Το σημερινό Editorial είναι αρκετά διαφορετικό καθώς σας ανακοινώνω την μόνιμη μετακόμισή μου στην Κύπρο.
Από αυτή την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου θα βρίσκομαι στη Λευκωσία για λογαριασμό εταιρείας Game & Software development. Ασφαλώς τα άρθρα και τα βίντεο για το GameWorld.gr θα συνεχίσουν κανονικά. Επίσης, το GameWorld ανοίγει με αυτό τον τρόπο παράρτημα και στην Κύπρο όπου θα καλύπτουμε τα νέα gaming events. Αξίζιε να αναφέρω ότι σκοπεύω να στήσω ένα στούντιο στο νέο μου σπίτι, ενώ έχουμε ήδη γυρίσει άφθονα βίντεο για τον ερχόμενο μήνα.
Δείτε το σχετικό βίντεο στο προσωπικό μου κανάλι όπου εξηγώ αναλυτικά για ποιο λόγο πήρα την συγκεκριμένη απόφαση:
Το στούντιο του GameWorld θα χρησιμοποιείται από τους συντάκτες για gameplay videos και παρουσιάσεις περιφερειακών, ενώ κάθε μήνα θα έρχομαι για ένα τριήμερο ώστε να γυρνάμε τις νέες κυκλοφορίες μαζί με την Χριστιάνα, συν επιπλέον βίντεο όπως Users και co-lab με άλλους YouTubers (Gaming Bar, Battle κτλ).
Παράλληλα, στο στούντιο που θα στήσω στο νέο μου σπίτι, το οποίο είναι αρκετά ευρύχωρο, θα ανεβαίνουν βίντεο Best of και gameplay videos από το δυνατό ASUS ROG Strix laptop μου και τις κονσόλες, τις οποίες θα πάρω μαζί μου.
Για την συγκεκριμένη κίνησή μου συζήτηση
σε αυτό το forum topic
.