Τα Mafia είναι απο τις αγαπημένες μου σειρές παιχνιδιών με αποτέλεσμα να το Mafia: Definitive Edition να μην μου ξεφύγει. Η Hangar 13 όπως και με το Mafia 3 έτσι και με το Definitive Edition έκανε πολυ καλή δουλειά. Η Hangar 13 όπως και με το Mafia 3 έτσι και με το Definitive Edition έκανε πολυ καλή δουλειά. Όπως και το αρχικό έτσι και αυτό το ύφος και η ροή του παιχνιδιού είναι τόσο αληθινή που σε βάζουν στον ρόλο της "mafias"
Το παιχνίδι ξεκινάει στην εποχή του 1930, στο Lost Heaven. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο Tommy Angelo, ο οποίος είναι οδηγός ταξί και ένα βράδυ αναγκάζεται να φυγαδεύσει δύο μέλη της mafias Salieri από μια συμπλοκή με μια αντίπαλη mafia. Ο Don Salieri, το αφεντικό της mafias ανταμείβει τον πρωταγωνιστή μας για την βοήθειά του και αυτόματα καταλαβαίνει ότι το να δουλέψει με την mafia μπορεί να του προσφέρει πολλά περισσότερα χρήματα από όσα βγάζει ως οδηγός ταξί και κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία μας.
Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι όπως και τα προηγούμενα έτσι και αυτό είχε αρκετές αποστολές για να κάνεις και μια ωραία ιστορία που φαίνεται ότι είναι καλογραμμένο και ότι ασχολήθηκαν ώρες με την ιστορία.