Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Η Λιάνα Κανέλλη κάνει αποκαλύψεις για το στοίχημα!

More
24 Feb 2006 13:33 #9444 by Αντώνης Κατρής
Η βρωμιά του Κόκκαλη έχει να κάνει με το αν και πως κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν πλουτίσει μέσα από το στοίχημα. Δεν έχω στοιχεία να σου πω είναι οι τάδες 2,3,4 τύποι και έγινε η δουλειά με αυτό τον τρόπο αλλά έχω μάθει να πιστεύω ότι συνήθως όπου υπάρχει φωτιά υπάρχει και καπνός. Και μπορεί τελικά η δικαιοσύνη να αποφανθεί ότι είναι αθώοι όλοι αλλά τα νούμερα ακόμη κι αν είναι φουσκωμένα εμένα μου δείχνουν ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κάποιοι έχουν ευνοηθεί ώστε να έχουν κέρδος. Αν μάλιστα ισχύουν και οι ιδιότητές τους τότε μιλάμε για εσκεμμένη ενέργεια επιρρεασμού που πλέον αρχίζει να έχει επιπτώσεις και στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Και μπορεί ο Κόκκαλης να μην έχει άμεση σχέση αλλά σίγουρα κάποιος από το σχετικά στενό του περιβάλλον την έχει κάνει τη δουλειά, αν και αμφιβάλω αν κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει χωρίς ο ίδιος ο Κόκκαλης να έχει γνώση. Και βέβαια όλα αυτά δε σημαίνουν ότι η Κανέλλη που τα έβγαλε στη φόρα είναι ο καλός προστάτης των αδυνάτων και ο τιμητής των θεσμών και της διαφάνειας. Σίγουρα πίσω και από αυτήν κρύβεται κάποιο συμφέρον είτε πολιτικό είτε επιχειρηματικό

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Feb 2006 23:04 #9463 by Angelos
Sir_A_K η βρωμιά του Κόκαλη, η οποία σαφώς και υπάρχει (πολλά λεφτά κρύβουν πάντα μπόχα), δεν αγιάζει ούτε την κυρία Κανέλλη, ούτε τον κύριο Βαρδινογιάννη. Παρακολουθώντας συζητήσεις διαλόγου στα ραδιοφωνικά στέκια, ακούω ανθρώπους ή να εκθειάζουν την κυρία Κανέλλη (στα πλαίσια μιας λανθάνουσας βαζελοφροσύνης, ή ΑΕΚ-ο-φροσύνης) και άλλους να υπερασπίζονται τον Κόκκαλη (στα πλαίσια μιας λανθάνουσας Ολυμπιακοφροσύνης). Η βρωμιά του Κόκκαλη υπαινίσεται από ην λίστα των 1200 και τον τρόπο που η λίστα αυτή παρουσιάστηκε από την κυρία Κανέλλη, κανείς όμως δεν είπε όλη την ιστορία της κυρίας αυτής. Και επειδή το θέμα δεν είναι καθαρά αθλητικό, αλλά είναι πάνω από όλα πολιτικό, καλά θα κάνουμε ή να τα λέμε όλα ή να μη λέμε τίποτα ;)
Στα περί εταιρειών του εξωτερικού που σου έγραψα πιο πάνω, σίγουρα η διαδικασία είναι μακροχρόνια, όμως κάπως πρέπει να αρχίσει και ο καλύτερος τρόπος είναι η αμφισβήτηση του ΟΠΑΠ και των συνεργατών του. ’λλωστε αυτό το έργο το έχουμε δει και άλλες φορές. Πάνω στην ανεπάρκεια της Ελληνικής Κρατικής Τηλεόρασης και στην κακή ποιότητά της, πάτησαν οι σημερινοί καναλάρχες, χρησιμοποιώντας και πάλι πολιτικούς, για να επιτραπεί η ίδρυση ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών. Και να θυμίσω πως και πάλι η διαδικασία κόλλαγε σε θέματα συντάγματος. Γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο και τώρα; ;)

More
25 Feb 2006 01:05 #9469 by Αντώνης Κατρής
Κατ'αρχήν είπα ξεκάθαρα ότι η Κανέλλη δεν είναι η καλή σταυροφόρος που έχει πάρει το λάβαρο και πάει να καθαρίσει τον τόπο από τη διαφθορά και τη σαπίλα. Ίσα ίσα που είναι μέρος του προβλήματος γιατί όσο είναι πρόβλημα το να έχουν δοθεί με τον Α ή Β τρόπο κέρδη σε κάποιους εσκεμμένα, άλλο τόσο είναι πρόβλημα να βγαίνει μία βουλευτής και να το κάνει θέμα στα κανάλια και στα ραδιόφωνα χωρίς πρώτα να έχει καταθέσει τα στοιχεία της στον εισαγγελέα και μη σεβόμενη τη μυστικότητα της προκαταρτικής εξέτασης, πόσο μάλλον αν αυτή η βουλευτής έχει δουλέψει στο παρελθόν σε αντίπαλο επιχειρηματία και μάλιστα του οφείλει σε μεγάλο βαθμό τη σταδιοδρομία της.

Τώρα όσων αφορά για τις ξένες εταιρίες στοιχήματος σίγουρα δε μπορούμε να παραβλέψουμε αυτή την εκδοχή αλλά θα έλεγα ότι στην προκειμένη περίπτωση το ρίσκο είναι μεγαλύτερο απ'ότι παλιότερα με τα κανάλια. Κι αυτό γιατί απλά την κακή ποιότητα της ΕΡΤ τη βλέπαμε ξεκάθαρα. Τις ενδεχόμενες λαμογιές όμως στον ΟΠΑΠ δε μπορούμε να τις δούμε ξεκάθαρα... Αν λοιπόν αποδειχθεί ότι όλα αυτά είναι παραμύθια τότε η κοινή γνώμη θα στραφεί σε αυτούς που υποκίνησαν το θέμα και όχι μόνο θα ενδυναμωθεί η θέση του ΟΠΑΠ αλλά θα δημιουργηθεί και εχθρικό κλίμα απέναντι στις ξένες "αδίστακτες" εταιρίες γεγονός που θα καθυστούσε εξαιρετικά δύσκολη την είσοδο και εδρέωσή τους στην ελληνική αγορά

More
27 Feb 2006 12:17 #9567 by Kostas Giagias
Να καταθέσω την άποψη μου...

Αυτά που ακούω με τις καταγγελίες της Κανέλλη δεν τις πιστεύω. !!!

Εμαθαν όλοι την λέξη λογισμικό και την χρησιμοποιούν παντού και πάντα. Δεν πιστεύω ότι θα ρίσκαραν την κομπίνα για να κερδίσουν, και πολύ περισσότερο με την ανοχή της ίδιας της εταιρίας που το διοργανώνει.

Αυτό που πιστεύω ότι γίνεται είναι τα παρακάτω:

1. Εχω μαύρα λεφτά που θέλω να τα κάνω νόμιμα. Αγοράζω κερδισμένα δελτία με μικρό κόστος από ανθρώπους που δεν έχουν αναγκη να τα δηλώσουν και τα βάζω στην δήλωση μου ως κέρδη ώστε να τα ξεπλύνω. (ειδικά έχω ακούσει στο ράδιο για άνθρωπο που κέρδισε 25 δελτία την ίδια μέρα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.!!!)

2. Αν η γκανιώτα ενός παιχνίδιού είναι 15% σημαίνει ότι αν ποντάρω 115 εκ. 8α έχω πάρει πίσω τα 100 άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα. Με τον τρόπο αυτό χάνω 15 αλλά έχω 100 νομιμα !!! Ειδικά αν βγει η μικρή απόδοση (πχ 3) θα φαίνεται ότι έβαλα 33.3 και κέρδισα 100 άρα 66.6 κέρδη από ΝΟΜΙΜΟ τζόγο και όχι από παράνομες ενέργειες.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team