Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
03 Jan 2018 12:33 #210984 by Βασίλης Φρίγκας

Shikabane_Hime7 wrote: Πάτα πάνω στο όνομα σου και θα σε βγάλει στο προφίλ σου, εκεί μπορείς να δεις τα μηνύματα! Δοκίμασε και πες μου.

μου ανοιγει μονο τα μηνυματα τα οποια εχω ηδη διαβασει, τα μη αναγνωσμενα μηνυματα δεν μου τα ανοιγει με κανεναν αλλο τροπο δυστυχως, εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jan 2018 14:12 #210985 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αν πατήσεις show all στα βγάζει όλα. Δεν γίνεται να μη σου ανοίγει τα μη αναγνωσμένα, καθώς σε εμένα κανονικά τα δείχνει. Αν μπορέσεις ανέβασε screenshot να δούμε τι σου δείχνει ακριβώς.

More
06 Jan 2018 14:25 #211100 by Βασίλης Φρίγκας

Shikabane_Hime7 wrote: Αν πατήσεις show all στα βγάζει όλα. Δεν γίνεται να μη σου ανοίγει τα μη αναγνωσμένα, καθώς σε εμένα κανονικά τα δείχνει. Αν μπορέσεις ανέβασε screenshot να δούμε τι σου δείχνει ακριβώς.

δεν μου δειχνει κατι διαφορετικο απο αυτο που μου δειχνεις στην φωτο σου, απλα δεν μου ανοιγει τα αδιαβαστα μηνυματα

More
08 Jan 2018 16:30 #211180 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

billfrigas wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Αν πατήσεις show all στα βγάζει όλα. Δεν γίνεται να μη σου ανοίγει τα μη αναγνωσμένα, καθώς σε εμένα κανονικά τα δείχνει. Αν μπορέσεις ανέβασε screenshot να δούμε τι σου δείχνει ακριβώς.

δεν μου δειχνει κατι διαφορετικο απο αυτο που μου δειχνεις στην φωτο σου, απλα δεν μου ανοιγει τα αδιαβαστα μηνυματα

Ανέβασε βίντεο στο YouTube Unlisted με το τι βλέπεις και στείλε το στο info [αt] gameworld.gr για να το τσεκάρουν.

More
11 Jan 2018 01:29 #211310 by Μάνος Γρυπάρης
Το πρόβλημα στην gallery των άρθρων λύθηκε.

Θα ακολουθήσει η επίλυση του θέματος με την δεξιά στήλη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Jan 2018 23:15 #211346 by Βασίλης Φρίγκας
μπραβο αυτο ειναι ευχαριστο νεο, μακαρι να λυθει και το προβλημα με το user access οσον το δυνατον πιο γρηγορα

More
12 Jan 2018 16:09 #211356 by Μάνος Γρυπάρης
Είχαμε ένα θέμα με την gallery. Η διόρθωση επηρέαζε τα user score στα reviews.

Επομένως την επαναφέραμε ξανά με μικρά thumbnails και ζητήσαμε βοήθεια από τον developer που έχει φτιάξει την Gallery και ταυτόχρονα αυτόν που έχει φτιάξει τα JReviews.

Όσοι σκοπεύετε να φτιάξετε site απλά μην χρησιμοποιήσετε ποτέ Joomla. Έχουμε φάει χρόνια ολόκληρα με developers. Ο κάθε δημιουργός software όταν κάνει update ψάχνουν να βρουν όλοι οι υπόλοιποι δημιουργοί τα conflicts γιατί πολύ απλά η συγκεκριμένη "κλίκα" είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει στον χώρο των developers.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
12 Jan 2018 23:24 #211374 by Grigoris
Εν ολιγης μας λες "στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα" σωστα?

More
25 Jan 2018 23:31 #211826 by Giannhs
Έχετε σκεφτεί να ανεβάζετε βιντεο στο youtube, είτε εβδομαδιαία είτε γενικά μες στο μήνα, με gameplay από το πιο ενδιαφέρον free to play game (από ps plus, δωρεαν στο steam, ή xbox live);;; Όπου στην ουσία θα μας δείχνετε κάποια αρχικά levels και θα μας προτείνετε γιατί αξίζει πχ να το τσεκάρουμε...Πιστεύω θα ήταν καλή ιδέα.

More
26 Jan 2018 12:29 #211852 by Μάνος Γρυπάρης

Tsolebas wrote: Έχετε σκεφτεί να ανεβάζετε βιντεο στο youtube, είτε εβδομαδιαία είτε γενικά μες στο μήνα, με gameplay από το πιο ενδιαφέρον free to play game (από ps plus, δωρεαν στο steam, ή xbox live);;; Όπου στην ουσία θα μας δείχνετε κάποια αρχικά levels και θα μας προτείνετε γιατί αξίζει πχ να το τσεκάρουμε...Πιστεύω θα ήταν καλή ιδέα.

Τα games που δίνονται δωρεάν συνήθως κατά 95% τα έχουμε ήδη κάνει review στο GameWorld.gr καθώς είναι παλιά, επομένως δεν έχει νόημα να ξαναναφερθούμε σε αυτά.

fits79 wrote: Εν ολιγης μας λες "στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα" σωστα?

Το πιο συχνό πρόβλημα ενός developer που φτιάχνει Joomla site είναι το conflict μεταξύ των modules (εφαρμογών που καθεμία κάνει από μια μικρή λειτουργία). Και τον πιο έμπειρο προγραμματιστή να έχεις (που ο δικός μας έχει μια δεκαετία εμπειρία και είναι από τους καλύτερους) δεν υπάρχει περίπτωση να μαντέψει κάποιο conflict αν δεν το αντιμετωπίσει πρώτα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης