Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γιώργος Σπανουδάκης, το 10άρι της "Μπάρτσα"

More
24 Dec 2010 12:13 #86697 by lavezzi7

eliminator wrote: Γιατι ολοι οι παιχταραδες να ειναι αριστεροποδαροι;
Εξαιρουνται οι δυο ροναλντο.

Είναι αποδεδειγμένο αυτό από στατιστικές! :D

Το θυμάμαι λες και είναι τώρα.Κάποιος ειδικός έλεγε στην τηλεόραση πως ο αριστεροπόδαρος έχει περισσότερες πιθανότητες αν δουλέψει σωστά και όπως πρέπει να γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

Οι περισσότεροι έχουν πολύ δυνατό σουτ από όσο γνωρίζω και πάρα πολύ καλή τεχνική.Αυτά βέβαια δουλεύονται μακροχρόνια.Το θέμα είναι να έχει αυτό που λέω εγώ ''ποδοσφαιρική ευφυία''.

Μπράβο παικταρά Χόρχε,συνέχισε! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Dec 2010 12:22 #86698 by eliminator

lavezzi7 wrote:

Το θυμάμαι λες και είναι τώρα.Κάποιος ειδικός έλεγε στην τηλεόραση πως ο αριστεροπόδαρος έχει περισσότερες πιθανότητες αν δουλέψει σωστά και όπως πρέπει να γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

Οι περισσότεροι έχουν πολύ δυνατό σουτ από όσο γνωρίζω και πάρα πολύ καλή τεχνική.Αυτά βέβαια δουλεύονται μακροχρόνια.Το θέμα είναι να έχει αυτό που λέω εγώ ''ποδοσφαιρική ευφυία''.

Βασικα οταν εισαι αριστεροχειρας-αριστεροποδαρος λειτουργουν και τα δυο μερη του εγκεφαλου ενω οταν εισαι δεξιοχειρας-δεξιοποδαρος κατα 80% θα δουλευει το ενα.
Η αχρηστη πληροφορια της ημερας , το ξερω, αλλα μπορει να εξαρταται και απο αυτο δε ξερω.

More
24 Dec 2010 16:48 #86703 by Μάνος Γρυπάρης

Γιατί δεν διαβάζεις να ενημερωθείς πρώτα?
RTFM (Read The Football Manager στην περίπτωσή σου)

Και οι δύο είναι πρωτίστως δεξιοπόδαροι, απλά ενιότε χρησιμοποιούσαν και το αριστερό πόδι.Δεν το είχαν σαν τον συμπλέκτη όπως κάποιοι άλλοι :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Jun 2011 13:36 #94598 by Μάνος Γρυπάρης
Νέο βίντεο, Best of 2010

[youtube:307ttv5h]
[/youtube:307ttv5h]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Jun 2011 17:05 #94607 by Out of This World

eliminator wrote:

lavezzi7 wrote:

Βασικα οταν εισαι αριστεροχειρας-αριστεροποδαρος λειτουργουν και τα δυο μερη του εγκεφαλου ενω οταν εισαι δεξιοχειρας-δεξιοποδαρος κατα 80% θα δουλευει το ενα.
Η αχρηστη πληροφορια της ημερας , το ξερω, αλλα μπορει να εξαρταται και απο αυτο δε ξερω.

Εισαι λαθος αδερφε, μην το ξαναπεις αυτο δεν ισχυει .... Μου θυμιζει τον ηλιθιο μυθο που ξεστομιζει ο καθε ασχετος οτι και καλα "δουλευουμε" μονο το 10% του εγκεφαλου μας ... Οπως βεβαια ειναι το ιδιο ηλιθιο το να πει καποιος οτι "δουλευουμε" το 100% ..

"How can you calculate a percentage of infinity ?" - John Eccles (Nobel Prize 1963)

More
14 Jun 2011 18:04 #94610 by eliminator
Αυτό δεν είναι μύθος υπάρχει και πείραμα για αυτό αλλά δεν τον θυμάμαι να στο εξηγήσω.
Είμαστε off-topic ](*,)