Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εβδομάδα ντέρμπι..

More
11 Jan 2006 19:08 #7387 by Μάνος Γρυπάρης
Νίκο θα σου έλεγα να κάνεις κονέ στον μπόμπιρα με την κόρη του Κώστα (beastie), με τον οποίο έχετε σχεδόν την ίδια ηλικία αλλά σε έχει ήδη προλάβει ο Ανδρέας (Anfield) ο οποίος έχει επίσης ένα γιο. :wink:

Στην Amiga500+ δεν χρειάζεται να ρωτήσω. CM1 θα έπαιζες, φαντάζομαι και το '93/'94 και το '94/'95 (το 2ο είχε και Fowler στη Liverpool & Butt στην United). Αξέχαστες εποχές. Θα χαρούμε να σε ακούσουμε και στην εκπομπή μας στον Sportime (καθημερινή πλέον). Μάλιστα αύριο μιας και θα είναι 1η μέρα θα ξεκινήσουμε με αφιέρωμα στην ιστορία των Manager παιχνιδιών (με προτεινόμενους παίκτες για κάθε CM/FM).

Στο ντέρμπι τώρα, ο Μαλεζάνι θα έχει σίγουρα δίλημμα για το αν θα βάλει Biscan ή Γκούμα δίπλα στον Μόρις. Ο 1ος είναι καλό εργαλείο αλλά όχι για στόπερ, ο 2ος αν και έχει μπει στη ναφθαλίνη τελευταία ξέρει να αντιμετωπίζει τον Κωνσταντίνου μιας και τον είχε μαρκάρει χρόνια τώρα στα διπλά της ομάδας. Επίσης και ο Τζιόλης αξίζει για μένα βασική 11άδα. (Όπως επίσης και οι ΣανΜαρτεάν και Θεοδωρίδης τους οποίους έχει παραγκωνίσει ο Ιταλός αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jan 2006 19:38 #7390 by Γιώργος Γκούμας

orestis7 wrote: den kserw ti 8a ginei thn kiriaki alla kserw pws 8a einai 8eika.. :D elpizw na figoume xaroumenoi apo to gipedooo:D:D

Πως θα γινει αυτο???

Μεγαλο ματς αλλα καθε φορα που εχουμε ντερμπι και το περιμενουμε πως και πως συνηθως δεν γινεται τιποτα..Ουτε μια φαση της προκοπης και η μπαλα που παιζεται ειναι αθλια.Εγω θελω να δω ωραιο ποδοσφαιρο και ας κερδισει οποιος θελει.Αλλα ειναι δυσκολο να γινει αυτο και το ξερω.Βλεπω αμυντικο παιχνιδι και πολλα φαουλ.Δεν εχει σημασια για μενα πως θα κατεβουν οι ομαδες.Το παθος θα ειναι το ιδιο.

zante καλως ηρθες στην παρεα μας.Περνα απο το New Gamer να τα πουμε.Αν και εσυ εισαι παλιος.

More
12 Jan 2006 11:45 #7400 by Kostas Giagias
Χαίρομαι που μεγαλώνει και η παιδική ομάδα του GamesRadio.

Ζante να χαίρεσαι τον γιο σου και με το καλό και το δεύτερο.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
12 Jan 2006 17:12 #7409 by Αντώνης Κατρής

Shankly wrote:

orestis7 wrote: den kserw ti 8a ginei thn kiriaki alla kserw pws 8a einai 8eika.. :D elpizw na figoume xaroumenoi apo to gipedooo:D:D

Πως θα γινει αυτο???

Μεγαλο ματς αλλα καθε φορα που εχουμε ντερμπι και το περιμενουμε πως και πως συνηθως δεν γινεται τιποτα..Ουτε μια φαση της προκοπης και η μπαλα που παιζεται ειναι αθλια.Εγω θελω να δω ωραιο ποδοσφαιρο και ας κερδισει οποιος θελει.Αλλα ειναι δυσκολο να γινει αυτο και το ξερω.Βλεπω αμυντικο παιχνιδι και πολλα φαουλ.Δεν εχει σημασια για μενα πως θα κατεβουν οι ομαδες.Το παθος θα ειναι το ιδιο.

zante καλως ηρθες στην παρεα μας.Περνα απο το New Gamer να τα πουμε.Αν και εσυ εισαι παλιος.

Καλά μη το δένεις σκοινί κορδόνι ότι δε θα δούμε μπάλα. Είναι τέτοια η κατάσταση και των δύο που αν ο ένας εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του άλλου τότε θα δούμε πολύ καλή μπάλα!!! Σίγουρα το πάθος και η δύναμη θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα αλλά και στην Αγγλία η μπάλα έτσι παίζεται και γίνονται απίστευτα ματσάκια. Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα δούμε καλή μπάλα

More
12 Jan 2006 17:40 #7413 by nikos monos
Ευχαριστώ πολύ beastie,να χαίρεσαι και εσύ την κοράκλα σου.Θέλω να ευχαριστήσω και όλους στον GAMES RADIO για την φιλοξενία σας.