Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
25 Sep 2017 10:32 - 25 Sep 2017 11:09 #205971 by Grigoris
Πως μπορω να ξεφορτωθω εντελως αυτα τα δυο ωστε να μην τα δεχνει παντα καθε φορα που παταω refresh ακομα και αν την εχω διαβασει(Τουλαχιστον την ειδοποιησει για το ποσο γρηγορο ειναι το site).
Attachments:
Last edit: 25 Sep 2017 11:09 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Sep 2017 10:46 #205973 by Πιέρρος Φουστέρης
Δεν μου εμφανίζεται ολόκληρη η εικόνα που βάζεις, φίλε fits79. Προσπάθησα να την βάλω ως embed, πάλι κόβεται. Μήπως μπορείς να την ξαναβάλεις με άλλον τρόπο;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
25 Sep 2017 10:59 - 25 Sep 2017 11:06 #205977 by Grigoris
Μπορω να βαλω παραπανω απο μια εικονες?
Γιατι ενω εχω διαλεξει 2 αρχεια με το που κανω υποβολη μου ανεβαζει μονο την 2 εικονα και καθολου την πρωτη.

Και εκτος αυτο αν προσεξεις τα πληκτρα "Υποβολη & επεξεργασια κειμενου κοβονται στη μεση"
Last edit: 25 Sep 2017 11:06 by Grigoris.

More
25 Sep 2017 11:07 - 25 Sep 2017 11:11 #205982 by Πιέρρος Φουστέρης
Το έχουμε προσέξει αυτό, δυστυχώς, και το έχουμε δώσει στους developers για διόρθωση εδώ και αρκετό καιρό. Γνωρίζω πως έχουμε αλλάξει ομάδα πρόσφατα, πάντως, οπότε υποθέτω πως είναι ζήτημα ημερών να διορθωθεί πλήρως το forum και να μπούμε δυνατά στη νέα σεζόν. Περιμένω την εικόνα. Μπορείς να δοκιμάσεις το tinypic.com , πάντως. Κάνεις upload την εικόνα και σου φτιάχνει URL, οπότε μπορείς να το στείλεις κι έτσι.

Edit: Μόλις είδα το edit σου. Είναι ένα από τα θέματα του forum τα attachments. Ένας τρόπος να βάλετε εικόνες είναι να βρείτε το image address (κάνετε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και θα σας βγάλει επιλογή να το αντιγράψετε) και να γράψετε [imgD]pasteεδώτοurl[/imgD] (χωρίς τα D, το έβαλα για να φαίνεται η εντολή).

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister
Last edit: 25 Sep 2017 11:11 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
25 Sep 2017 11:12 #205983 by Grigoris
Βρηκα και αλλο προβλημα.
Δεν μπορεις να ανεβαζεις με τη μια 2 φωτος. Πρεπει να κανεις επεξεργασια ποστ και να εισαγεις την δευτερη φωτο κ.τ.λ.

Πρεπει και αυτο να διορθωθει πιστευω.

More
25 Sep 2017 11:17 #205984 by Πιέρρος Φουστέρης
Θα διορθωθεί, το έχουμε παρατηρήσει κι αυτό και το έχουμε δώσει στους developers. Το νέο upgrade βάρεσε περισσότερο στις εικόνες/attachments, απ' ό,τι φαίνεται, κι έχει δημιουργήσει τεράστιο θέμα. Ευχαριστούμε, πάντως.

- Tyrion Lannister

More
25 Sep 2017 19:26 #206007 by Μάνος Γρυπάρης
Θα αλλάξει το template του Forum και θα διορθωθεί το θέμα των attachments. Απλά λίγο υπομονή γιατί προέχει η αναζήτηση πάνω δεξιά που κάποιες φορές δεν πιάνει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Sep 2017 06:52 - 26 Sep 2017 06:55 #206060 by Grigoris
Το ότι τελικά δεν μας κρατάει συνδεδεμένους παρόλο που το επιλέγουμε είναι νέο πρόβλημα του site ή το επιλέξατε και καλά για να είναι ποιο γρήγορο το site που κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν βοηθάει και ιδιαίτερα στο πόσο γρήγορο θα είναι το site.
Last edit: 26 Sep 2017 06:55 by Grigoris.

More
26 Sep 2017 11:54 - 26 Sep 2017 12:21 #206068 by Μάνος Γρυπάρης
Εδώ και ένα χρόνο έτσι δουλεύουμε και το site είναι πολύ πιο γρήγορο σε σχέση με το πως ήταν πέρυσι. Και αυτό το έχουν επισημάνει όλοι οι χρήστες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 26 Sep 2017 12:21 by Μάνος Γρυπάρης.

More
26 Sep 2017 13:07 - 26 Sep 2017 13:10 #206071 by Grigoris
Μηπως δεν φταιει αυτο αλλα οι servers που ησασταν παλιοτερα σε σχεση με τωρα?
Εγω προσωπικα αυτο πιστευω και απλα επειδη συμπεμπεσε και με αυτη σας την αλλαγη λετε οτι φταιει αυτο κατι που εγω προσωπικα δεν το πιστευω με τη καμια.
Ποιο πιθανο ειναι να φταιει ο server παρα οτιδηποτε αλλο.

Ή μηπως φταιει κατι αλλο και οχι αυτο γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως αν μενουν ολοι συνδεδεμενη κανει το site ποιο αργο ειδικα απο τη στιγμη που καποιος ναι μεν ειναι συνδεδεμενος αλλα ΔΕΝ ειναι στο site καν οποτε δεν καταλαμβάνει καθολου bandwidth του server κ.τ.λ.
Last edit: 26 Sep 2017 13:10 by Grigoris.