Review Detail

8.8 2 10 0.5
Μια νέα εποχή
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο

9.0
Ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς για τους χρήστες του xbox one ήταν το Halo 5: Guardians.
Πρόκειται για ένα από τα παιχνίδια που έφαγαν κράξιμο πριν καν κυκλοφορήσουν λόγω των μεγάλων ''ψεμάτων'' και της μεγάλης ανικανότητας της 343.

Campaign

Προσωπικά θεωρώ ότι , αν λάβουμε υπόψιν ότι το Halo 5 είναι η μέση μιας τριλογίας , μπορούμε να αντιληφθούμε ότι λογικό είναι να μην υπάρχουν τα μεγάλα ''μπαμ'' ή οι ανατροπές στην ιστορία. Ο ρόλος του Halo 5 (κατά την άποψή μου), είναι να προετοιμάσει το μπαμ που θα κάνει το Halo 6 κλείνοντας την τριλογία της 343.
Αξίζει να αναφερθεί ότι τα trailer της 343 περί ''the biggest hunt'' είναι μεγάλα ψέματα. Επομένως η 343 μας hype-αρε με την πλοκή του Halo 5 , την οποία πλοκή το Halo 5 δεν έχει.(Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω :P ).
Τα Missions , προσωπικά, τα βρίσκω πολύ διασκεδαστικά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περάσεις μια αποστολή + ότι θεωρώ ότι τα τοπία είναι πολύ όμορφα.
Τα collectables , αν και δεν τα μαζεύω σε κανένα σχεδόν παιχνίδι, παρατήρησα ότι στο Halo 5 είναι διασκεστικά να τα μαζεύεις.
Η A.I είναι ένα σκουπίδι και μισό.Τελεία και παύλα.

Arena
Το matchmaking είναι πολύ γρήγορο.
Υπάρχουν λίγα maps , τα οποία με τον καιρό αυξάνονται. Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα περισσότερα maps είναι πολύ καλά σχεδιασμένα ( πλην αυτών στο big team battle).
To νέο CSR system σε κάνει να ασχοληθείς περισσότερο με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα , αφού αναλόγως ανεβαίνει ή κατεβαίνει το Rank σου.
Το gameplay είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο σε FPS παιχνίδι! Υπάρχει Τρομερή ελευθερία κίνησης και νέοι τρόποι να γίνουν kills. το παιχνίδι αποκτά έναν γρηγορότερο ρυθμό , κάτι που το κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό.
Τα όπλα τα θεωρώ τα πιο ισορροπημένα σε κάθε Halo παιχνίδι.
Υπάρχουν μερικά lags λόγω των dedicated servers(οι οποίοι βρίσκονται στην Αμερική).
Μερικές φορές ολόκληρο το multiplayer τρελαίνεται και μοιράζει Bans! όχι συχνά , αλλά το κάνει.
Γενικά δίνεται μια βαρύτητα στο Competitive κομμάτι του παιχνιδιού.

Warzone
Μου φαίνεται ότι η 343 ήθελε να κάνει το Halo ένα καινούριο MOBA. Πιστεύω το κατάφερε , μιας και σε αυτό , κατά την άποψή μου ''Moba'', δε χρειάζεται μόνο στρατηγική και συνεργασία με όλη την ομάδα , αλλά και ικανότητες που θα χρειαζόταν κανείς στην Arena(να ξέρεις καλά το map,καλό σημάδι,αντανακλαστικά κλπ).

Features
Ο κυριότερος λόγος που το Halo 5 είναι ένα κουκουρούκου παιχνίδι με τη λέξη ''Halo'' στον τίτλο του ( δλδ είναι ένα κακό παιχνίδι Halo) , είναι τα features που του λείπουν , με σημαντικότερο το split-screen.Μεγάλο πλην αυτά που του έκοψε η 343 και βασικός λόγος για να μην αγοραστεί.

Γενικά.
Το Halo 5 δεν είναι το χειρότερο Halo. Πιστεύω πως όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι το είναι πολύ ανώτερο από το Halo 4 , ειδικά στο multiplayer Κομμάτι.
Προσωπικά , θεωρώ δικαιολογημένα τα προβλήματα στο σενάριο του παιχνιδιού(προετοιμάζομαι για μεγάλο μπαμ στο Halo 6). To online Και το gameplay είναι τρομερά!
Τρομερό παιχνίδι. Λόγος αγοράς xbox one . Σε καμία περίπτωση καλό Halo.
9/10 για FPS και flagship exclusive παιχνίδι κονσόλας
6/10 για Ηalo

Η 343 βλέπει το Halo από μια άλλη oπτική και το αλλάζει ριζικά(στην ατμόσφαιρα κυρίως).
Ας ελπίσουμε τα χαμένα features να επιστρέψουν(αδικαιολόγητη έλλειψη).
Report this review Was this review helpful? 0 0

Comments

Already have an account?
Score 
0 User Score
(0  vote)
User Reviews
Genre:
Developer:
Publisher:
Διάθεση:
Players: