Τα παλιά και κλασικά PlantsvsZombies τα έχω παίξει άπειρες φορές και περίμενα πως και πως για το PlantsvsZombies: forNeighborvilleκαι μπορώ να πω πως είναι καλύτερο απο αυτό που περίμενα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό όσο μου φαίνεται, αλλά το παιχνίδι ξυπνάει αρκετές αναμνήσεις απο παλιά και αυτό το κάνει απο μονο του ωραίο.
Το gameplay του PvE μπορεί να είναι βαρετό και επαναλαμβανόμενο και οι χάρτες για πολλούς παίκτες μπορεί να είναι δύκσολο να τα βγάλεις πέρα για το τι συμβαίνει, αλλά έχει ένα ωραίο και διασκεδαστικό cast των φυτών και ζόμπι με απότελεσμα να σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα. Στο παιχνίδι μπορείτε να διαλέξετε από τους έξι τρόπους παιχνιδιού για πολλούς παίκτες PvP.
Τώρα όσο αφορά τα θετικά είναι ότι υπάρχει ποικιλία αποστολών, ποικιλία customization και mini games, έντονο multiplayer, όμορφα γραφικά, και νέοι χαρακτήρες. Τώρα τα αρνητικά είναι το campaign είναι επαναλαμβανόμενο, οι χάρτες στο multiplayer είναι χαοτικοί και ο ήχος θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Με αρνητικά ή όχι όμως το παινχίδι όπως είπα ξυπνάει αρκετές αναμνήσεις οπότε αξίζει να το παίξετε.