Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Manchester City

More
07 Oct 2007 22:23 #37565 by spiros
Replied by spiros on topic Manchester City
Κάποιος είπε ότι ο Ericsson έχει μαύρα μεσάνυχτα από προπονητική... Εγώ ξέρω ότι η City έκανε το καλύτερο ξεκίνημά της μετά από πόσα χρόνια... Ξεσκίσαμε την ιερόδουλη την Manchester United και κάποιοι πορωμένοι σαν εμένα παίρνουν την City στο Manager και της ρίχνουνκαι 10ευρά ότι θα πάρει πρωτάθλημα...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Sep 2009 17:00 #60777 by Μάνος Γρυπάρης

Η φάση του ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Αρσεναλ με πρωταγωνιστές τους Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ και Ρόμπιν Φαν Πέρσι έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και θέμα σχολιασμού και απόψεων στα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Τογκολέζος επιθετικός στη διάρκεια της σαββατιάτικης αναμέτρησης πάτησε (ακούσια σύμφωνα με τις δηλώσεις του, αλλά στο βίντεο άλλα φαίνονται) τον ποδοσφαιριστή της Αρσεναλ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο Αντεμπαγιόρ είχε συζήτηση με τον Φαν Πέρσι μετά το τέλος του αγώνα και του είπε συγγνώμη, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία στο τι προτίθεται η FA να κάνει με την τιμωρία του ποδοσφαιριστή.

[youtube:av8l4n7i]
[/youtube:av8l4n7i]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Sep 2009 17:23 #60780 by Χρήστος Αρμυριώτης
Γενικότερα ήταν εκτός ελέγχου στο συγκεκριμένο ματς αν λάβει κανείς υπόψη τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε... :roll:
[youtube:1g1zhncl]
[/youtube:1g1zhncl]

More
13 Sep 2009 17:28 #60782 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Manchester City
Χαχα.. Μάλλον είχε περάσει από καμιά παμπ στο δρόμο για το γήπεδο... :P

More
13 Sep 2009 21:42 #60799 by GoldString
Replied by GoldString on topic Manchester City
εκει που πανυγιρισε φανικε ποσο προετιμασμενη ειναι η ασφαλεια των γηπεδων στην αγγλια.στην ελλαδα θα εμπενε ολο το γηπεδο μεσα και θα εκοβε χαστουκια

More
13 Sep 2009 22:22 #60815 by doxitis
Replied by doxitis on topic Manchester City
πραγματικά όσο συμπαθούσα τον Αντεμπαγιόρ τοσο τώρα τον σηχαίνομαι! :evil: ίσα ίσα περίμενα να μην πανυγηρίσει καθόλου!

More
13 Sep 2009 22:33 #60816 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Manchester City
Ρε 'σεις κοιτάξτε την κερκίδα που ξαφνικά σηκώνεται και κατεβαίνει όλη κάτω... :P

More
13 Sep 2009 23:21 #60822 by GoldString
Replied by GoldString on topic Manchester City

Tilion wrote: Ρε 'σεις κοιτάξτε την κερκίδα που ξαφνικά σηκώνεται και κατεβαίνει όλη κάτω... :P

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

More
14 Sep 2009 11:42 #60862 by Frank
Replied by Frank on topic Manchester City
Αντεμπαγιόρ:"Δεν έκανα κάτι λάθος"

O Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ θεωρεί ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ(4-2).

Ο επιθετικός από το Τόγκο θέλησε να πανηγυρίσει το γκολ που σημείωσε μπροστά από τους οπαδούς της πρώτην ομάδας του. "Δεν ξέρω τι έκανα λάθος και πρέπει να τιμωρηθώ. Δεν άκουσα την αστυνομία ή την ομοσπονδία να θέλει να μιλήσει μαζί μου.

Ο σύλλογος δεν έχει πει τίποτα", τόνισε ο Αντεμπαγιόρ και πρόσθεσε:" Ήταν χαζό που έτρεξα μπροστά στους οπαδούς της Άρσεναλ. Όμως αυτοί με προσέβαλαν σε όλο το παιχνίδι.

Ακόμη και στην προθέρμανση. Έλεγαν πράγματα που δεν ήταν ωραίο να ακούς, προσωπικά πράγματα.Δεν το σχεδίαζα.Δεν γνώριζα καν αν θα σκοράρω".

[right:299oyo9a]sport24.gr[/right:299oyo9a]

More
14 Sep 2009 15:06 #60871 by Andr
Replied by Andr on topic Manchester City
ειναι η μοναδικη φορα που θελω να μπουν οι φιλαθλοι στο γηπεδο και να μην επεμβουν τα security