Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Για ποιο game θα αναβάθμιζατε το PC σας?

More
18 May 2015 21:04 #161171 by Τάσος Μαραγκός

Nexilon wrote: Σίγουρα έχω μεγάλη λίστα, αλλά θα αναφέρω αυτά που θεωρώ ως τα πιο "ελκυστικά" .

TOP 5

• The Witcher 3
  • GTA V
  • Bloodborne
  • The Eldrer Scrolls: Online
  • Dying Light

To Βloodborne βγαλε το απο την λιστα...δεν υπαρχει σε PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2015 21:12 #161173 by Χρήστος Λύκας

Wren wrote: Δε ξέρω πολλά από gaming αλλά η άποψη μου είναι για κανένα. Αν είσαι άσχετος με υπολογιστές (όπως εγώ) και σου αρέσει το gaming είναι καλύτερη επένδυση η αγορά κονσόλας.

Νομίζω ότι αξίζει να γίνεις λίγο πιο "σχετικός" με υπολογιστές ειδικά για θέμα gaming μιας και άμα το καλοσκεφτείς και το εκμεταλευτείς, μπορείς να γλιτώσεις αρκετά χρήματα.
Τώρα, αν από την άλλη δεν έχεις οικονομική πίεση, προτείνω ανεπιφύλακτα κονσόλα (μιας και υπάρχουν και τα -αγαπημένα σε πολλούς- exclusives).

More
18 May 2015 21:13 #161174 by Χρήστος Λύκας

pro-patzis wrote:

Nexilon wrote: Σίγουρα έχω μεγάλη λίστα, αλλά θα αναφέρω αυτά που θεωρώ ως τα πιο "ελκυστικά" .

TOP 5

• The Witcher 3
  • GTA V
  • Bloodborne
  • Dying Light

Ναι, έχεις δίκιο, αλλά για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος ότι θα κυκλοφορήσει :cheer:

More
18 May 2015 21:15 #161178 by Σάββας Κιλικίδης
Το GTA V εχω ακουσει και εχω δει οτι εχει παρει πολυ καλες κριτικες οπως και το Bloodborne(το οποιο ειναι στυλ Dark Shouls).Για εμενα θα αναβαθμιζα το pc μου για GTA Bloodborne και Dying Light(Το οποιο πραγματικα τα σπαει σαν παιχνιδι) ;) ;)

More
18 May 2015 21:17 #161180 by Τάσος Μαραγκός

Nexilon wrote:

pro-patzis wrote:

TOP 5

• The Witcher 3
  • GTA V
  • Bloodborne
  • Dying Light

Ναι, έχεις δίκιο, αλλά για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος ότι θα κυκλοφορήσει :cheer:

MAKAΡΙ να βγεια κ στα PC...αλλα πολυ χλωμο λογω exclusive...

More
18 May 2015 21:21 #161181 by Anastasios Vozatzidis

More
18 May 2015 22:21 #161188 by Fotis Georgantopoulos

Nexilon wrote:

Wren wrote: Δε ξέρω πολλά από gaming αλλά η άποψη μου είναι για κανένα. Αν είσαι άσχετος με υπολογιστές (όπως εγώ) και σου αρέσει το gaming είναι καλύτερη επένδυση η αγορά κονσόλας.

Νομίζω ότι αξίζει να γίνεις λίγο πιο "σχετικός" με υπολογιστές ειδικά για θέμα gaming μιας και άμα το καλοσκεφτείς και το εκμεταλευτείς, μπορείς να γλιτώσεις αρκετά χρήματα.
Τώρα, αν από την άλλη δεν έχεις οικονομική πίεση, προτείνω ανεπιφύλακτα κονσόλα (μιας και υπάρχουν και τα -αγαπημένα σε πολλούς- exclusives).

Σωστά μιλάς για κάποιον που ασχολείται σοβαρά με υπολογιστές και μια αναβάθμιση θα την "βρει μπροστά του" συμφωνώ και εγώ, απλά είμαι κάπως επιφυλακτικός στην αναβάθμιση για gaming και μόνο, πόσο μάλλον αν είσαι άσχετος όπως εγώ που δεν έχω ιδέα από πληροφορική. Εγώ λοιπόν που δε ξέρω από υπολογιστές και δεν έχει νόημα η αναβάθμιση αγοράζω μια κονσόλα και ξενοιάζω.

More
More
20 May 2015 01:23 #161286 by Μανος Πατσιαλας
για να παιζω ultra 1080p 60fps witcher 3
δεν ζηταω πολλα μονο 2 titan x's σε sli γιατι με μια τα 60 fps κινδυνευουν.

More
20 May 2015 05:51 #161289 by sophia