Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Manchester City

More
25 Oct 2011 22:40 #100658 by Γιώργος Μαντούδης
το ανεκδοτο με το γουεμπ ειναι κορυφαιο.βεβαια το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα.οσον αφορα το financial fairplay δεν ειμαι σιγουρος οτι θα εφαρμοστει στο ακεραιο ειδικα στις μεγαλες ομαδες(ρεαλ,μπαρτσα,σιτι κτλ.) και μια ερωτηση;Μανο ποτε και πώς εγινας σιτι?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Oct 2011 00:28 #100668 by Μάνος Γρυπάρης
Παλιά μέχρι τα 10 ήμουνα United λόγω Ryan Giggs και μόνο. Μετά όμως έμαθα ότι ο παικταράς ξεκίνησε από City και στα 14 του τον πήρε ο Ferguson στη United (δεν τον βάζαμε να παίξει ούτε βασικός στο παιδικό πρωτάθλημα σκέψου τι ζώο coach θα είχε). Συν τις άλλοις άκουγα Oasis από τότε που άρχισαν οπότε...όσοι ξέρουν κσταταλαβαίνουν τι εννοώ. Πάντως προτιμώ το γαλάζιο από το κόκκινο η αλήθεια είναι.

Όσοι είστε ή σκοπεύετε να γίνετε fans της City κάντε add την λέσχη στο Facebook:
www.facebook.com/profile.php?id=560013601

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Oct 2011 00:32 #100669 by Γιάννης Παναγιωτίδης

Manos wrote: Πάντως προτιμώ το γαλάζιο από το κόκκινο η αλήθεια είναι

Αυτός είσαι, ξέρεις τι χρώμα να επιλέξεις :P

Το κόκκινο εξάλλου συμβολίζει το κακό, το λανθασμένο (στα γραπτά), σου λέει να σταματήσεις (φανάρι) κλπ γενικά το πράσινο είναι θετικό χρώμα.

More
26 Oct 2011 15:03 #100682 by SAITMAN

Zagnaphein wrote: Κοίτα τίτλο δεν θα πάρετε πάλι οπότε βολευτείτε με το Six Pack.

Φίλε εγώ υποστηρίζω την Liverpool ( never walk alone ) ,και χάρηκα πάρα πολύ για τα 6, αλλά άμα το κοιτάξεις καλύτερα η Man.U. έχει βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε αντίθεση με την city που έχει παίξει κυρίος με τις 10η θέση και κάτω.Απ'ότι φαίνεται ο <<Αλέκος>> θα το χτυπήσει πάλι το πρωτάθλημα. :(

More
26 Oct 2011 15:46 #100685 by eliminator
Εγώ από Αγγλία Man city και Liverpool είμαι, αλλά έτσι όπως έχει γίνει η δεύτερη τι να κάτσω να παρακολουθήσω, οπότε παρακολουθώ μόνο την πρώτη. Με τέτοιους παίχτες δεν ξέρεις ποιον να πρωτοβάλεις στην επίθεση. Tevez Dzeko Silva Aguero Balotelli και οι πέντε για βασικοί είναι αλλά ποια ομάδα έχει πέντε άτομα μπροστά;

More
26 Oct 2011 20:40 #100700 by Γιώργος Μαντούδης
ρε φιλε πως γινεται να υποστηριζεις 2 ομαδες ανταγωνιστικες(ε οχι και τοσο φετος αλλα λεμε τωρα)?επισης ειναι σιγουρο πως και η united και η chelsea που υποστηριζω θα χτυπησουν το πρωταθλημα μεχρι τελους

More
26 Oct 2011 21:35 #100702 by Μπάμπης Γιαλαμάς

SAITMAN wrote:

Zagnaphein wrote: Κοίτα τίτλο δεν θα πάρετε πάλι οπότε βολευτείτε με το Six Pack.

Φίλε εγώ υποστηρίζω την Liverpool ( never walk alone ) ,και χάρηκα πάρα πολύ για τα 6, αλλά άμα το κοιτάξεις καλύτερα η Man.U. έχει βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε αντίθεση με την city που έχει παίξει κυρίος με τις 10η θέση και κάτω.Απ'ότι φαίνεται ο <<Αλέκος>> θα το χτυπήσει πάλι το πρωτάθλημα. :(

Μου τιν δίνει αδερφέ ο Νεοπλουτισμός. Τόσα χρόνια στην αφάνεια έχουνε ρίξει τόσα λεφτά και δες χαρά με το 1-6. Είναι σαν και εμάς τους παναθηναικούς που δώσαμε τόσα μύρια και πήραμε 1 double..

More
27 Oct 2011 12:22 #100720 by Dimitris D
Απίστευτα τα ανέκδοτα παίδες...δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με το " * Σκηνικό", για μένα αυτό είναι το καλύτερο.

More
04 Jan 2019 11:24 #222191 by Μάνος Γρυπάρης
Liverpool - Manchester City
1 - 2

πουδαία νίκη, που την κρατάει «ζωντανή» στη μάχη για τον τίτλο, πήρε η Μάντσεστερ Σίτι επί της Λίβερπουλ, επικρατώντας της πρωτοπόρου με 2-1 στο «Έτιχαντ».

Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μείωσε την απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς, φτάνοντας στους 50 έπειτα από 21 αγωνιστικές, ενώ οι «reds» έμειναν στους 54.

Ο Σέρχιο Αγουέρο, στο 41ο λεπτό, άνοιξε το σκορ στο «Έτιχαντ» για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Είχε προηγηθεί απίθανη διπλή ευκαιρία της Λίβερπουλ με δοκάρι του Μανέ και την μπάλα στη συνέχεια να απομακρύνεται από τους αμυντικούς των γηπεδούχων, οριακά πριν περάσει ολόκληρη τη γραμμή.

Στο 64ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για την Λίβερπουλ, με τον Φιρμίνο να σκοράρει από εξαιρετική ασίστ του Ρόμπερτσον. Στο 72ο λεπτό, ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε ανοιχτή την άμυνα της Λίβερπουλ και ο Σανέ με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, καθώς Έντερσον και Άλισον κράτησαν στη συνέχεια αλώβητες τις εστίες τους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Jan 2019 16:55 #222401 by Blood Prince
Και εγώ υπήρξα οπαδός της Μαντσεστερ Γιουν κατά το παρελθόν αλλά σταμάτησα να ασχολούμαι φανατικά με τις αγγλικές ομάδες.Τώρα έχω στραφεί στην serie a και υποστηρίζω την Inter.

Τώρα για την Μάντσεστερ Σίτυ το σίγουρο είναι πως αν δεν είχε έρθει ο Αραβας θα είχε λιγότερους οπαδούς.

Ανέκαθεν είχα κάποια συμπάθεια στους Wolves καθώς μου αρέσει το σήμα και το όνομα όπως και στην Notts County.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish