Review Detail

7.5 1 10 0.5
Reviews
Γιάννης Μοσχονάς
Γιάννης Μοσχονάς
January 16, 2020
Green Hell review
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο

7.5
Το Green Hell είναι ένα σχετικά καλό Survival αν και κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να γίνει καλύτερο. Μας μεταφέρει σε μια άγρια ζούγκλα και σας ζητείται να τα βγάλετε πέρα. Τα γραφικά είναι τόσο καλοφτιαγμένα που σας κάνουν να αισθάνεστε πως είστεο ίδιος στην ζούγκλα. Με εντυπωσίασε επίσης το σενάριο μιας και σε συγκλονίζει απο το πρώτο κιόλας λεπτό του παιχνιδιού. Όσο αφορά τον χειρισμό και το game mechanics είναι σχετικά εύκολα και απλά για όλους.

Στο παιχνίδι όποιος δώσει λίγο περισσότερη προσοχή μπορεί να δει ότι υπάρχει άφθονο νερό και tips. Το νερό το έχουμε ανάγκη για να μην αφυδατωθεί. Τα tips μπορούμε να τα σταματήσουμε μιας και σε αρκετούς μπερδεύει το κάτω μέρος της οθόνης με τους υπότιτλους των διαλόγων. Δυστυχώς στην αρχή όμως του παιχνιδιού θα πρέπει να τα δούμε και αυτό επειδή δίνει χρήσιμες πληροφορίες που δεν μας τα δείχνει το tutorial.

Τα αλλα θετικά του παιχνιδιού που μου άρεσαν ήταν ότι σου δείχνει τι πρέπει να κάνεις σχετικά νωρίς στο παιχνίδι και το άλλο θετικό για εμένα ήταν ο ήχος που φέρνει πραγματικό. Το αρνητικό που είδα και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι υπάρχουνπολλά bugs στο παιχνίδι
Report this review Was this review helpful? 0 0

Comments

Already have an account?
Score 
0 User Score
(0  vote)
User Reviews
Genre:
Developer:
Publisher:
Διάθεση:
Players: