Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Για ποιο game θα αναβάθμιζατε το PC σας?

More
03 Jan 2015 13:28 #155138 by Νικολής Ασημάκης
Για Witcher 3 έχω κάνει ήδη και περιμένω καινούργιο επεξεργαστή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2015 15:52 #156724 by Μιχαήλ Τσοπέης
Για κανένα. Κάνω αναβάθμιση μόνο όταν οι διαφορές από ότι έχω σε επεξεργαστή/μνήμη πάνε πάνω από 50% ή/και η κάρτα γραφικών μου δε μπορεί να δείξει όπως οι τελευταίες κονσόλες στις ίδιες ρυθμίσεις.

Για την ώρα ο 2600k στα 4.5GHz καλά κρατεί :evil:

More
22 Feb 2015 18:15 #157063 by Μάριος Προβατάς
Αναβαθμισα το πισι μου απο την 770 πηγα την 980 για το far cry to assasins to unity kai to shadows of mordor an kai me thn 770 τα επαιζα και τα 3 ηθελα εναν λογο για να ξοδεψω 650 ευρω χωρις λογο....

More
24 Feb 2015 12:27 #157140 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Το δικό μου PC το έφτιαξα πρόσφατα, και μέχρι στιγμής παίζω τα περισσότερα στα Ultra. Σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά μου για upgrades. Το upgrade θα το έκανα μόνο όμως άμα υπήρχαν πολλά παιχνίδια που θα έπρεπε να τα παίζω στα Medium.

Πάντως αν υπάρχει κάτι που θέλω να αλλάξω από τώρα, αυτό είναι το τροφοδοτικό. Μου έχει καεί 5 φορές.

More
25 Feb 2015 15:33 #157215 by Μιχαήλ Τσοπέης
Προτίμησε κάτι ποιοτικό με το λιγότερο 600W και 80Plus Platinum. Corsair σειράς AX ή Enermax Platimax. Μετά από τόσα καμμένα θα τσέκαρα και το ρεύμα σπίτι στη θέση σου.

More
27 Feb 2015 23:41 #157343 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Αν και λυπάμαι που το λέω, θα αναβάθμιζα για τα Assassin's Creed

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
17 May 2015 22:06 #161117 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Σύντομα λόγω του Witcher 3 αν και η αλήθεια είναι πως το τρέναρα αρκετά. Ηδη, δεν μπορούσαν παίξω όπως θα ήθελα το Total War: Rome 2

More
17 May 2015 23:03 #161118 by Άκης Ζαχαριάδης
Φυσικά για το Witcher 3. Αν και τα specs μου για το pc πιστεύω οτι ειναι οκ!!. Αλλο ενα game ειναι για το πολυαναμενόμενο Batman

More
17 May 2015 23:54 #161121 by Τάσος Μαραγκός
Δυσκολα προσφευγω σε τετοιες κινησεις...αλλα για το Witcher θα το εκανα...

More
18 May 2015 11:52 - 18 May 2015 11:54 #161136 by Georgios Manolis
Λοιπόν το καλοκαίρι δεν τη γλιτώνω την αναβάθμιση,μόνο που δεν θα είναι αναβάθμιση,θα είναι καινούριο pc.Κυρίως για να μπορώ να παίξω τα πιο πολλά παιχνίδια του 14 που δε μπορούσα λόγω DX11.Και να μπορώ να παίζω το ArmA 3 Multiplayer σαν άνθρωπος.
Δεν ξέρω αν πάρω το The Witcher 3 στο pc η στο Ps4 τελικά αλλά όπως και να χει θα μπορώ να παίζω και τα σημερινά παιχνίδια χωρίς πρόβλημα.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 18 May 2015 11:54 by Georgios Manolis.