Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Neverwinter

More
13 Jul 2013 14:27 #128200 by Κώστας Λάβαρης

aliengoa wrote: Χτες μπορεί και να έκλεισα 9 ώρες στο παιχνίδι! Φυσικά με τα απαραίτητα διαλείμματα. Καταπληκτικό παιχνίδι με ωραία ιστορία, όμορφα γραφικά και καλό σύστημα χειρισμού αν και γενικότερα τα action δεν τα συμπαθώ! Αλλά εδώ λειτουργεί πολύ καλά.

Αρχίζεις να μεταμορφώνεσαι σε ένα SirLvr :P χαχαχαχαχα

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2013 01:02 #128473 by Κώστας Λάβαρης
Η Cryptic Studios ανακοίνωσε μέσω της επίσημης facebook σελίδας του Neverwinter, πως το πρώτο expansion του παιχνιδιού, Fury of the Feywild Module, θα είναι προσβάσιμο σε όλους τους χρήστες στις 22 Αυγούστου.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
17 Jul 2013 12:54 #128495 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Και αφού έφτασα 30 level σε 20 ώρες και πέρασα και τον geololj :P λέω να κάνω ένα διάλειμμα απο το game να τελειώσω τις εκκρεμότητες μου (Batman Κλπ) :P

Πρέπει να είναι το MMORPG που μου άρεσε πιο πολύ απο τα τελευταία που έπαιξα (ναι μου άρεσε περισσότερο και απο το Rift)! Ο κόσμος του, τα γραφικά αλλά και το εκπληκτικό community με την λειτουργία Foundry πιστεύω θα δώσουν μεγάλη ώθηση στο παιχνίδι και μεγάλη διάρκεια.
Αν και δεν είμαι fan των action-oriented χειρισμού επειδή λειτουργεί απλά και όμορφα μου άρεσε. Βέβαια, με τον melee χαρακτήρα χάνεις την μπάλα όταν πολεμάς πολλούς και δεν ξέρεις ποιον ή τι βαράς και εδώ παίζει ρόλο το γεγονός πως δεν έχει κλείδωμα στόχου (εντάξει, έχει με το Ctrl άλλα όχι με τον τρόπο που συνηθίσαμε).

More
19 Jul 2013 10:29 #128685 by Κώστας Λάβαρης
Δύο νέα companions έγιναν διαθέσιμα στο Neverwinter. Όσοι έχετε ZEN, μπορείτε να αγοράσετε στο store το Ghost, μια νεκρή Halfling ή το Lillend, ένα φτερωτό φίδι με θεραπευτικές ικανότητες.

[youtube:2twzba0w]
[/youtube:2twzba0w]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
12 Aug 2013 15:02 #130419 by Κώστας Λάβαρης
Το νέο teaser trailer του Fury of the Feywild μας προϊδεάζει για το τι θα δούμε στο expansion του Neverwinter. Το Fury of the Feywild κυκλοφορεί στις 22 Αυγούστου.

[youtube:3jg1acn8]
[/youtube:3jg1acn8]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
25 Aug 2013 21:36 #131004 by Κώστας Λάβαρης
Έχει δοκιμάσει κανείς το expansion του Neverwinter;

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
28 Aug 2013 05:32 #131173 by Γιώργος Λόλας
Δε το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά σύντομα θα επιστρέψω στο game για να συνεχίσω με τα campaigns που φτιάχνω. Το δεύτερο μέρος του Seductive Panties έχει ανέβει ήδη και θα γράψω σύντομα τις πληροφορίες του εδώ :)

More
28 Aug 2013 12:25 #131179 by Κώστας Λάβαρης
Στο expansion άλλαξε το campaign και πλέον πρέπει να κάνεις κάθε μέρα 5 repeatables αποστολές μέχρι να ξεκλειδώσεις τις υπόλοιπες περιοχές του χάρτη. Προσωπικά δεν ξετρελάθηκα με το expansion. Πάρα πολλά bugs... Ευτυχώς λύνονται καθημερινά. Ακόμη βγάλανε καινούρια races (sun elf και drow) αλλά όχι καινούρια classes, κάτι που πιστεύω έπρεπε να γίνει. Ακόμη ας ανεβάζαν το level cap. Όχι πολύ, άντε να το πάνε στα 65. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
28 Aug 2013 15:13 #131193 by Χριστιάνα Θάνου
Eπειδη επαιζα WoW δεν είμαι συνηθισμένη στο να βλέπω νέα classes τόσο γρήγορα οπότε δεν το περίμενα να βγει στο Neverwinter. Παντως το Sun Elf φαίνεται αρκετά ωραίο.

More
08 Sep 2013 13:44 #131893 by Βασίλης Καμακάρης
Όσοι παίζετε NeverWinter τρέξτε καθώς η AlienWare Arena κάνει ένα D&D Neverwinter Natural 20 Item Pack Giveaway τα κλειδιά είναι αρκετά άλλα βιαστείτε...