Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Η Λιάνα Κανέλλη κάνει αποκαλύψεις για το στοίχημα!

More
22 Feb 2006 17:47 #9347 by Μάνος Γρυπάρης
Όσοι δεν ακούσατε Καραλή, σήμερα 15:00-17:00 χάσατε. Βγήκε η Λιάνα Κανέλλη στις 16:20 όπου βρισκόταν στο στούντιο Γιάννης Καραλής & Μανώλης Παρδάλης (και τηλεφωνικά ο Πέτρος Δριτσάκος) και είπε σημαντικά πράγματα για τα στημένα παιχνίδια του στοιχήματος. Μετά από έρευνα που έκανε και την αποκάλυψε χθες στην βουλή προέκυψαν τα παρακάτω (διαβάστε σχετικό άρθρο από Sportime.gr)

===============================

Την ώρα που όλοι μιλάνε για την εξυγίναση της Super League και οι ελληνικές ομάδες φέρονται έτοιμες να μπουν στο κουπόνι του Στοιχήματος, οι αποκαλύψεις βάζουν τους πάντες σε σοβαρές σκέψεις. Η Λιάνα Κανέλλη, που αποκάλυψε υποκλοπές στο λογισμικό της Intralot και τρελά έσοδα για πολλούς από το Στοίχημα, μίλησε στο Sportime Radio.

Η βουλευτής του ΚΚΕ έκανε λόγο για διαιτητή που έχει κερδίσει το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ, αλλά και για επταμελή οικογένεια που σε ένα χρόνο έχει κερδίσει το ίδιο ποσό ο καθένας στο Στοίχημα. Φρόντισε, μάλιστα, να συμπληρώσει πως έχει βαρεθεί το γεγονός ότι κανείς στην Ελλάδα δεν πάει στη φυλακή όταν πρέπει να καταδικαστεί.

Τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων της Κανέλλη:

"Καμία μπάνκα στον κόσμο δεν λειτουργεί με απόδοση κερδών πάνω από 15-20%. Εδώ υπάρχουν 186 δισεκατομμύρια ευρώ που έχουν πάει σε 1.200 άτομα. Πως είναι δυνατόν σε μία επταμελή οικογένεια να κερδίζει σε χρόνο το ίδιο ποσό ο καθένας;

Λέμε για το αν θα υπάρξει πρόβλημα, πλέον, με τις ελληνικές ομάδες που θα μπουν στο Στοίχημα. Συγνώμη, επί 35 χρόνια λέτε όλοι ότι πρέπει να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ή εγώ ζω σε άλλη χώρα; Οταν υπάρχει διαιτητής που έχει κερδίσει 1,3 εκαττ. ευρώ, εγώ πρέπει να ενημερώσω τον πολίτη.

Εχω βαρεθεί το να μην πηγαίνει κανείς στην φυλακή, όταν πρέπει να πάει. Εγώ κάνω αυτό που νομίζω σωστό. Επειδή δεν κάνουν οι άλλοι σωστά την δουλειά τους, δεν σημαίνει ότι δεν θα την κάνω κι εγώ".

( www.sportime.gr/xst/football_ins ... le_id=8441 )

====================

Η βουλευτής του ΚΚΕ συζητιέται αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Αρχικά γιατί στην κοπή πίτας του Παναθηναϊκού δήλωσε "Το μόνο κόκκινο που έχω στη ζωή μου είναι το χρώμα του κόμματός μου. Τα υπόλοιπα να πάνε να πνιγούνε σε πράσινα τριφύλλια. Εγώ τα κόκκινα τα βάζω μέσα σε πράσινα μπουκάλια" , κάτι το οποίο δυσαρέστησε 3 παλαίμαχους του Ολυμπιακού που βρισκόντουσαν παρόντες στην εκδήλωση και κατόπιν αυτού αποχώρησαν. Η Λιάνα Κανέλλη ερωτήθηκε και γι'αυτό το θέμα απαντώντας ότι πράγματι δήλωσε τα παραπάνω αλλά δεν στράφηκε προς τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού, αντιθέτως δεν γνώριζε καν ότι βρισκόντουσαν παρόντες στην εκδήλωση. Σε γενικές γραμμές δήλωσε ότι και η σχετική καζούρα είναι σε τέτοιες περιπτώσεις απαραίτητη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Feb 2006 19:03 #9353 by Αντώνης Κατρής
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι όντως κάποιο λάκο έχει η φάβα αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο μέσα στη χώρα τι παίζει... Και εξηγούμαι: είναι μεν μία πιθανότητα να έχει μπει κάποιος μέσα στο σύστημα και να έχει πειράξει τα στοιχεία των νικητών αλλά εγώ βλέπω και το άλλο που η Κανέλλη απέκλεισε. Πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνείτε ότι πριν βγει το κάθε κουπόνι η κάθε εταιρία λαμβάνει υπ'όψην τις συνθήκες του κάθε αγώνα. Αν λοιπόν κάποιος έχει στήσει κάποιους αγώνες αυτό το ξέρουν και οι μεγάλοι book έξω αλλά και η ελληνική εταιρία και σίγουρα κάποιος μέσα στην εταιρία. ’ρα λοιπόν γιατί να μην έχει διαρεύσει εσκεμμένα αυτή η πληροφορία ώστε να κερδίσουν κάποιοι???

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
22 Feb 2006 21:00 #9361 by a Guest
Συμφωνώ με τον αντώνη,δεν είδατε τί έγινε και στο Βέλγιο??

More
22 Feb 2006 22:14 #9362 by giannis
kala h kaneli einai gnosti gia pola abasima pragmata pou ksestomizi poli sixna .Asxoloume para poli me tin politiki kai mporo na sas diabebeosw gia ayto...an exei stixia as paei ston eisagelea....den sebastike h pae ton trifiloforon gia alli mia fora tipota kai milaw gia tous palemaxous tis megaliteris omadas stin ellada ton olympiako.Kai oso gia tin kaneli tha elega kai alla pola alla sebome thn parea mas sto gamesradio.........

More
23 Feb 2006 01:36 #9374 by Αντώνης Κατρής
Κοίτα το ότι βγήκε η Κανέλλη στην κοπή της πίττας και τα είπε αυτά δε σημαίνει ότι φταίει ο Παναθηναϊκός!!! Η κυρία αυτή είπε τη δική της άποψη που είναι σεβαστή αλλά όπως τις περισσότερες φορές υπερβολική και χοντροκομμένη...

More
23 Feb 2006 10:47 #9379 by giannis

Sir_A_K wrote: Κοίτα το ότι βγήκε η Κανέλλη στην κοπή της πίττας και τα είπε αυτά δε σημαίνει ότι φταίει ο Παναθηναϊκός!!! Η κυρία αυτή είπε τη δική της άποψη που είναι σεβαστή αλλά όπως τις περισσότερες φορές υπερβολική και χοντροκομμένη...

TO DEXOME ..EXEIS DIKIO...

More
23 Feb 2006 18:20 #9389 by Δημήτρης Σκιάννης
Μάλλον είναι πολύ της μόδας οι υποκλοπές τώρα τελευταία... :P

More
24 Feb 2006 04:32 #9435 by Angelos
Η υπόθεση δεν μου φαίνεται και τόσο απλή. Στην Ελλάδα το στοίχημα είναι υπό την προστασία του ΟΠΑΠ, όμως όπως όλοι ξέρουμε κυκλοφορούν άπειρες εταιρείες στοιχηματισμού, οι οποίες για την Ελλάδα αντλούν πελάτες κυρίως από το διαδίκτυο. Γιατί η όλη ιστορία να μην έχει να κάνει και με το άνοιγμα της αγοράς κανονικά και στην Ελλάδα; Αυτό είναι το ένα θέμα.
Μπαίνει όμως και ένα άλλο θέμα. Η κυρία Κανέλλη, είναι απλά Παναθηναϊκός, ή έχει εργαστεί και στην ΠΑΕ. Γιατί αν ισχύει απλά το πρώτο όλα ωραία και καλά. Αν όμως είχε σχέσεις εργασιακές με τον όμιλο Βαρδινογιάννη, τότε γιατί να μην έχουμε και μια ακόμα επιχειρηματική κόντρα, στην οποία χρησιμοποιούνται ακόμα και βουλευτές; Η πρώτη φορά θα είναι άλλωστε;

More
24 Feb 2006 05:28 #9438 by Αντώνης Κατρής
Κοίτα συνταγματικά το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια γενικότερα (πλην των καζίνο νομίζω) είναι υπό κρατικό έλεγχο και οποιαδήποτε άλλη εταιρία θεωρείται παράνομη, γι'αυτό άλλωστε και είχε αποσυρθεί η διαφημιστική καμπάνια της Eurobet πριν κανά χρόνο περίπου. Αυτό τώρα για να αλλάξει χρειάζεται να υπάρξει κοινοβούλιο με στόχο την αναθεώρηση πράγμα που αν υποθέσουμε ότι αποφασίζεται τώρα, (αν δεν κάνω λάθος πάντα) πρέπει να γίνουν δύο φορές εκλογές και να εκλεγούν δύο κοινοβούλια άρα πρακτικά μιλάμε περίπου για 6 χρόνια μετά. ’ρα δε θα είχε ιδιαίτερο νόημα αυτή τη στιγμή. Και σίγουρα θα έσκαγε σαν αποκάλυψη κάποιου μεγάλου καναλιού ώστε να δημιουργηθεί αρκετά μεγάλο ζήτημα ώστε να εξεταστεί η αναθεώρηση... Όσο για την Κανέλλη είχε εργαστεί για λογαριασμό του Βαρδινογιάννη στο παρελθόν και ως εκπρόσωπος τύπου του Παναθηναϊκού. Ωστόσο αυτή τη στιγμή λόγω του ασυμβίβαστου δε μπορεί να έχει καμία εργασιακή σχέση με τον οποιοδήποτε. Βέβαια αν αληθεύει το ότι ο Βαρδινογιάννης ήταν σε μεγάλος βαθμό αυτός που την έφτιαξε και την έκανε όνομα, θα μπορούσε υπό μορφή χάρης ή μέσω εκβιασμού να είπε ότι είπε και προσωπικά κρίνοντας και απ'το παρελθόν της το θεωρώ αρκούντως πιθανό να ισχύει κάτι τέτοιο, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι μέσα στην υπόθεση του στοιχήματος δεν υπάρχει και βρωμιά από τη μεριά του Κόκκαλη...

More
24 Feb 2006 12:56 #9443 by giannis
mporeis na eksigisis poia einai h bromia tou kokali?? h apla na leme kai na petame kati apo afta pou petaei to star channel ?? kaloproereta panta.....