Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ubisoft: Γενική συζήτηση

More
10 Dec 2016 00:48 #190667 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ο ρυθμιστικός φορέας χρηματιστηριακής αγοράς της Γαλλίας (AMF) έκρινε ότι οι υπάλληλοι της Ubisoft ήταν ένοχοι για τις κατηγορίες πώλησης μετοχών και αποφάσισε να επιβληθούν πρόστιμα συνολικής αξίας 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για συνολικά πέντε άτομα!
Διαβάστε αναλυτικά για το θέμα εδώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Apr 2017 22:14 #196728 by Angel
Αποχώρησε ο director των Assassin’s Creed 3 και Far Cry 4

Ο… βετεράνος της Ubisoft Alex Hutchinson αποχώρησε από την γαλλική εταιρεία για να ξεκινήσει μια δική του εταιρεία ανάπτυξης, την Typhoon Studios.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, όπου ανέφερε: “Είμαι υπερήφανος για όσα έχουμε καταφέρει στα Far Cry και Assassin’s Creed, αλλά νιώθω ενθουσιασμένος που θα δημιουργήσω κάτι καινούριο”. Μαζί του στην Typhoon Studios θα βρίσκεται ο πρώην παραγωγός των Electronic Arts και Warner Bros Reid Schneider, καθώς και άλλοι developers.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
19 Apr 2017 20:56 #197136 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέο AAA video game από την Ubisoft

Ιδρύθηκαν δύο νέα παραρτήματα.

Η Ubisoft ίδρυσε δύο νέα παραρτήματα στην Ευρώπη, το ένα εκ των οποίων δουλεύει σε ένα καινούργιο video game AAA ποιότητας.

Το πρώτο παράρτημα άνοιξε στο Βερολίνο της Γερμανίας και θα συνεργαστεί στενά με την Ubisoft Blue Byte "για ένα νέο video game AAA ποιότητας". Η Blue Byte ανέπτυξε το Anno 2205 και βοήθησε την Ubisoft Montreal στο development των For Honor και Rainbow Six Siege.

Επίσης, η Ubisoft Bordeaux στη Νοτιοδυτική Γαλλία, θα βοηθήσει τα άλλα Γαλλική παραρτήματα της εταιρείας σε διάφορα games. Οι Γαλλικές εταιρείες ανάπτυξης δημιούργησαν πρόσφατα τα Ghost Recon: Wildlands, Steep και Just Dance 2017.

Προς το παρόν θυμίζουμε ότι η Ubisoft δέχεται εξαγορές μετοχών από την Vivendi, κάτι που δεν δείχνει τόσο θετικό στα μάτια της διοίκησης. Μέχρι και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Yves Guillemot, είπε ότι δεν θα συνέχιζε στον ίδιο ρόλο αν υπήρχε εξαγορά, ενώ άλλα υψηλόβαθμα στελέχη έχουν δηλώσει δημόσια ότι η εταιρεία δεν θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως πριν.
Attachments:

More
26 Apr 2017 17:27 #197521 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξεκινάει σύντομα η δεύτερη φάση απόκτησης της Ubisoft

Ο Γαλλικός κολοσσός Vivendi θα προχωρήσει σε πλήρη εξαγορά της γαλλικής εκδότριας εταιρίας Ubisoft, μετά την απόκτηση όλο και μεγαλύτερου μεριδίου των μετοχών της τα τελευταία χρόνια. Η Vivendi είναι πλέον ιδιοκτήτρια άνω του 25% των μετοχών της Ubisoft και σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, θα επιταχύνει τις διαδικασίες εξαγοράς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

More
01 May 2017 16:10 #197738 by Angel
Μετά από αρκετό καιρό ο Patrice Désilets έσπασε τη σιωπή του και εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στην αρχική παραίτησή του από τη Ubisoft.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο δημιουργός του Assassin’s Creed ομολογεί ότι το κλίμα σε μία τόσο μεγάλη εταιρεία δεν είναι πάντα το καλύτερο, αφού στην περίπτωσή του αναγκαζόταν πολλές φορές να λέει ψέματα για εμπορικούς λόγους.

"Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα κατά την παραμονή μου στη Ubisoft ήταν ότι αναγκαζόμουν να λέω ψέματα στις συνεντεύξεις και να υιοθετώ απόψεις άλλων, γιατί σε τόσο μεγάλες εταιρείες πρέπει να συμβιβάζεσαι. Η δική μου δουλειά είχε πολλούς συμβιβασμούς αφού έπρεπε συνεχώς να είμαι μπροστά από τις κάμερες και να λέω την άποψη των άλλων. Εγώ όμως δεν είμαι καλός ψεύτης και γι΄αυτό δεν μπόρεσα να συνεχίσω. Εν συνεχεία ανακάλυψα ότι όταν δουλεύεις σε μία μεγάλη εταιρεία, βγάζεις χρήματα για άλλους και αυτοί δεν νοιάζονται για σένα. Είπα στον εαυτό μου, αρκετά. Αν είναι να βγάλω κάποιο άλλο Assassin’s Creed θα είναι για μένα και για τον κόσμο που έχω πίσω στο Montreal."

Ο Désilets εξήγησε ότι δεν ήταν εύκολη η απόφαση να φύγει από τη Ubisoft και συνέχισε λέγοντας.

"Το κορίτσι που έβγαινα τότε μου είπε ότι πλέον δεν φαίνομαι χαρούμενος, δουλεύοντας για τη Ubisoft και εκεί κατάλαβα ότι δεν πάει άλλο. Έχω φύγει εδώ και εφτά χρόνια".

Σήμερα, ο Desilets διευθύνει μία μικρή εταιρεία ανάπτυξης που αριθμεί 27 άτομα προσωπικό και ονομάζεται Panache. Συγκρίνει πολλές φορές τις δύο εταιρείες και θεωρεί ότι το να δουλεύεις σε μικρές ομάδες κάνει τη δουλειά πιο οικογενειακή. Στο Assassin’s Creed που δούλεψε, τα άτομα ξεπερνούσαν τα 800 και κανένας δε γνώριζε πραγματικά τον άλλο. Ενημερώνει ότι έχει επανακτήσει τα δικαιώματα του 1666: Amsterdam και κάποια στιγμή θα το δούμε.

"Είναι ένα παιχνίδι που δημιούργησα για το διάβολο που κρύβουμε μέσα μας και πολλές φορές βγαίνει προς τα έξω. Κάποια στιγμή θα ασχοληθούμε και με αυτό εδώ στην Panache".

More
01 Jun 2017 12:44 #199239 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Ubisoft

H γαλλική εταιρεία αλλάζει logo για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Η Ubisoft έκανε σήμερα τα αποκαλυπτήρια του νέου λογότυπου της.

Σύμφωνα με την Ubisoft η αλλαγή αυτή ήταν εδώ και αρκετό καιρό στα σκαριά, καθώς η εταιρεία σκόπευε να χρησιμοποιήσει ένα πιο ευθύ και άμεσο λογότυπο. Η Ubisoft συνόδευσε την παρουσίαση του νέου λογότυπού της, με την σχετική ανακοίνωση: “To νέο logo είναι μινιμαλιστικό, μοντέρνο και μονόχρωμο και είναι ένα παράθυρο στους κόσμους που δημιουργούμε.” Πρακτικά το νέο λογότυπο αποτελεί μια μετεξέλιξη του προκατόχου του, το οποίο θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την Ubisoft, η οποία θα δώσει μεγαλύτερη βάση σε νέα ψηφιακά games, καθώς και στη δημιουργία προσωποκεντρικών immersive κόσμων.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του λογοτύπου της Ubisoft.

To πρώτο λογότυπο της εταιρείας είχε μια έντονη 80s αισθητική, καθώς εκείνο το διάστημα η εταιρεία ήταν ένας μικρός διανομέας video games. To logo του 1995 σηματοδότησε την στροφή της εταιρείας προς την δημιουργία νέων games, τα οποία θα μπορούσε να τα απολαύσει μαζί ολόκληρη η οικογένεια. Το κλασικό γαλάζιο λογότυπο της εταιρείας με το οποίο είναι εξοικειωμένοι οι περισσότεροι παίκτες εμφανίστηκε το 2003, όταν και η Ubisoft εξαγόρασε την Red Storm και προέβη στη συνεργασία της με τον Tom Clancy, με στόχο να παρέχει μια σειρά πιο “ώριμων” games.

Εσάς πώς σας φαίνεται το νέο logo της Ubisoft;
Attachments:

More
11 Jul 2017 23:38 #201771 by Πιέρρος Φουστέρης
Ο Creative Director του For Honor φεύγει απ' την Ubisoft

Ο Jason VandenBerghe έφυγε από την Ubisoft, όπου είχε τον ρόλο του Creative Director στο For Honor και πήγε στην ArenaNet του MMORPG Guild Wars.

Ο VandenBerghe ανέλαβε καθήκοντα Creative Director στην Activision το 2005. Εργάστηκε αρχικά για τα Call of Duty, Guitar Hero και Spider-Man. Το 2008 πήγε στην Ubisoft στην οποία δούλεψε για 9 χρόνια στα Red Steel 2, Ghost Recon: Future Soldier, το Far Cry 3 όπου όλοι μας είδαμε την εξαιρετική δουλειά του και προσφάτως το For Honor.

Ο ίδιος δήλωσε ότι η συγκεκριμένη κίνησή του είναι ένα "μεγάλο βήμα" για την καριέρα του. Ωστόσο, δεν θα έχει τον ίδιο ρόλο εκεί όσον αφορά στο game development. Ενδέχεται να αποκτήσει μια διαφορετική θέση (μάλλον υψηλόβαθμου στελέχους).

Η ArenNet θυμίζουμε ότι ανήκει στην NCSoft, δημιουργό των Lineage και Guild Wars.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

More
09 Aug 2017 19:53 #203675 by Angel
Η Ubisoft ιδρύει την Ubisoft Stockholm

Η Ubisoft ιδρύει ένα νέο development studio στην Στοκχόλμη, υπεύθυνος του οποίου θα είναι ο Patrick Bach της EA Dice.

Η γαλλική εταιρεία προσέλαβε τον βετεράνο της EA Dice για να ηγηθεί του νέου της studio που θα ονομάζεται Ubisoft Stockholm. Το παράρτημα της εταιρείας θα συνεργαστεί με την Massive Entertainment για την ανάπτυξη αρκετών AAA games, συμπεριλαμβανομένου του νέου Avatar, ενώ σχεδιάζει να προσθέσει 100 developers μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Θυμίζουμε ότι η Massive Entertainment κλείνει τα 20 χρόνια φέτος. Είχε εξαγοραστεί από την Ubisoft το 2008 και όπως αναφέρεται, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια αναμένεται να μεγαλώσει περισσότερο, αφού θα εισαχθούν σε αυτήν 20 ακόμα developers. Ο Patrick Bach δήλωσε για την νέα του θέση ως γενικός διευθυντής της Ubisoft Stockholm τα εξής: “Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι κομμάτι της οικογένειας της Ubisoft, όπου πιστεύω ότι θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου στην βιομηχανία του gaming με διαφορετικό τρόπο. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την δημιουργία των καλύτερων δυνατών εμπειριών για τους gamers.”

Ο διευθύνων σύμβουλος της Massive Entertainment δήλωσε με την σειρά του: “Είμαι σίγουρος ότι οι ηγετικές ικανότητες του Patrick Bach και η επιθυμία του να βγάλει το πάθος και την δημιουργικότητα από τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύει, θα δώσει το κίνητρο σε μεγάλους developers να έρθουν στην Ubisoft Stockholm. Η παρουσία του Bach θα δώσει την δυνατότητα στην ομάδα να επικεντρωθεί στην ποιότητα και την καινοτομία στα games που αναπτύσσει, ώστε στο μέλλον να γίνει μια από τις καλύτερες εταιρείες ανάπτυξης.”

More
09 Aug 2017 21:18 #203687 by Aνέστης Αδαμίδης
Όταν λέμε Avatar, τι ακριβώς εννοούμε; Το cartoon, την ταινία ή κάτι άλλο;

More
10 Aug 2017 00:48 #203691 by Angel

TheReaper wrote: Όταν λέμε Avatar, τι ακριβώς εννοούμε; Το cartoon, την ταινία ή κάτι άλλο;

Νομίζω αναπτύσσεται ένα Avatar game.