Όσοι δεν ακούσατε Καραλή, σήμερα 15:00-17:00 χάσατε. Βγήκε η Λιάνα Κανέλλη στις 16:20 όπου βρισκόταν στο στούντιο Γιάννης Καραλής & Μανώλης Παρδάλης (και τηλεφωνικά ο Πέτρος Δριτσάκος) και είπε σημαντικά πράγματα για τα στημένα παιχνίδια του στοιχήματος. Μετά από έρευνα που έκανε και την αποκάλυψε χθες στην βουλή προέκυψαν τα παρακάτω (διαβάστε σχετικό άρθρο από Sportime.gr)
===============================
Την ώρα που όλοι μιλάνε για την εξυγίναση της Super League και οι ελληνικές ομάδες φέρονται έτοιμες να μπουν στο κουπόνι του Στοιχήματος, οι αποκαλύψεις βάζουν τους πάντες σε σοβαρές σκέψεις. Η Λιάνα Κανέλλη, που αποκάλυψε υποκλοπές στο λογισμικό της Intralot και τρελά έσοδα για πολλούς από το Στοίχημα, μίλησε στο Sportime Radio.
Η βουλευτής του ΚΚΕ έκανε λόγο για διαιτητή που έχει κερδίσει το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ, αλλά και για επταμελή οικογένεια που σε ένα χρόνο έχει κερδίσει το ίδιο ποσό ο καθένας στο Στοίχημα. Φρόντισε, μάλιστα, να συμπληρώσει πως έχει βαρεθεί το γεγονός ότι κανείς στην Ελλάδα δεν πάει στη φυλακή όταν πρέπει να καταδικαστεί.
Τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων της Κανέλλη:
"Καμία μπάνκα στον κόσμο δεν λειτουργεί με απόδοση κερδών πάνω από 15-20%. Εδώ υπάρχουν 186 δισεκατομμύρια ευρώ που έχουν πάει σε 1.200 άτομα. Πως είναι δυνατόν σε μία επταμελή οικογένεια να κερδίζει σε χρόνο το ίδιο ποσό ο καθένας;
Λέμε για το αν θα υπάρξει πρόβλημα, πλέον, με τις ελληνικές ομάδες που θα μπουν στο Στοίχημα. Συγνώμη, επί 35 χρόνια λέτε όλοι ότι πρέπει να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ή εγώ ζω σε άλλη χώρα; Οταν υπάρχει διαιτητής που έχει κερδίσει 1,3 εκαττ. ευρώ, εγώ πρέπει να ενημερώσω τον πολίτη.
Εχω βαρεθεί το να μην πηγαίνει κανείς στην φυλακή, όταν πρέπει να πάει. Εγώ κάνω αυτό που νομίζω σωστό. Επειδή δεν κάνουν οι άλλοι σωστά την δουλειά τους, δεν σημαίνει ότι δεν θα την κάνω κι εγώ".
(
www.sportime.gr/xst/football_ins
... le_id=8441
)
====================
Η βουλευτής του ΚΚΕ συζητιέται αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Αρχικά γιατί στην κοπή πίτας του Παναθηναϊκού δήλωσε "Το μόνο κόκκινο που έχω στη ζωή μου είναι το χρώμα του κόμματός μου. Τα υπόλοιπα να πάνε να πνιγούνε σε πράσινα τριφύλλια. Εγώ τα κόκκινα τα βάζω μέσα σε πράσινα μπουκάλια" , κάτι το οποίο δυσαρέστησε 3 παλαίμαχους του Ολυμπιακού που βρισκόντουσαν παρόντες στην εκδήλωση και κατόπιν αυτού αποχώρησαν. Η Λιάνα Κανέλλη ερωτήθηκε και γι'αυτό το θέμα απαντώντας ότι πράγματι δήλωσε τα παραπάνω αλλά δεν στράφηκε προς τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού, αντιθέτως δεν γνώριζε καν ότι βρισκόντουσαν παρόντες στην εκδήλωση. Σε γενικές γραμμές δήλωσε ότι και η σχετική καζούρα είναι σε τέτοιες περιπτώσεις απαραίτητη.