Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Για ποιο game θα αναβάθμιζατε το PC σας?

More
20 May 2015 10:37 - 21 May 2015 02:28 #161292 by Thomas
Εγω σε γενικες γραμμες εχω καλο pc και αντεχει τα παιχνιδια αλλα δεν ειναι για το gta v.
Last edit: 21 May 2015 02:28 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 May 2015 14:34 #161311 by AnatarTheGamer
Θελω να κανω καποιες ερωτησεις και παρακαλω απαντηστε!Αμα παρω τωρα ή τον Ιουνιο θα κατεβει αυτοματα το patch παντω μιλω για το gta v για το pc!Ποτε θα βγει επομενο patch για το gta v pc και αμα στο μελλον θα δουμε και αλλα heists για το online

More
20 May 2015 19:33 #161339 by Αγησίλαος Σιντόρης
Για το gta v το οποιο το εχω ηδη θελω να αναβάθμιση το PC μου για να το παιζω στα ultra...!!Ψαχνω μα βρω τι θα βάλω στο PC μου...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
21 May 2015 02:28 #161370 by Μάνος Γρυπάρης

anatarthegamer wrote: Θελω να κανω καποιες ερωτησεις και παρακαλω απαντηστε!Αμα παρω τωρα ή τον Ιουνιο θα κατεβει αυτοματα το patch παντω μιλω για το gta v για το pc!Ποτε θα βγει επομενο patch για το gta v pc και αμα στο μελλον θα δουμε και αλλα heists για το online

Ναι κατεβαίνει αυτόματα.Οσο για τα patches και heists όταν θα έρθει η ώρα να το αγοράσεις θα προστίθεται διαρκώς νέο περιεχόμενο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 May 2015 02:51 #161413 by Taylor
Εμ για το WWE 15 και για το GTA 5, θα έλεγα και το witcher 3 αλλα αυτό δεν θέλει αναβάθμιση θέλει καινούργιο PC :P

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
22 May 2015 12:55 #161418 by a Guest
Εγώ έκανα αναβάθμιση το pc για να παίζω dragon age inquisition στα full καθώς είμαι fan της σειράς... τελικά όμως δεν το αγόρασα >.< :whistle:

More
22 May 2015 16:18 #161428 by Νίκος Γαβουνέλης
Εγώ θα έκανα αναβάθμιση για το gta v και το witcher 3. Τα παίζει το pc μου αλλά στα medium και πιστεύω ότι αυτά τα games αξίζουν να παιχτούν στα ultra.

More
25 May 2015 20:30 #161602 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Εγώ πάντως παίζω Witcher 3 με μία 7790(2GB), η οποία είναι κάτω από τα minimum, στα medium. Θηρίο έχει αποδειχθεί η gpu μου!! :lol:

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
25 May 2015 23:02 #161613 by Dionysis Karagounis
the witcher 3 και γω... αλλα και στο ps4 καλα ειναι :cheer:

More
26 May 2015 11:14 #161621 by AnatarTheGamer
Ζω στην ξανθη και μου ειπαν οτι το gta v για να παιξει στο pc θελει πολυ καλο και οτι αυτα που λενε στο internet ειναι ψεματα
δεν ειμαι τυπος των ultra το θελω minimum η κατι αλλο να μην καλαει!Με i7 3.1 ghz
gc nvidia 750 black editin και 8 gb ram το τρεχω???