Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΠΑΣ Γιάννινα

More
20 Mar 2006 22:59 #10353 by Γιώργος
Έτσι η ομαδάρα...γείτονες είναι,να μην τους υποστηρίξω?!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2006 23:01 #10355 by Μιχάλης Πλατάρης
2 φιλοι μου πηγαν Αρτα να δουν τον αγωνα και ρωτανε κατι αρτινους "που ειναι το γηπεδο?" Γιαννιωτες ειστε λενε αυτοι? "ναι" απαντανε οι αυτοι και οι τζεδες τους πλακωσαν στο ξυλο!!!Πωπω αλητεια!!!

More
20 Mar 2006 23:16 #10357 by Γιώργος
Όντως...οι Αρτινοί είναι πολύ περιέργοι...έχω πάει ουκ ολίγες φορές και το έχω διαπιστώσει :?

More
21 Mar 2006 16:06 #10379 by Kleanthis
Replied by Kleanthis on topic ΠΑΣ Γιάννινα

MikeRibo10 wrote: Πωπω αλητεια!!!

Δεν θα το 'λεγα "αλητεία", φίλατε, αλλά χωριατιά, και μεγάλη μάλιστα...
Οι "άνθρωποι" είναι πολύ χωριάτες! Το περιστατικό που αναφέρεις είναι ένα μικρό δείγμα του ...επιπέδου τους... :evil:

More
22 Mar 2006 17:20 #10434 by Γρηγορης Βαρναβας
Μπραβο ρε.Και εγω απο Γ Εθηνικη ΠΑΣ ειμαι!Και αν ανεβει Β' παλι ΠΑΣ θα ειμαι.Αφου δεν μου αρεσει και καμια ομαδα απο την Β εθνικη.Μονο ο ΑΡΗΣ(επειδη ειναι Β εθνικη) και η Παναχαικη! :roll:

More
28 Mar 2006 15:32 #10581 by Kleanthis
ΠΑΣ Γιάννινα - Θερμαϊκός 3-1
Το τρένο προς τη Β' Εθνική ...δεν σταμάτησε ούτε αυτή την Κυριακή, κόντρα στον Θερμαϊκό. Με μια αρκετά μέτρια εμφάνιση, κατάφερε τελικά και πήρε το πολυπόθητο αποτέλεσμα, όπως και τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς!
Οι "Θερμαϊκοί" έκαναν το λάθος να προηγηθούν με ένα μακρυνό σουτ του Γαβριηλίδη και έτσι ...ανάγκασαν τον ΠΑΣ να τους δείξει τα δόντια του.
Με ένα γκολ προς το τέλος του ημιχρόνου, ο Κοντογουλίδης έστειλε τις ομάδες ισόπαλες στ' αποδυτήρια και στην επανάληψη ήταν θέμα χρόνου να γίνει το 2-1 -όπως και έγινε με τον Βιλλανάκη, με ωραία κεφαλιά.
Τέλος, έγινε και το 3-1, πάλι απ' τον ’γγελο Βιλλανάκη, αυτή τη φορά με κοτντινό πλασέ.

Η βαθμολογία παραμένει ως είχε, με τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή, καθώς Πανθρακικός και Αγροτικός Αστέρας πέτυχαν ισάριθμες νίκες, κόντρα σε Πτολεμαϊδα και Λαμία, αντίστοιχα.

Επόμενο ματς για τον ΠΑΣ, στην Πτολεμαϊδα, κόντρα στους Λιγνιτωρύχους, στο οποίο προβλέπεται ένα εύκολο διπλό.(ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ)

More
02 Apr 2006 23:18 #10719 by Kleanthis
Πτολεμαϊδα Λιγνιτορύχοι - ΠΑΣ Γιάννινα 0-4

Το σκορ του αγώνα τα λέει όλα, αν και -σύμφωνα με τους παρόντες στο γήπεδο- η Πτολεμαϊδα ήταν "ομάδα" για πολλά γκολ(τελευταία γαρ).
Αναμενόμενα εύκολο διπλό, και τα βλέμματα όλων στρέφονται πλέον στον επόμενο αγώνα, εντός έδρας τώρα, με το Πολύκαστρο, την προσεχή Κυριακή.
Δυστυχώς, Αγροτικός Αστέρας και Πανθρακικός συνέχισαν με ισάριθμες νίκες, συνεχίζοντας παράλληλα και το τρένο των ισοβαθμιών στην κορυφή.

More
03 Apr 2006 01:23 #10724 by Μάνος Γρυπάρης
Τι γίνεται ρε στον Βόρειο Όμιλο? Τριπλή ισοβαθμία πάλι? Ρε ανεβείτε κατηγορία επιτέλους να δούμε μπάλα :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Apr 2006 14:59 #10731 by Kleanthis

Manos wrote: Τι γίνεται ρε στον Βόρειο Όμιλο? Τριπλή ισοβαθμία πάλι? Ρε ανεβείτε κατηγορία επιτέλους να δούμε μπάλα :D

Τριπλή ισοβαθμία, ναι...Κι όλοι έβγαλαν τα computerάκια τους...
Προσωπικά, δεν θέλω ούτε καν να διανοηθώ να μπω σ' αυτήν την διαδικασία, γιατί θεωρώ πως η ομάδα μου θα τερματίσει 1η και με διαφορά!
Ίδωμεν λοιπόν...

Όσο για το "ανεβείτε να δούμε λίγη μπάλα", θέλω να πω απλά πως δεν στέκει :P .
’μα, αδερφέ, περιμένεις να δεις μπάλα απ' τον ΠΑΣ Γιάννινα.........
Ποτέ -στα όσα χρόνια παρακολουθώ την ομάδα- δεν έχουμε παίξει αξιοπρεπή μπάλα έστω και για 1 χρονιά... Δεν πιστεύω πως είμαστε ικανοί να το κάνουμε τώρα.
Όμως επειδή, you never know...Πάλι ίδωμεν :cool:

More
10 Apr 2006 15:07 #10882 by Kleanthis
ΠΑΣ Γιάννινα - Α.Ε. Πολυκάστρου 5 - 0
Πιο εύκολα απ' όσο περιμέναμε, ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στη νίκη, μ' αυτό το ευρή σκορ, απέναντι στην επιθετική ομάδα του Πολυκάστρου, η οποία δεν έπαιξε ούτε για 1' αντιποδόσφαιρο κι αυτό την τιμά.
Δεν την τιμάνε, όμως, τα 5 γκολ, τα οποία πέτυχαν με τη σειρά οι ακόλουθοι:
Κούσας, Κοντογουλίδης, Μπελλά, Καούνος, Κοντογουλίδης.
Δυστυχώς, και αυτή την Κυριακή, πέρασαν και ο Πανθρακικός και ο Αγροτικός Αστέρας, συνεπώς το ...καροτσάκι στην 1η θέση συνεχίζεται

ΠΑΣ Γιάννινα 61
Αγρ. Αστέρας 61
Πανθρακικός 61

Στη Δράμα τα σπουδαία για τον ΠΑΣ, πάντα με το αυτί στο ...ράδιο!
Επίσης, δεν μασάμε από χιλιόμετρα και θα είμαστε ΚΑΙ εκεί!
Γιαννενάρα γερά, παίξε με τσαμπουκά και η άνοδος είναι κοντά! (3 αγωνιστικές μείνανε!)