Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Need for Speed: Hot Pursuit

More
21 Dec 2010 06:36 #86547 by rafor
Replied by rafor on topic Need for Speed: Hot Pursuit
Οταν τα ελεγα εγω...Τελοσπαντων, μακρια απο τετοιες μουφαρες!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Feb 2011 22:29 #89297 by Βασίλης Δρέττας
ειναι πολυ χαλια. απο οτι εχω καταλαβει το wii δεν το παιρνουν στα σοβαρα ωστε να φτιαξουν κατι καλο

More
06 Feb 2011 00:51 #89303 by Aνέστης Αδαμίδης

bond wrote: ειναι πολυ χαλια. απο οτι εχω καταλαβει το wii δεν το παιρνουν στα σοβαρα ωστε να φτιαξουν κατι καλο

Καθόλου όμως. Οι μόνοι αξιόλογοι τίτλοι είναι κάτι Mario Bros και αηδίες. Που το Mario το έπαιζαν, το παίζουν και θα το παίζουν μόνο κάτι 10χρονα και όποιοι του κάνουν review(βλ. Γρυπάρης).

More
06 Feb 2011 09:13 #89309 by Βασίλης Δρέττας

TheReaper wrote:

bond wrote: ειναι πολυ χαλια. απο οτι εχω καταλαβει το wii δεν το παιρνουν στα σοβαρα ωστε να φτιαξουν κατι καλο

Καθόλου όμως. Οι μόνοι αξιόλογοι τίτλοι είναι κάτι Mario Bros και αηδίες. Που το Mario το έπαιζαν, το παίζουν και θα το παίζουν μόνο κάτι 10χρονα και όποιοι του κάνουν review(βλ. Γρυπάρης).

γιατι εσυ πιστευεις οτι εκτος απο την nintedo βγαζει καμια αλλη εταιρια αιξολογα παιχνιδια ?

More
06 Feb 2011 10:23 #89311 by rafor
@bond και εγω ειπα οτι ειναι μουφαρα το παιχνιδι και οτι δεν ενδιαφερονται.Αμα δεις βιντεο, ειναι αθλιο.
:3k6qyj6f

More
06 Feb 2011 12:46 #89319 by Aνέστης Αδαμίδης

bond wrote:

TheReaper wrote:

γιατι εσυ πιστευεις οτι εκτος απο την nintedo βγαζει καμια αλλη εταιρια αιξολογα παιχνιδια ?

Όσον αφορά το Wii, όχι δε νομίζω ότι έχει βγει κάτι το αξιόλογο. Θυμάμαι ένα παιχνίδι του οποίου το όνομα μου διαφεύγει και το οποίο ήταν για Xbox και Wii και η διφορά ήταν τεράστια. Γι' αυτό δε με εκπλήσσει που και το NFS είναι η μούφα που περιγράφετε πως είναι. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Το Wii δεν το έχει προσέξει κανείς. Και ένας τίτλος όπως το NFS δεν αξίζει τέτοια "κακομεταχείρηση".

@rafor Γιατί να είμαστε off-topic; Για το NFS δε μιλάμε; Κι αυτή η κατάχρηση με το spoiler που κολλάει; Δεν είναι κάτι το οποίο αν το διαβάσει κάποιος θα του κάνεις χαλάστρα.

More
06 Feb 2011 14:44 #89338 by rafor
Off-topic βγαινετε στην αναφορα για τις αλλες εταιριες.Τελοσπαντων, δεν ειμαι αρμοδιος για να το κρινω αυτο.Απο εκει και περα το Ηot Pursuit στο Wii εχει απαισια γραφικα.Καποιοι τιτλοι καλοι στο Wii εχουν κυκλοφορησει , αλλα μονο απο την Nintendo.Απο εκει και περα και ο χειρισμος ειναι απαισιος, καθως εαν δεν εχεις Classical Controller, αναγκαζεσαι να παζεις με το Nunchuck.

More
27 Apr 2011 18:58 #92562 by Κωνσταντινος Φιλανδρας
Παιδες εχει κατεβασει κανεις απο σας τα dlc του παιχνιδιου?Και αν ναι,ποιο μου προτεινετε να αγορασω?

More
28 Apr 2011 09:05 #92596 by aek11
Replied by aek11 on topic Need for Speed: Hot Pursuit

BIG Smooth wrote:

Manos wrote: @BIG Smooth πολύ απλά το serial number σου το έχει χρησιμοποιήσει κι άλλος. Μάλλον δεν το πήρες σφραγισμένο αλλά από δεύτερο χέρι.

PSN ID: ManosGryparis

Γράψτε και τα δικά σας να κάνουμε ο ένας τον άλλο add για κοντρίτσες, autolog και τα σχετικά. Ήδη ο Κουτσούμπας στο 1ο challenge με τους μπάτσους έφαγε τη σκόνη μου στο Autolog με 19" και δεν τον χάλασε. :mrgreen:

Το πήρα σφραγισμένο από το media markt, μάλλον έγινε κάποιο λάθος ή το χρησιμοποίησε άλλος.Τέλος πάντων βρήκα λύση.Έστειλα email στην ΕΑ και μου έδωσαν άλλο!Το δικό μου username στο autolog είναι LOUKANIKO.Όποιος θέλει με κάνει add και θα φάει καλά! :P

Καλημέρα, Μπορείς φιλέ να μου δώσεις κι εμένα τον E-MAIL γιατί το έχασα κι εγώ συνέβη και σε εμένα το ίδιο πράγμα Δεν μπορώ να βρω το Serial Number μου,please.. Όποιος μπορεί να με δώσει ένα Serial Number Για το Need For Speed Pusuit Ευχαριστώ

More
28 Apr 2011 12:45 #92604 by Νικολής Ασημάκης
Γιατί δεν στέλνεις και εσύ ένα mail στην EA; Αρκεί βέβαια να μιλάμε για αυθεντικό NFS.