Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εβδομάδα ντέρμπι..

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
10 Jan 2006 16:18 #7353 by a Guest
Εβδομάδα ντέρμπι.. was created by a Guest
Προβλέψεις,προγνωστικά,δηλώσεις..Εβδομάδα ντέρμπι διανύουμε γαρ!
Έλα,people,να ανάψουν λίγο τα αίματα!!

Υ.Γ. γαυράκια,ερχόμαστε!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2006 17:38 #7354 by Μάνος Γρυπάρης
Ερχόμαστε αλλά τον Ολυμπιακό ποιος τον πιάνει!
Τον Ολυμπιακό τον είδα πεσμένο στον αγώνα με τον Ιωνικό (ο Σόλιντ έδωσε μεγάλο ρεπό στους παίκτες) αλλά πιστεύω ότι κόντρα στον αιώνιο παίζει πάντα με πάθος και παίρνει το αποτέλεσμα. Δίνω περισσότερες πιθανότητες σε νίκη του Ολυμπιακού κι ένα 35% να κάτσει στο Χ. Για νίκη δική μας χλωμότατο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Jan 2006 23:24 #7364 by nikos monos
Δεν ξέρω ποίος θα έρθει φίλτατοι βάζελοι,αυτό που ξέρω είναι πως αν δεν νικήσετε ξεχάστε το πρωτάθλημα,οχι πως αν νικήσετε θα το πάρετε αλλά λέμε τώρα.......(με Μαλεζάνι στον πάγκο και Βαρδινογιάννη στη μεγάλη καρέκλα,μαύρα τα βλέπω παλληκάρια και κρίμα γιατί για να πάει μπροστά το άθλημα,θέλει ανταγωνισμό).

More
11 Jan 2006 15:10 #7376 by Αντώνης Κατρής
Ε ρε κακό με το Μαλεζάνι... Τι σας έκανε ο άνθρωπος μωρέ??? Λες και ο Σόλιντ έχει φτιάξει την υπερομάδα και κοιτάμε τον Αλμπέρτο που δεν ξέρει τη δουλειά του... Αν δε το έχετε καταλάβει κύριοι στα ίδια χάλια είμαστε με τη διαφορά ότι ο Ολυμπιακός είναι αρκετά τυχερός και όταν δεν παίζει θα βάλει ένα κουλό γκολ και θα πάρει το παιχνίδι. Για την Κυριακή εγώ πιστεύω θα παίξει ρόλο ποιος χώνεψε πιο γρήγορα τη γαλοπούλα. Αν ο Παναθηναϊκός δείξει ότι έδειξε στο δεύτερο με τη Λάρισα τότε έχει τύχη ακόμα και στο γεμάτο Καραϊσκάκη. ’λλωστε κι ο Ολυμπιακός μέσα από το γεμάτο ΟΑΚΑ πέρασε στον πρώτο γύρο...

More
11 Jan 2006 16:01 #7381 by Μιχάλης Πλατάρης
Οντως! εγω πιστευω πως ο βαζελος εχει ελπιδες νικης αφου τιποτα δεν ειναι αδυνατο. Ο Μαλεζανι εχει μια ομαδα μικρη και οχι σαν τους δικους μας τους παππουδες. Για Χ το βλεπω αφου ο Ολυμπιακος δεν εχει Τουρε και μπορει και Ριμπο και ο βαζελος παιζει χωρις φιλαθλους...

More
11 Jan 2006 17:14 #7382 by orestis
den kserw ti 8a ginei thn kiriaki alla kserw pws 8a einai 8eika.. :D elpizw na figoume xaroumenoi apo to gipedooo:D:D

More
11 Jan 2006 17:30 #7383 by nikos monos
Σίγουρα και έχει ελπίδες νίκης ο παναθηναικός η μπάλα είναι στρογγυλή άλλωστε,όσο για τα χάλια, ίδια και απαράλαχτα είναι, με την διαφορά οτι ο Σόλιντ είναι πρώτος με 9 πόντους διαφορά απο τον αιώνιο και βγαίνει λάδι μέχρι στιγμής και σίγουρα δεν κάνω τον κρίτη των προπονητών τον μετά Χριστό προφήτη κάνω,βλέπω αποτελέσματα και λέω,έτσι επειδή η μπάλα είναι το μεράκι μου.Θέλω να ζητήσω συγνώμη για τα μυνηματά μου που τα στέλνω αλλού για αλλού,αλλά το INTERNET το χρησιμοποιούσα περιστασιακά και δεν το ξέρω καλά,είναι στη μόνη σελίδα που γράφω γιατί με κερδίσατε αμέσως απαντώτας στις ερωτήσεις μου,υπόσχομαι να βελτιωθώ.

More
11 Jan 2006 18:19 #7384 by Μιχάλης Πλατάρης
Αφου εισαι καινουριος τοτε καλο θα ηταν να επισκευτεις μερικα τοπικ οπως το Καλωσηρθατε στον GamesRadio!!! να μας πεις απο που εμαθες για το site αλλα και οπως ειναι φυσικο να μας συστηθεις για να σε μαθουμε καλυτερα!! Welcome again!!!

More
11 Jan 2006 18:32 #7385 by nikos monos
OK έχετε δίκιο,λοιπόν έμαθα για το site απο το περιοδικό Computer Games One,ονομάζομαι Νίκος είμαι 30 χρονών έχω ένα μπόμπιρα και περιμένω απο στιγμή σε στιγμή και έναν δεύτερο,το πρώτο MANAGER που έπαιξα ήταν πριν 11 περίπου χρόνια σε μία AMIGA 500 Plus (αξέχαστα χρόνια),απο τότε δεν έχω σταματήσει να παίζω MANAGER και ούτε προτίθεμα, έχω σκοπό να συνεχίσω να παρακολουθώ την σελίδα σας και αυτάααααααααααααα..............!

More
11 Jan 2006 18:45 #7386 by Μιχάλης Πλατάρης
Πατα πανω στις φωτισμενες λεξεις να πας στο αναλογο μερος για να γραψεις για αυτα!!