Review Detail

7.5 1 10 0.5
Hot
Reviews
Γρηγόρης Κοσμίδης
Γρηγόρης Κοσμίδης
September 03, 2020
F1 2020 και τέρμα τα γκάζια με Max Verstappen!
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο

7.5
H Codemasters για ακόμη μια χρονιά έφτιαξε ένα game το οποίο είναι ολοκληρωμένο αλλά σίγουρα μπορεί να κάνει κάποιες βελτιώσεις στον κώδικά της για διάφορα θέματα όπως για παράδειγμα το Safety Car που μπορείς να πάρεις ποινή ακόμη και αν φτάσεις πολύ κοντά στον μπροστινό σου σε μια στροφή που είναι πολύ ''κλειστή'' και δεν έχεις άλλη επιλογή. Το F1 2020 προσωπικά μου φάνηκε πολύ εύκολο στα modes που παίζεις με το AI ακόμη και στην maximum δυσκολία του, πόσο μάλλον για έναν παίκτη που παίζει περισσότερο καιρό από εμένα το παιχνίδι. Τα γραφικά είναι άρτια με όλη την σημασία της λέξης. Μου έκανε εντύπωση στις φάτσες των οδηγών που υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες. Το gameplay είναι εύκολο στο να το μάθει κανείς αφού το παιχνίδι από μόνο του σου έχει επιλογές στο να αφαιρείς ή να προσθέτεις διάφορα Assists που σε βοηθάνε. Συμβουλή: Μην επιχειρήσετε να ξεκινήσετε με όλα τα Assists στο Off! Δεν θα βγάλετε ούτε έναν γύρο.

Η εμπειρία μου με το παιχνίδι ήταν ευχάριστη καθώς με έναν φίλο μου περάσαμε πολλές ώρες μαζί σε διάφορα modes. Είτε σε online είτε σε PvP που εκεί υπήρχαν πολλά Rage Quit λόγω των τρακαρισμάτων που είχαμε αλλά η διασκέδαση και η ψυχολογία ήταν στην κορυφή! Οι αγαπημένες μας πίστες είναι αυτή της Αυστρίας (η πιο εύκολη που υπάρχει στο παιχνίδι) και αυτή της Γαλλίας που κάναμε φοβερά fights μιας που η πίστα μας το επέτρεπε και κατά την γνώμη μου είναι σχεδιασμένη για fights. Προσωπική αγαπημένη είναι η πίστα της Monza στην Ιταλία αλλά και αυτή της Σιγκαπούρης καθώς έχει φοβερή ατμόσφαιρα και η αδρεναλίνη είναι στο φουλ λόγω το ότι είναι στενή και δεν υπάρχουν πολλές προσπεράσεις αλλά γίνονται πολλά λάθη που μπορεί να είναι μοιραία και να σε φέρουν σε χαμηλή θέση.

Η νέα προσθήκη του F1 2020 ήταν αυτή του MyTeam που στην ουσία ο παίκτης είναι και ο ιδιοκτήτης της ομάδας και ελέγχει οποιαδήποτε κίνηση επιχειρηματική που βελτιώνει την ομάδα. Αλλά το παράπονο μου είναι ότι το mode είναι offline και όπως είπα νωρίτερα μου είναι πολύ εύκολο με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να παίρνεις πρωταθλήματα (οδηγών γιατί ο αρχικός team-mate είναι από την F2 και συνήθως δεν παίρνει ούτε βαθμό σε ολόκληρη την σεζόν) με αποτέλεσμα να καταντά βαρετό κάποια στιγμή. Ελπίζω στο μέλλον να βγει και ένα παρόμοιo mode σε online με κάποιο τρόπο έτσι ώστε να υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Έχουμε ένα Racing game που σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί και ελπίζω τώρα με την ΕΑ που εξαγόρασε την Codemasters να γίνει ακόμη καλύτερο. Περιμένω πως και πως να δοκιμάσω το νέο F1 2021 αλλά πιο πολύ για την IRL σεζόν της F1 που σίγουρα θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί είχαμε αρκετές μεταγραφές και προσθήκες αλλά και νέους κανονισμούς.

Παρακάτω θα δείτε μερικά Screenshots που έβγαλα μέσα από το παιχνίδι:

To πρώτο είναι το Loading Screen που μπορεί άνετα να μπει σαν Wallpaper οπουδήποτε πράγμα που τρελαίνομαι να βλέπω σε πολλά games. Στο δεύτερο screenshot βλέπεται να είμαι στην Pole - Position με τον Max Verstappen (ο οδηγός που μου αρέσει περισσότερο από την ομάδα που υποστηρίζω). Και στην τρίτη εικόνα με βλέπεται στην είσοδο της τελευταίας στροφής στην Σιγκαπούρη αλλά σε κάποιο online mode.
image
image
image
Report this review Was this review helpful? 0 0

Comments

Already have an account?
Score 
0 User Score
(0  vote)
User Reviews
Genre:
Developer: