Το Uncharted 2 είναι από τα καλύτερα Action Shooter για το PS3.Ψηφίστηκε Game Of The Year το 2009.Παρακάτω θα καταλάβετε γιατί είναι τόσο καλό.
Γραφικά
Θα μλήσουμε φυσικά για το πως ήταν στην εποχή τους και όχι για τώρα. Τα γραφικά ήταν εξαιρετικά. Καλοσχεδιασμένοι χαρακτήρες , καλοσχεδιασμέναο και στα περιβάλλοντα. Επίσης το παιχνίδι σε πηγαίνει και στα χιόνια, εκεί όπου ζεις πραγματικά την εμπειρία διότι το χιόνι είναι επίσης ρεαλιστικό. Ας εξαιρέσουμε κάποια glitches.
Gameplay
Εμένα μου φάνηκε πολύ εύκολο.Δεν δυσκολεύτηκα σε κάτι ιδιαίτερα. Καταρχάς το gameplay είναι παρόμοιο με του πρώτου .Η ποικιλία όπλων είναι σχετικά μεγάλη. Πάλι μπορείς να κάνεις parkour.Πηδάς από το ένα κτήριο στο άλλο και επίσης μπορείς να πιαστείς και σε σχοινί. Ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο και με εντυπωσίασε πολύ είναι η μάχη σώμα με σώμα. Το παιχνίδι έχει και γρίφους βέβαια. Βασικό αρνητικό κατα την γνώμη μου είναι ότι μπορείς να έχεις στην κατοχή σου μόνο δύο όπλα.Γενικά το gameplay είναι πολύ διασκεδαστικό και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σας απογοητεύσει.
Story
Το story για μια ακόμη φορά έχει πολλές συγκινήσεις. Στην ξεκινάτε σε ένα τρένο και μετά σας πηγαίνει πίσω στον χρόνο. Ο Nathan Drake δίνει ρεσιτάλ ξανά με τις ατάκες του και το χιούμορ του αλλά και οι φίλοι του έιναι επίσης εξαιρετικοί.Ένας νέος χαρακτήρας είναι η Chloe Frazer και ο Harry Flyyn.Με την πρώτη ο Nate ερωτεύεται κιόλας.Γενικά η πλοκή είναι σαν μίας ταινίας δράσης.
Διάρκεια
Το παιχνίδι μου φάνηκε πολύ μικρό. Κι εδώ είναι ένα αρνητικό. Το campaign είναι 10 ώρες περίπου. Υπάρχει και multiplayer με το οποίο δεν ασχολήθηκα πολύ.
Το Uncharted 2 είναι καλύτερο από το πρώτο και το τρίτο σίγουρα.Δεν ξέρω κατά πόσο κοντράρει το 4.Σε κάμποσες μέρες θα το αποκτήσω και θα δω αν είναι το κορυφαίο της σειράς ή όχι.
Θετικά
Δυνατό story
Εξαιρετικά γραφικά
Μάχη σώμα με σώμα
Σχετικά μεγάλη ποικιλία όπλων
Δένεσαι με τους χαρακτήρες