον οποίο υπάρχει και σχετική είδηση με gameplay video και στην συνέχεια ο warrior. Αναμφίβολα είναι πολύ πιο εύκολο το solo PvE με melee χαρακτήρα αλλά εάν παίξετε με φίλους τότε καλό είναι να υπάρχει και ένας ranged στην ομάδα.

More
26 Mar 2013 14:25 #122048 by Βασίλης Καμακάρης
Ως λάτρεις του dnd έχω να πω ότι είχα μια συμπάθεια στο neverwinter διότι ήταν πάνω στο κλήμα που είχα λατρέψει και είχε μια φιλικότητα προς τον χρηστή γενικά. Αν και μου φάνηκε σε ορισμένα σημεία ίδιο με αλλά games του είδους του.
Γενικά περιμένω να βγει ολοκληρωμένο για να το χαρώ περισσότερο.

More
26 Mar 2013 14:31 #122050 by Κώστας Λάβαρης
Έπος! Χωρίς να υπερβάλω καθόλου! Πρώτη φορά MMORPG μου κεντρίζει τόσο πολύ το ενδιαφέρον! Προσωπικά λάτρεψα το control wizard! Όπως είπε η Χριστιάνα τα quests στην αρχή είναι εύκολα και έτσι δεν απωθεί τους παίκτες που δοκιμάζουν το συγκεκριμένο είδος για πρώτη φορά. Περιμένω πώς και πώς να ξαναβρώ κλειδί για την beta, μα περισσότερο να ανοίξει το παιχνίδι για όλους! Το παιχνίδι επιβάλλεται να το δοκιμάσουμε ξανά στο GameworldTV! :) :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Mar 2013 03:25 #122125 by Παντελής Δασκαλέλος
Το Neverwinter με κέρδισε προσωπικά και οι όποιες ενστάσεις είχα την ενσωμάτωση των κανόνων της Fourth Edition του DnD εξανεμίστηκαν. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο lore του και στο voice acting κάτι που σπάνια το συναντάμε στα MMORPG στις μέρες μας. Έφτιαξα ένα Tiefling Trickster Rogue, τον οποίον και ανέβασα ως το level 24 δοκίμαζοντας τα Dungeons και το PvP και μπορώ να πω ότι σε όλους τους τομείς το Neverwinter τα καταφέρνει περίφημα.

More
27 Mar 2013 11:35 #122132 by Νικολής Ασημάκης
Πολλά καλά λόγια ακούω για ένα παιχνίδι που, ομολογουμένως, περίμενα να είναι αισχρή αποτυχία. Θα το παρακολουθώ και θα περιμένω κανένα review ή άρθρο για το θέμα.

More
29 Mar 2013 23:31 #122254 by Παντελής Δασκαλέλος
Neverwinter preview

"Λιώσαμε" την closed beta και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες