Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
01 Sep 2017 21:47 #204760 by Μάνος Γρυπάρης
Θέμα με το Forum
Υπάρχει ένα προσωρινό θέμα με το Forum, το οποίο δεν γνωρίζουμε που οφείλεται.

Ωστόσο, έχουμε αλλάξει προγραμματιστή και έχουμε προσλάβει νέο, ο οποίος θα ξεκινήσει δουλειά από Δευτέρα. Εν τω μεταξύ το πρόβλημα του Forum διερευνάται ακόμα και πριν την Δευτέρα, ώστε να το λύσουμε το συντομότερο.

Πρώτη προτεραιότητα είναι τόσο αυτό, όσο και το να βλέπετε κανονικά τα banners του site όταν είστε logged out.
Για όλα τα θέματα θα υπάρξει ενημέρωση για το πότε θα επιλυθούν. Τα όποια θέματα έχουν απομείνει από το upgrade θα λυθούν φέτος.

Μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Sep 2017 03:43 #204786 by Μάνος Γρυπάρης
Το πρόβλημα μόλις λύθηκε.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Sep 2017 00:40 #204923 by Μάνος Γρυπάρης
Μεγαλύτερο box όταν απαντάτε στο Forum
Σας ενημερώνουμε ότι διορθώσαμε το βασικότερο για μένα πρόβλημα που υπήρχε στο Forum μετά το upgrade.

Το κουτί όταν απαντάτε σε ένα forum topic μεγάλωσε. Τώρα δεν χρειάζεται να το τραβάτε κάθε φορά χειροκίνητα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Sep 2017 23:28 #204970 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Προτείνω στην κεντρική σελίδα του site, και πιο συγκεκριμένα στην αναδυόμενη μπάρα στο κάτω μέρος η οποία σου εμφανίζει μεταξύ άλλων τα topics όπου έχουν γίνει τα τελευταία σχόλια στο forum, όταν πατάς επάνω να σε ανακατευθύνει κατευθείαν στο τελευταίο post και όχι στην αρχή ολόκληρου του topic.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
09 Sep 2017 21:08 #205208 by Μάνος Γρυπάρης
Τι διορθώθηκε

Site
Σας ενημερώνουμε ότι διορθώσαμε τα παρακάτω στο site:
- Τα banners του site εμφανίζονται σωστά ακόμα κι αν δεν έχετε κάνει login.
- Τα μενού του site εμφανίζονται σωστά (υπήρχαν διπλά μενού στις ειδήσεις).
- Στο www.Gameworld.gr/Reviews , πληκτρολογείτε και πάλι λέξεις στα πεδία αναζήτησης, Το autocomplete που υπήρχε αφαιρέθηκε.

Forum
Έχουμε εισάγει την ελληνική γλώσσα.

Επόμενες διορθώσεις (τελικές)

Forum
- Πλήρης αναβάθμιση σε ολόκληρο το forum, στο layout και τα χρώματα. Το Forum θα γίνει σύγχρονο και με όμορφο design, σε συνεργασία με την έμπειρη εταιρεία www.JoomForest.com !
- Μεγαλύτερα fonts στο Forum.
- Επίλυση του θέματος των attachments σε κάθε forum topic και του template όπου το κουμπί "Υποβολή" ξεφεύγει.

Site
- Θα υπάρξει επίλυση του θέματος της αναζήτησης πάνω δεξιά (αν εμφανίσει πρόβλημα σε κάποιον ας μας το πει γιατί ενδέχεται να έχει λυθεί ήδη).
- Στα 4 τελευταία blogs στο κάτω μέρος της σελίδας θα εμφανίζονται κανονικά και πάλι τα avatars χρηστών.
- Στα Reviews όταν κάνετε κλικ για ταξινόμηση σε κάποιο γράμμα να εμφανίζει μόνο Reviews
- Η αναζήτηση των ειδήσεων από το μενού "Ειδήσεις" θα εμφανίζει αποτελέσματα μόνο με βάση τον τίτλο κάθε είδησης.
- Θα λυθεί το θέμα όπου το προφίλ σας στα δεξιά καμιά φορά εξαφανίζεται.
- Όταν μπαίνετε στο site από το smartphone, θα εμφανίζεται μόνιμα πάνω αριστερά το πεδίο αναζήτησης.
- Στα reviews θα υπάρχουν και πάλι κανονικά τα Related games.

Professor_Severus_Snape wrote: Προτείνω στην κεντρική σελίδα του site, και πιο συγκεκριμένα στην αναδυόμενη μπάρα στο κάτω μέρος η οποία σου εμφανίζει μεταξύ άλλων τα topics όπου έχουν γίνει τα τελευταία σχόλια στο forum, όταν πατάς επάνω να σε ανακατευθύνει κατευθείαν στο τελευταίο post και όχι στην αρχή ολόκληρου του topic.

Αυτό θα γίνει σε δεύτερη φάση αφού ολοκληρωθούν όλες οι παραπάνω διορθώσεις. Μας πήρε καιρό να βρούμε καλό και εμπειρο προγραμματιστή για να τις κάνει. Ορισμένες φαίνονταν για απλές αλλά δεν ήταν.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Sep 2017 21:27 - 16 Sep 2017 21:58 #205574 by Aνέστης Αδαμίδης
Διαβάζοντας το μήνυμα αυτό , με έπιασε μια περιέργεια και πήγα να δω κι εγώ το δικό μου user review. Και παρατηρώ ότι και το δικό μου δεν είναι πλήρες, αλλά λείπουν μερικές παράγραφοι (2 ακόμη αν θυμάμαι). Όποτε βρουν χρόνο οι ειδικοί σας, ας ρίξουν μια ματιά, μήπως κι έχει γίνει κάτι λάθος και κόβονται τα κείμενα. Δε θυμάμαι να υπήρχε όριο λέξεων.
Last edit: 16 Sep 2017 21:58 by Aνέστης Αδαμίδης.

More
16 Sep 2017 21:40 - 16 Sep 2017 22:10 #205576 by Μάνος Γρυπάρης
Forum Upgrade 50%
Σας ενημερώνουμε ότι το upgrade του Forum βρίσκεται στο 50%.

Έχουμε μεγαλώσει τα fonts και έχουμε εισάγει το μενού στο πάνω μέρος όπως και τα 10 τελευταία topics (τα οποία θα γίνουν 12 για να υπάρχει μια συμμετρία).

Θα αναβαθμιστεί και το layout για να είναι πιο ευδιάκριτο στο μάτι, σε σχέση με την κλασική flat ασπρίλα που βλέπετε.

Ευχαριστούμε το www.Joomforest.com για την βοήθεια που μας παρέχει στην αναβάθμιση του Template! Όσοι έχετε Joomla site μπορείτε να τους εμπιστευθείτε.

@TheReaper : Το στείλαμε για διόρθωση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 16 Sep 2017 22:10 by Μάνος Γρυπάρης.

More
18 Sep 2017 15:58 #205656 by Aνέστης Αδαμίδης
Να προσθέσω το γεγονός ότι σήμερα τουλάχιστον, σε κάθε κλικ που κάνω στο site και περιμένω να φορτώσει, μου βγάζει το εξής μήνυμα:

Σε κάθε κλικ όμως που κάνω. Αν μπορείτε να το δείτε λίγο κι αυτό, δε ξέρω αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλο. Εγώ το παθαίνω τώρα στον Chrome σε ανώνυμη περιήγηση.

More
18 Sep 2017 16:35 #205657 by Νικηφόρος Μητράκος

TheReaper wrote: Να προσθέσω το γεγονός ότι σήμερα τουλάχιστον, σε κάθε κλικ που κάνω στο site και περιμένω να φορτώσει, μου βγάζει το εξής μήνυμα:

Σε κάθε κλικ όμως που κάνω. Αν μπορείτε να το δείτε λίγο κι αυτό, δε ξέρω αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλο. Εγώ το παθαίνω τώρα στον Chrome σε ανώνυμη περιήγηση.

Σε μένα δεν συμβαίνει. Δες τα addons του Chrome μήπως έχει προστεθεί κάτι καινούργιο και στο προκαλεί αυτό.

More
19 Sep 2017 22:28 #205710 by Aνέστης Αδαμίδης

Phobos wrote: Σε μένα δεν συμβαίνει. Δες τα addons του Chrome μήπως έχει προστεθεί κάτι καινούργιο και στο προκαλεί αυτό.

Οφείλω να ομολογήσω ότι σήμερα αυτό δεν γίνεται. Δεν έχω πειράξει τίποτα από χθες, ούτε επεκτάσεις, ούτε διέγραψα cache (ανώνυμη περιήγηση, οπότε...)

Ίσως απλά ήταν κάτι περαστικό.