Tο Watch Dogs είναι ένα παιχνίδι της Ubisoft που κυκλοφόρησε το Μάιο του 2014.Το περίμενε παρα πολύς κόσμος.Η Ubisoft δημιούργησε μεγάλο hype για αυτο το game και κατά τη γνώμη μου απέτυχε παταγωδώς.
Γραφικά:
Να σας πω την αλήθεια , τα γραφικά είναι ο λόγος που έβαλα 5 στο παιχνίδι. Από τα μοναδικά θετικά του παιχνιδιού. Εδώ πρέπει να πούμε τα μοναδικά συγχαρητήρια στη Ubisoft. Οι χαρακτήρες είναι καλοσχεδιασμένοι και φαίνονται ρεαλιστικοί.Η μηχανή γραφικών Disrupt Engine έκανε εξαιρετική δουλειά.
Gameplay :
Τα gameplay είναι συνηθισμένο. Δηλαδή τίποτα το ιδιαίτερο. Κάτι παρόμοιο σαν του gta5 και λίγο χειρότερο. Έχει ορισμένα bugs και glitches. Επίσης οι Side quests, είναι βαρετές και επαναλαμβανόμενες.Ένα καλό στοιχείο σε αυτόν το τομέα ειναι το αρκετά καλό A.I των χαρακτήρων.
Διάρκεια/ Αντοχή:
Η διάρκεια του παιχνιδιού , είναι αρκετά μεγάλη , αλλά οι αποστολές όπως είπα είναι επαναλαμβανόμενες. Δεν έχει ουσία το παιχνίδι να είναι μεγάλο , αλλά επαναλαμβανόμενο. Θα προτιμούσα να είναι μικρότερο και ουσιώδες.
Σενάριο:
Δεν έχω να πω πολλα για το σενάριο , το οποίο είναι για εμένα ( ρηχό ). Ο Aiden Pierce , ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού μαζί με την αδερφή του, προσπαθεί να πάρει εκδίκηση από κάποιους που σκότωσαν την ανηψιά του. Παίζοντας το παιχνίδι , νιώθω ότι ο Aiden δεν είναι αποφασισμένος. Εννοώ ότι δε μιλάει πολύ και είναι σχετικά χαμηλών τόνων. Επίσης το voice acting του δεν είναι καλό.
Τέλος , θέλω να πω ότι το παιχνίδι με απογοήτευσε.Περίμενα καλύτερα πράγματα από τη Ubisoft με βάση τη διαφήμιση που έκανε για αυτό το παιχνίδι.