- Thank you received: 313
Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγώνων Κοινοπολιτείας Dame Louise Martin δήλωσε: "Είμαι ευτυχής που ανακοινώνουμε το πρώτο πρωτάθλημα Esports της Κοινοπολιτείας που θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ αυτό το καλοκαίρι. Τα Esports συνεχίζουν να αυξάνονται δραματικά όσον αφορά τη δημοτικότητα και τη συμμετοχή, ιδίως μεταξύ των νέων, και συνεχίζουμε να εξετάζουμε τρόπους για να διερευνήσουμε πώς μπορούν να ευθυγραμμιστούν με το Αθλητικό Κίνημα της Κοινοπολιτείας".
DotA 2 is expected to be included in the Esports pilot event at the Birmingham 2022 Commonwealth Games t.co/HVDo8flS49
— Dota 2 Reddit (@dota2reddit) February 10, 2022
Παρότι δεν η Cyclops Athlete Gaming δεν αποκάλυψε τους ακριβείς λόγους της απόφασης αυτής, το Ιαπωνικό site Hanayakana Life εικάζει ότι έχει άμεση σχέση με τα ομοφοβικά και υβριστικά σχόλια που είχε κάνει ο Kbaton στο Twitter. Οι προσβολές που χρησιμοποίησε ο Kbato, στην Ιαπωνία αφορούν ανάπηρα παιδιά και ανθρώπους με νοητική στέρηση. Επιπλέον χρησιμοποίησε την προσβολήホモ που αφορά τους ομοφυλόφιλους.
当社は2022年2月18日をもちまして「CYCLOPS athlete gaming」に所属する「Kbaton」選手との選手契約を解除いたしました。
ブロードメディアeスポーツ株式会社
— CYCLOPS athlete gaming (@CYCLOPS_OSAKA) February 18, 2022
Ο Chong δήλωσε στο Twitter: "Όπως μπορεί να γνωρίζετε κάποιοι, τις τελευταίες ώρες έχουν γραφτεί αρκετά άρθρα σχετικά με την υποτιθέμενη εμπλοκή μου σε μία υπόθεση στην πατρίδα μου, τις Φιλιππίνες. Γράφω αυτό το tweet για να αρνηθώ κατηγορηματικά τις κατηγορίες αυτές, οι οποίες μπορεί να καταστρέψουν το καλό όνομα που έχει χτίσει τόσα χρόνια. Κάποιοι από εσάς μπορεί να με γνωρίζετε μόνο ως μέλος της κοινότητας των eSports αλλά στην πραγματικότητα είμαι πολύ πιο ανοιχτός άνθρωπος. Επενδύω σε εταιρείες που θεωρώ ότι έχουν προοπτικές ή ξεκινάω τις δικές μου. Επενδύω σε ανθρώπους που έχουν καλές ιδέες και σε όσους βλέπω καλοσύνη και αρκετό ταλέντο".
Hello Twitter, as some of you may be aware, throughout the last few hours there have been several news articles written about my alleged involvement in a case in my home country, the Philippines.
— Bernard Chong (@brenchong) August 2, 2022