Προσφατα επεσε στα χερια μου το πολυσυζητημένο αυτό game,σπασμενο βέβαια για υπολογιστή δεν μπορούσα όμως να αρνηθώ στην ακαταμάχητη γοητεία του και να μην το ξεψαχνίσω.Εχοντας παίξει μόνο το Lord of the Rings(war in the north) ,έχοντας δει όμως φυσικά κάθε σχετική ταινια ,ξεκινώντας το game με κερδίζει αμέσως καθώς δεν αργεί καθολου να μπει στο story του παιχνιδιού και να αντιληφθείς αμέσως περι τίνος πρόκειται.Περνώντας γρήγορα γρήγορα απο το μελό κομματι του παιχνιδιού στην πρώτη μάχη αντιλαμβανομαι ότι παρόλο που αντιμετωπίζω 5 uruks και δεν εχω ιδεα απο το fighting style ,κατατροπώνω τα τερατακια πολύ ευκολα κατι που δεν μου άρεσε ευθυς εξαρχής.Οσο όμως συνεχίζω και στην ουσια γίνομαι ενα με τον Talion(κι ομως μην απορείτε ιδιοι είμαστε..) το παιχνιδι με συνεπαιρνει και το σκότωμα των Uruks γίνεται τελικά η συνήθεια που έγινε λατρεία.Για να σας πω την αλήθεια μετά απο 15 ωρες περίπου παιχνιδιού πέθανα 3 φορές και τις τρεις ήμουν αντιμέτωπος με 30 uruks τουλάχιστον,ξέρετε εκεί που πας να σκοτώσεις το boss και ο σπυριάρης ποντικομαμής τρέχει να σημανει τον συναργεμό και το μόνο σημείο απο το οποίο δεν πετάγονται Uruks είναι απο τον ουρανό( πλακα θα είχε παντως.)
Εν συνεχεια θα πρέπει να τονίσω οτι τα stealth στοιχεια μου αρεσαν παρα πολυ,οπως φυσικα συμβαίνει και σε κάθε παιχνίδι που έχει stealth(και Barbie με stealth παιζω αμα λάχει).Βέβαια δεν είχε τίποτα το συνταρακτικά καινούργιο πέρα απο το interogation με το οποίο στην ουσία έμπαινες στο μυαλό του Uuk (το ποιο??? ) και έπαιρνες διάφορες πληροφορίες για τα bosses,όπως σε ποιο σημείο του χάρτη βρίσκονται ποιες ειναι οι αδυναμίες τους,σε ποιες επιθέσεις δεν νοιώθουν καν ,πως πίνουν τον καφε τους και διαφορα τέτοια.Το κακό όμως ήταν οτι αυτές τις πληροφορίες τις έπαιρνες πάρα πολύ εύκολα σχέδον απο οποιοδήποτε Uruk και να ανέκρινες κατι που με οδήγησε μέσα σε 40 λεπτά να έχω πληροφορίες για όλα τα bosses.Σε αυτο το σημέιο πιστεύω οτι θα έπρεπε οι developers να δώσουν έμφαση και να μην μπόρεις να πάρεις αυτές τις πληροφορίες τόσο εύκολα.Ενταξει για να μην λέμε όμως μόνο τα άσχημα ,πρέπει να πω οτι πέρα απο τα σημεία αυτα που εθιξα παραπάνω το παιχνίδι σε κάθε άλλο σημείο ειναι άρτια κατασκεύασμενο με πολυ ωραιο voice acting το οποιο πραγματικά με καθηλωσε.Το παιχνιδι είναι open world σε τετοιο βαθμό που να τριγυρίζω από το ένα σημείο του χάρτη στο άλλο απλά σκοτώνοντας Uruks μιας και δεν ήταν πάντα εμφανης η επόμενη αποστολή.
Εν κατακλείδι το συστήνω ανεπιφύλακτα το παιχνίδι.Θα σας κρατήσει καθηλομένους για πολλές ώρες,πιστέυω θα εκπληρώσει τις επιθυμιές σας σε πολύ μεγάλο βαθμό.