Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Need for Speed: Hot Pursuit

More
23 Nov 2010 23:02 #84782 by Aνέστης Αδαμίδης
Παιδιά το παιχνίδι τα σπάει. Εγώ το έλιωσα κάμποσο στο ΕΑ challenge. Με παρουσία του σουβλάκι πήρα κι ένα ασημένιο, εκεί που κανένας δεν μπορούσε να πάρει μετάλλιο. Για λίγα δευτερόλεπτα ρε γαμώτο και νόμιζα πως είχα χρόνο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Nov 2010 13:11 #84803 by Τάκης Σπύρου
Περίμενα να είναι σκέτη απογοήτευση όπως τα προηγούμενα αλλά έκανα λάθος.Αν και δεν συναρπάζει προσφέρει αρκετή διασκέδαση.

More
24 Nov 2010 17:56 #84819 by thanasis
Μια παρα πολυ καλη προσπαθεια.Επιτελους λιγο αστυνομια!Πολυ καλη ιδεα στο να μπορεις να παρεις και τους αστυνομικους...Ξεχνιεσαι λιγο και εχει πολυ καλα <οπλα>,οπως τα αναφερει μεσα το παιχνιδι,οι αστυνομικοι...Α και Μάνο επειδη χτες στην εκπομπη ειχες πει πως δεν κανει κατι το ελικοπτερο,το ελικοπτερο οταν το φωναζεις ριχνει spike stripes....Οριστε και βιντεο παρακατω που το αποδεικνυει :wink:
[youtube:1diee6k7]
[/youtube:1diee6k7]

More
25 Nov 2010 15:26 #84863 by nickosvavvas21
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΗΡΑ ΤΟ game(Need For Speed Hot Pursuit)ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ serial code ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

More
25 Nov 2010 15:55 #84866 by rafor
Replied by rafor on topic Need for Speed: Hot Pursuit
Πρεπει να επικοινωνησεις με το support απο την ea.

More
25 Nov 2010 17:14 #84870 by rigani
Replied by rigani on topic Need for Speed: Hot Pursuit
Θα το παίξω!!!

More
25 Nov 2010 17:56 #84874 by yolanda
Replied by yolanda on topic Need for Speed: Hot Pursuit
Μόλις το πήρα εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα!Δεν μπορώ να μπω online.Ενώ έχω λογαριασμό και βάζω serial number μου λέει πως έχει χρησιμοποιηθεί the maximum number of times και μου προτείνει να βάλω άλλο!(το παιχνίδι είναι αυθεντικό)Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει.Κατά τα άλλα παιχνιδάρα! :icon applaud:

More
28 Nov 2010 17:40 #85048 by Μάνος Γρυπάρης
@BIG Smooth πολύ απλά το serial number σου το έχει χρησιμοποιήσει κι άλλος. Μάλλον δεν το πήρες σφραγισμένο αλλά από δεύτερο χέρι.

PSN ID: ManosGryparis

Γράψτε και τα δικά σας να κάνουμε ο ένας τον άλλο add για κοντρίτσες, autolog και τα σχετικά. Ήδη ο Κουτσούμπας στο 1ο challenge με τους μπάτσους έφαγε τη σκόνη μου στο Autolog με 19" και δεν τον χάλασε. :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Nov 2010 18:52 #85054 by rafor
Replied by rafor on topic Need for Speed: Hot Pursuit
Ξερει καποιος εαν λεει τιποτα για το Wii?Γιατι λογικα θα θελει το classical controller και οχι το Wii Remote.

More
28 Nov 2010 23:22 #85064 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Μεχρι σημερα ειναι το καλυτερο NFS που εχω παιξει. Βεβαια ολη η αισθηση οφειλεται στο καταπληκτικο studio που ονομαζεται criterion και στο απιστευτο franchise που ονομαζεται Burnout. Εκει στηριχτηκε το NFS και για αυτο πετυχε