Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Need for Speed: Hot Pursuit

More
29 Nov 2010 21:50 #85090 by Aνέστης Αδαμίδης
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Freak, από τη στιγμή που είδα το όνομα Criterion στην οθόνη μου ήρθε αμέσως στο μυαλό το ΒΟ. Αν και εξακολουθεί να έχει τα θεματάκια του, δε ξέρω αν συμφωνείς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Dec 2010 19:47 #85220 by yolanda
Replied by yolanda on topic Need for Speed: Hot Pursuit

Manos wrote: @BIG Smooth πολύ απλά το serial number σου το έχει χρησιμοποιήσει κι άλλος. Μάλλον δεν το πήρες σφραγισμένο αλλά από δεύτερο χέρι.

PSN ID: ManosGryparis

Γράψτε και τα δικά σας να κάνουμε ο ένας τον άλλο add για κοντρίτσες, autolog και τα σχετικά. Ήδη ο Κουτσούμπας στο 1ο challenge με τους μπάτσους έφαγε τη σκόνη μου στο Autolog με 19" και δεν τον χάλασε. :mrgreen:

Το πήρα σφραγισμένο από το media markt, μάλλον έγινε κάποιο λάθος ή το χρησιμοποίησε άλλος.Τέλος πάντων βρήκα λύση.Έστειλα email στην ΕΑ και μου έδωσαν άλλο!Το δικό μου username στο autolog είναι LOUKANIKO.Όποιος θέλει με κάνει add και θα φάει καλά! :P

More
14 Dec 2010 09:14 #85951 by Ιβάν
Need for Speed: Hot Pursuit DLC
Το πρώτο DLC του νέου Need for Speed θα κυκλοφορεί ελεύθερο από τις 21 Δεκεμβρίου.

Η Electronic Arts φαίνεται ότι θα τηρήσει τις ίδιες ημερομηνίες κυκλοφορίας, τόσο για το Dead Space 2 demo, όσο και για το πρώτο DLC του νέου Need for Speed. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το πρώτο DLC του Need for Speed: Hot Pursuit , θα ονομάζεται "Super Sports" και θα περιλαμβάνει 13 νέες κούρσες και 3 νέα αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα θα προστεθούν οι Porsche 911 GT2 RS, h Gumpert Apollo S και η χλιδάτη Bugatti Veyron 16.4 Super Sport. Τα τρία αυτά οχήματα, θα τα χειρίζεστε είτε ως οδηγός αγώνων, είτε ως αστυνομικός.

Το Super Sports DLC θα κυκλοφορήσει στις 21 Δεκεμβρίου στο Xbox Live και στις 22 Δεκεμβρίου στο Playstation Network και θα κοστίζει 7 δολάρια (560 Microsoft points στο Xbox Live). Η κυκλοφορία του σε PC και Wii είναι αμφίβολη, καθώς δεν ανακοινώθηκε καμία πληροφορία για τα δύο αυτά format.

Μάνος Γρυπάρης

Πλέον έχει ανακοινωθεί πως η κυκλοφορία του DLC σε PC τελικά δεν θα γίνει!

More
14 Dec 2010 09:23 #85954 by TheMrXristos
Καλημέρα παιδιά...Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να παίξω online χωρίς να έχω λογαριασμό στην EA??? :mrgreen:

dark magic

More
20 Dec 2010 15:44 #86493 by Μάνος Γρυπάρης

rafor wrote: Ξερει καποιος εαν λεει τιποτα για το Wii?Γιατι λογικα θα θελει το classical controller και οχι το Wii Remote.

- Παίζεται με Wii Wheel, με Wiimote στο πλάι (όπως στο Mario Kart) ή με Wiimote και Nunchuck μαζί.
- Δεν έχει online mode.
- Δεν έχει τόσο καλά γραφικά όσο οι άλλες εκδόσεις,

Φαντάζομαι δεν θα θες κι άλλα :roll:

TheMrXristos wrote: Καλημέρα παιδιά...Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να παίξω online χωρίς να έχω λογαριασμό στην EA??? :mrgreen:

Όχι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Dec 2010 17:14 #86510 by rafor
Replied by rafor on topic Need for Speed: Hot Pursuit
Οντως Μανο, ειχα παει και ειδα 1 βιντεακι πριν 1-2 βδομαδες, αλλα ξεχασα να αναφερω πως τα γραφικα ειναι απλα...ΑΠΑΙΣΙΑ.Παιδια, η EA στα παιχνιδια για το Wii που εχει κυκλοφορησει δεν εχει ενδιαφερθει καθολου και τα γραφικα ειναι χειροτερα του Gameboy SP.Το Hot Pursuit ειναι μια αηδια :vom: :vom: Τα αμαξακια , γιατι δεν μπορουν να χαρακτηριστουν αμαξια, ειναι μια μουφαρα.Αυτα απο εμενα για την εκδοση του Wii παντα.

More
20 Dec 2010 20:42 #86527 by Aνέστης Αδαμίδης
rafor πέτα το Wii ρε συ και πάρε καμιά σοβαρή κονσόλα! Τι κάθεσαι και ασχολείσαι με παιδιαρίσματα τώρα;

Άκου τον Χάρο...

More
20 Dec 2010 21:09 #86531 by rafor
Replied by rafor on topic Need for Speed: Hot Pursuit
Με τι λεφτα ρε Χαρε???Τελοσπαντων, γιατι θα βγουμε off-topic, αμα δειτε ενα βιντεο με ενα race και μονο του Hot Pursuit για την κονσολα του Wii θα αηδιασετε... και μετα τα γραφικα που λεγατε πριν μετρια, θα σας φαινονται τελεια.Παντως , μηδαμινη η προσπαθεια της ΕΑ, ενω εχει κοινο, ισως οχι τοσο μεγαλο στην κονσολα του Wii και μετα θελει να περναει και την 2Κ sports, η οποια δειχνει οτι θελει την κυριαρχια.

EΝΤΙΤ: Τσεκαρετε το παρακατω βιντεακι.Καλο θα ηταν να εχετε κοντα σας και μια σακουλιτσα , γιατι το θεαμα ειναι πραγματικα...απαισιο.
(Εαν θελετε να δειτε μονο τον αγωνα, γιατι ο φιλος στο video διαλεγει αμαξι,χρωμα κλπ , ο αγωνας ξεκιναει στο 4:41)
[youtube:1hiai4bv]
[/youtube:1hiai4bv]

More
20 Dec 2010 21:43 #86536 by eliminator
Γελοίο! Το λιγότερο που μπορώ να πω, είναι πραγματικά χάλια!

More
20 Dec 2010 22:08 #86537 by thanasis
Μου θυμισε game boy.Παω να παιξω κιολας λιγο παρεπιπτιντος :mrgreen: :mrgreen: