Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΠΑΣ Γιάννινα

More
17 Jun 2006 22:21 #15300 by Kleanthis
Replied by Kleanthis on topic ΠΑΣ Γιάννινα
Δεν το κλείσαμε το μαγαζί, εδώ είμαστε!
Καλοκαιράκι, ε? Μεταγραφικό πάρε-δώσε στον ΠΑΣ, αλλά και γενικότερα στη Β' Εθνική...
Για πάμε...

ΠΑΣ Γιάννινα
Πολ Αντάντο(ΕΤΣΙ ΒΕΝΤΟΥΖΑ!!!!), Θοδωρή Καραβελίδη, Χρήστο Χαριάτη, Σάκη Δημόπουλο, Πέτρο Κοντέων, Γιώργο Λάππα, Γιάννη Τσάγκαρη, Χρήστο Μήτση.(Αναλυτική παρουσίαση, άλλη φορά...) "Δε σταματάμε εδώ", σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, είμαστε γενικώς στο ψάξιμο, πολλά ονόματα "παίζουν", αλλά για ευνόητους λόγους δεν τα αναφέρω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jun 2006 14:58 #15936 by Kleanthis
Εν μέσω μεταγραφικής περιόδου και καλοκαιριού, σας παρουσιάζουμε το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα, τον Γιώργο Σαϊτιώτη, από τη Νίκη Βόλου.

Ο κος.(sic!) Κούγιας ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν στην επίτευξη αυτής της μεταγραφής...Πρώτα, τον κουμπάρο του κο.(sic!) Πανόπουλο και έπειτα τον ...πολύ καλό του φίλο, κο.(sic!) Κατρακυλάκη*.

Γι' αυτό και φίλος ΠΑΣολές επιμελήθηκε το σχετικό σκίτσο, αποδίδοντας το ...backstage της μεταγραφής ...Σαϊτιώτιους

More
03 Jul 2006 23:31 #16253 by Kleanthis
Η τραγικότητα αυτού του ανθρώπου δεν έχει όρια...
Δεν αντέχεται άλλο, πώς το λένε δηλαδή?
Διαψεύδεται εν αλογίστω χρόνω από τους ίδιους του τους παίχτες, τους οποίους ο ίδιος φέρνει στην ομάδα και (υποτίθεται) γνωρίζει τα πάντα γι' αυτούς.

Σήμερα λοιπόν, για να μην τα πολυλογώ, έγινε η παρουσίαση των μεταγραφών του ΠΑΣ Γιάννινα, από τον πρόεδρο, Αλέξη Κούγια.
Καθόλου πτοούμενος από τις απανοτές κωλοτούμπες στα λάθη των ανακοινώσεων, συνέχισε τα γνωστά του παραμύθια και ιστορίες γι' αγρίους.
Ακούστε να γελάσετε(μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε πλέον με τον Κούγια):
Παρουσιάζει τον Σάκη Δημόπουλο(6/8/74): "Ήταν απ'

More
04 Jul 2006 03:04 #16269 by xrhstos
Replied by xrhstos on topic ΠΑΣ Γιάννινα
ena 8a sou pw...Kougias for ever re :P

More
15 Jul 2006 21:43 #16931 by Kleanthis
Τι είχα πει? "Η τραγικότητα αυτού του ανθρώπου δεν έχει όρια"...
Ε, κάτι ήξερα...
Όσα έχω αναφέρει στο παρελθόν, ως "πταίσματα" του Κούγια, είναι μηδαμινά μπροστά στο καινούργιο μας νέο...

Ο άνθρωπος δεν έχει το Θεό του, άλλαξε ΚΑΙ το σήμα της ομάδας:

Ξεκαθαρίζω: Το θέμα δεν είναι αισθητικό, αλλά καθαρά συναισθηματικό
Τόσο εύκολα λοιπόν σβήνεται(ε) μια Ιστορία 40 ετών? Τόσο εύκολα καταργείται ο συνδετικός κρίκος με το ένδοξο παρελθόν? Τόσο εύκολα, ρε γαμώτο?
Υπάρχουν άνθρωποι που στήριζαν και στηρίζουν αυτήν την ΙΔΕΑ μόνο και μόνο γιατί έχει ένα προφίλ που σήμαινε κάτι... Γιατί το αλλοιώνετε? Γιατί το μεταλάσσετε? Γιατί το καταστρέφετε?
Στις δύσκολες μέρες αυτής της ομάδας -που δεν ήταν και λίγες- γιατί πήγαινε ο κόσμος στο γήπεδο? Για να βλέπει το κάθε νούμερο, που οι συγκυρίες τον αξίωσαν να φοράει μια φανέλα, που τόσοι και τόσοι έχουν ποτίσει με αίμα και ιδρώτα κατά το παρελθόν? Για μια φανέλα πήγαινε, για μια πατρίδα, για μια ιδέα, για ένα σύμβολο, για ένα σήμα...
Ακόμα και στα πρόθυρα διάλυσης, ένα βήμα πριν το γκρεμό, κάτι κράταγε τη φλόγα αναμένη, και διαβεβαίωνε πως, ό,τι και να γίνει, αυτή θα υπάρχει, γιατί είναι προορισμένη για να υπάρχει και να υπηρετεί το μοναχικό μέλλον της ανεξάρτητα από διοικήσεις και λαμόγια. Πώς να το κάνουμε, δηλαδή?

Υ.Γ. Η ανοχή τελείωσε, περνάμε στην αντεπίθεση...Τώρα να χρησιμοποιήσεις τις απειλές για τον εαυτό σου, γιατί εσύ θα είσαι αυτός που πρέπει να κρυφτεί...Αυτοί που είπαν "η ισχύς εν τη ενώσει", κάτι παραπάνω ήξεραν. ΦΥΛΑΞΟΥ!

More
21 Jul 2006 23:44 #17130 by Kleanthis
Ένα post δεν είναι αρκετό για να εκφράσω όλα όσα θέλω γι' αυτή τη μέρα...
Είναι πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου, στα λίγα χρόνια που παρακολουθώ ΠΑΣ, γιατί, απλά, έτσι έχω μάθει...Να μην ξεχνάω τίποτα και κανέναν και να μην είμαι αχάριστος!
Συνεπώς:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ZDENKO MUF MUF MUF MUF MUF MUF MUF MUF MUF MUF MUF
Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για την ομάδα μου, και θεωρώ τιμή μου που φόρεσες τη φανέλα της, όπως θεωρώ τιμή μου που σου έσφιξα το χέρι!
Εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα και να δούμε επιτέλους από κοντά τον μικρό Milan, που η πρώτη λέξη που φώναξε ήταν ΠΑΣ!
Να 'σαι καλά κι ας είσαι ...κουτσόχοντρος :wink:

More
26 Jul 2006 16:09 #17326 by Kleanthis
Και η απάντηση του μεγάλου Zdenko Muf, δεν άργησε -όπως πάντα, άλλωστε πρώτος έβγαινε και στα sprint...
Τη μεταφέρω αυτούσια, γιατί δε θέλω να χαλάσω ούτε λίγο απ' την αυθεντικότητά της:

More
06 Aug 2006 13:47 #17757 by Kleanthis
Καλώς τον...

Ε, ρε γέλιο που θα πέσει...Δε χάνω Press Conference φέτος!