Έκανα το λάθος να αγοράσω το Cyberpunk day one.Ενταξει πολυ καλη open world εμπειρία αλλά ειναι κατι σαν first person shooter-GTA φάση οπου απλα κανεις αποστολες και το σεναριο ειναι εντελως ρηχο.Αλλα εννοειται εχει ολα τα απαραιτητα RPG στοιχεια για να γουσταρουμε.
Ο Keanu Reeves το ψιλοεσωσε με το σεναριο οσο μπορουσε γιατι αλλιως το παιχνιδι θα ειχε πολυ χειροτερες βαθμολογιες.Οι ποντοι που δινετε στα skills,το πως πυροβολατε και το hacking ειναι τα αγαπημενα μου σημεια στο παιχνιδι οπως και το οτι καθε οπλο εχει διαφορετικα στατιστικα και γινεται upgrade.
Οι χαρακτηρες παρουσιαζονται ωραια και υπαρχει ποικιλια σε αυτο. Αλλα το σεναριο θα το βαρεθειτε μετα απο καποιες ωρες. Τα γραφικα απλως καλα στους χαρακτηρες αλλα η λεπτομερεια στο περιβαλλον και τα αντικειμενα ειναι αστεια και το εκαναν για να τρεχει το παιχνιδι καλα. Αλλιως τα frames θα επεφταν και αλλο. Παντως μου αρεσε που ειχε διαφορετικους τερματισμους και εχω παιξει και βρει τουλαχιστον τρεις. Γενικα πιστευω οτι θα ηταν καλο να κυκλοφορησει το 2021.Στο λανσαρισμα δεν παλευοταν απο τα bugs και εχει ακομα πολλα bugs στο AI αλλα τουλαχιστον τα περισσότερα διορθώθηκαν.Ευτυχως το επαιξα σε PC. Ενας φιλος το πηρε στο PS4 και κλαιει ακομα τα λεφτα του με τοσο πεσμενα frames (εχει κυριως στις μαχες προβλημα).