Review Detail

8.0 2 10 0.5
Hot
Reviews
Γρηγόρης Βούλγαρης
Γρηγόρης Βούλγαρης
September 29, 2015
NBA 2K16 (PS4)
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο

8.0
Τα τελευταία τρία χρόνια έχω ασχοληθεί με τη σειρά Nba της 2k sports. Έχοντας παίξει τα τρια πιο πρόσφατα Nba , σήμερα γράφω για το αγαπημένο μου, δηλαδή για το Nba 2k16.

Γραφικά:
Τα γραφικά είναι εκπληκτικά. Οι παίκτες είναι πολύ καλά σχεδιασμένοι και οι οπαδοί μπορώ να πω ότι είναι ρεαλιστικοί , αλλά πολλές φορές κάνουν τις ίδιες κινήσεις την ίδια στιγμή.

Gameplay:
To gameplay είναι επίσης καλό .Τα animations θέλανε λίγη δουλίτσα ακόμα.Το A.I των παικτών είναι μέτριο.Το superstar level είναι αρκετά εύκολο και οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας δε πιέζουν τόσο πολύ στην άμυνα. Αν όμως το ματς κριθει στο τελευταίο σουτ , ο αντίπαλος θα το βάλει κατά 70% πιθανότητα και αυτό μπορείς να πεις ότι είναι λίγο (fail).Ακόμα , στoν τομέα του gameplay ένα μεγάλο θετικό είναι ότι το ( χορταίνεις ), επειδή το μπάσκετ που παίζεις θυμίζει πραγματικότητα.

Online Mode :
Κατά τη γνώμη μου το online απογοήτευσε. Οι servers της 2k sports είναι τραγικοί. Καλύτερα μην πω παραδείγματα, όσοι το έχετε παίξει θα καταλάβετε. Επίσης , στη διάρκεια ενός ματς στο online όταν πατάς το τετράγωνο για να σουτάρεις καθυστερεί να πάρει την εντολή( lag ). Ακόμα , έχει και πολλά bugs.

Για να κλείσω , πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στην 2k sports που σε ένα ακόμα nba έβαλε τις ομάδες της Euroleague. Το αρνητικό σε αυτό το κομμάτι είναι ότι τα ρόστερ των ευρωπαϊκών ομάδων ήταν του 2014.
Report this review Was this review helpful? 1 0

Comments

1 results - showing 1 - 1
Ordering
Already have an account?
September 08, 2016
Ωραίο review φίλε μου!
1 results - showing 1 - 1
Score 
0 User Score
(0  vote)
User Reviews