Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εθνική Ελλάδας

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
25 Mar 2007 04:02 #29332 by a Guest
Replied by a Guest on topic Εθνική Ελλάδας
Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξηλεύεται

Δεν ξέρω αν θα απολυθεί ο Ρεχάγκελ, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο θα του πρότεινα να γραφεί στον ΟΑΕΔ. Μπορεί και να τον στείλουν σε κανα επιδοτούμενο σεμινάριο, για απασχόληση βέβαια εξαιρετικά απίθανο ως αδύνατο. Άτιμη αναπασχολησιά....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
25 Mar 2007 08:34 #29333 by a Guest
Replied by a Guest on topic Εθνική Ελλάδας
Σψστός ο CTT..Μάνο δεν ξέρω αν άκουσες τί απάντησε ο Πανούτσος στον Γιακουμάτο,αν άκουσες καταλαβαίνεις τί εννοεί ο CTT...
Όσο για τα επεισόδια,δεν ήμουν στο γήπεδο,αλλά απ'ότι κατάλαβα φταίνε τα καλόπαιδα οι χρυσαυγίτες.
Πήγανε να σηκώσουν κάποιο πανό,κάποιοι τους την είπαν,και έγινε Φάρ Ουέστ.

Πέρα απο τα καθαρά αγωνιστικά,τα οποία δεν θα σχολιάσω,γιατί δε μου πάει να κάνω τον προπονητή της εξέδρας,έχω να πώ κάτι για τα σχόλια των φιλάθλων μετά τον αγώνα.
Σχόλια που αν είδατε ήταν του στύλ:
"Τα κολόπαιδα,κι εγώ ήρθα από τη Βόνιτσα για να τους δώ"
"Και τώρα,πώς θα κάνουν αύριο παρέλαση αύριο οι στρατιώτες μας;;"
(ΝΑΙ,ειπώθηκε κι αυτό)
Σε όλους αυτούς ένα έχω να πώ:ΜΗΝ ΣΩΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ,ΖΩΑ!!
1000 φορές να ξαναγυρίσουμε στην εποχή που η εθνική μάζευε 4-5 χιλ.κόσμο,που όμως πήγαιναν πραγματικά για να την υποστηρίξουν,και όχι για να βρίσουν και να πετάξουν ακόντια σε δικούς μας και αντιπάλους
(επηρεασμένοι μάλλον από το 300)
Και κάτι τελευταίο:στα δύσκολα φαίνονται οι καλές ομάδες,το θέμα τώρα είναι να υπάρξει ψυχραιμία και να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη.
Αν το κερδίσουμε παρά την χτεσινή σφαλιάρα κρατάμε γερά την 2η θέση.

More
25 Mar 2007 19:41 #29372 by Μάνος Γρυπάρης
Σωστός, κι εδώ που τα λέμε τι να μας πούνε οι μπουρτζόβλαχοι, οι γιαγιάδες και οι παππούδες, που θυμήθηκαν να έρθουν να δουν την Εθνική αφού πήρε το Euro. Έχω δει φιλικό της Εθνικής με την Ρωσία με 500 άτομα κόσμο στο ΟΑΚΑ (εγώ κι άλλοι πέντε στη θύρα 13, λες και ήταν σε προπόνηση), έχω δει όλα τα μεγάλα επίσημα στην Αθήνα, με Γερμανίες, Αγγλίες κτλ. και αγώνες με 0 βαθμούς. Και θυμηθήκανε όλοι οι ανύπαρκτοι να πάνε στο γήπεδο τώρα που το σηκώσαμε, έτσι για να πάρουν μάτι τις φάτσες των ποδοσφαιριστών? Που ήτανε όλοι αυτοί τα προηγούμενα χρόνια που παίζαμε με άδεια γήπεδα και δίνανε τα εισιτήρια με 2 ευρώ το ένα και μερικά χιλιάδες τσαμπέ στα ραδιόφωνα?

Οι τελευταίοι που φταίνε σε μία εθνική είναι οι παίκτες (οι οποίοι παίζουν ο καθένας την μπάλα που μπορεί). Αν δεν είσαι τα νησιά Φίτζι, να παίζει μέσα ο ταβερνιάρης του νησιού, σε μία χώρα με δεκάδες χιλιάδες ποδοσφαιριστές, η οποιαδήποτε ήττα με βαρύ σκορ είναι κατά κύριο λόγο ευθύνη του προπονητή ως προς τις επιλογές των παικτών και ως προς το σύστημα που θα παίξει (αντίστοιχα πάρτε μάτι τον McLaren που έφερε Χ με το Ισραήλ έχοντας μέσα κάτι Phil Neville και Aaron Lennon, τον Joe Cole στον πάγκο κο.κ.). Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων θέλουνε προπονητές που να τους κόβει 100%. Ο Ρεχάγκελ πήρε μια φουρνιά στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία (μέσος όρος 30 παρά κάτι) και τους έκανε ομαδάρα. Αλλά στη συνέχεια έκανε ότι και στην Βέρντερ. Κράτησε τους πετροχρονίτες μέσα περιμένοντας να βγουν στη σύνταξη. Δυστυχώς στα 70 του δεν πρόκειται να αλλάξει νοοτροπία. Εμένα με παραξένεψε το άλλο. Ότι στο τέλος ευχαρίστησε στην συνέντευξη τύπου *μόνο την γυναίκα του* (όπως δήλωσε). Δεν την καταλάβαμε την σπόντα κυρ Οτο. Φταίνε οι 35άρηδες που τους βάζεις να παίξουν 90λεπτά κόντρα στα σκυλιά;

Πλακα θα χει με την Τετάρτη με την Μάλτα να ξαναπαίξει ο Αντωνάκης τέρμα κι ο Φύσσας αριστερό μπακ. Οπως λεει ο Αλέξης ο τεκμηριωμένος από Χαλάνδρι, "Εδώ θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος!"

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Mar 2007 17:32 #29415 by Kiriakos
re na sas pw kati! olo me thn hlikia ta exete les kai ama balei tous eikosarides tha kerdizame! den einai to pododsfairo football manager!
alla ki alla lete!
to problhma einai allo! den mporw na pw kati gia fyssa kai nikopolidi! gti den uparxoun alloi pio kaloi! poion na balei dhl DL? h ton sifaki ton exete gia kalo?
sto monadiko pou den sumfwnousa gia thn 11ada htan pou afhse exw geka kai pou den pernei pote stoltidi!
alla kai palh to problem einai allou!
to prob einai oti o rehhagel einai polu ligos gia thn ethnikh mas! exei mathei na paizei ena paliomoditiko podosfairo kai mas koroideuei olh h eurwph! bam boum paizoume kai diwxnoume kathe fora! mas kathete kai kamia sthimenh fash kai bazoume kai kanena goal! tpt oute mia pasa den mporoun na allaxoun! na kukloforisoun ligo aneta kai grhgora th mpala! automatismena dhladh! na feugoun paixtes apo ta plagia na ginontai kinhseis na feugoun kathetes pases! den ta douleuei auta o germanos gti einai paliomodiths kai kolhmenos se ena susthma!
o bajevic einai oti prepei gia thn ethnikh! kai mhn mou peite ma o rehhagel phre euro! e kai? ti na tou kanoume sumbolaio mexri ta 80nta tote! h nomizete oti to axize h ethnikh to euro! skata axize h megalh ekplhxh sthn istoria tou pagosmiou podosfairou me megalh kolofardia tou otto! parte to xamparh autos o proponhths den douleuei thn omada sthn proponhsh gia na anaptusete orthodoxa! kai mhn xexnate to podosfairo den einai manager re paidia katalabaite to auto! olh h douleia ginete sthn proponhsh oxi ston poion na ferei! kai ok o nikopolidis ftaiei sta goal alla h omada einai athlia se olous tous agwnes! xerete poio einai to megalo problhma sthn ellada! paizoume xalia kai me tuxh mporei na kerdisoume, tote leme oti h omada epaixe mpala! otan omws xasoume tote leme oti den epaixe! to apotelesma sto podosfairo polles fores den deixnei kai to an epaixes kala! gia auto einai wraio to pododsfairo! thelw na pw oti olo ton kairo koimomaste! koitame mono to apotelesma kai oxi ton an paixame kala! kanoume oloi kritikh mno stis htes! stis nikes pote kai as paixoume xalia! gi auto den tha ftiaxoume pote podosfairo!

More
26 Mar 2007 18:00 #29417 by Μάνος Γρυπάρης
Φίλε μου η Εθνική παίζει τσούκου-τσούκου ball γιατί δεν είχε ποτέ παίκτες να παίξει ποδόσφαιρο ανάπτυξης. Τα είχαμε πει και παλιότερα αυτά. Δεν είχε τον Gerrard αμυντικό χαφ. Τον Ζαγοράκη είχε. Ούτε είχε σέντερ-φορ τον Henry να πάρει την μπάλα από το κέντρο και να περάσει 2-3 παίκτες μαζί. Τον Χαριστέα είχε. Η Ελλάδα στο Euro έπαιξε όπως έπρεπε και ο Ρεχάγκελ την έστησε σωστά γιατί αν έπαιζε ανοιχτά θα μάζευε τεμάχια.

Τώρα όσον αφορά τους αντικαταστάτες, δηλαδή όταν ο Νικοπολίδης κι ο Φύσας σταματήσουν την μπάλα ποιος θα μπει να τους αντικαταστήσει; Ο Ρεχάγκελ έπρεπε να κάνει σταδιακή ανανέωση βάζοντας αλλαγή πιτσιρικάδες. Για DL μπορεί να παίξει κατ' ανάγκη ο Τοροσίδης ενώ και ο Δάρλας και ο Σπυρόπουλος για μένα έχουν καλύτερη τεχνική από τον Φύσσα. Όσο για το τέρμα, ο Κοτσόλης είναι φορμαρισμένος GK και μπορεί να μπει μέσα να παίξει. Ο Χιώτης είναι επίσης πάρα πολύ καλός GK. Ο Χαλκιάς έχει προβληματάκι στα χαμηλά σουτ αλλά σε κάθε περίπτωση έχει πολύ καλύτερα αντανακλαστικά από τον Νικοπολίδη.

Ας δώσει πρώτα μία ευκαιρία σε όλους αυτούς έτσι ώστε να δούμε στην πράξη πως θα αποδώσουνε σε υψηλότερο επίπεδο και μετά ας κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Mar 2007 18:03 #29418 by Πάτροκλος Κόντος

TMND\ wrote: Η Ελλάδα δέχτηκε μια πολύ βαριά ήττα παραμονή της Εθνικής μας επετείου, από την ομάδα της Τουρκίας...
Όλοι τώρα θα βγαίνουν να κράζουν τους πάντες... Και εγώ φυσικά θα κάνω την αρχή...

Πόσα θα πρέπει να φάει όρθιος ο Αντωνάκης για να τον κόψεις από την Εθνική;;;; ¨οχι τίποτε άλλο, αλλά περιμένει κ ο παικταράς να του δώσεις την ευκαιρεία...

ετσι ρε γμτ να πεις δηλαδη οτι ειναι αναντικαταστατοι... ενα σωρο παιχτες περιμενουν στην ουρα.

αμα ξεκινησει Νικοπολιδη

More
26 Mar 2007 20:37 #29422 by Νικολής Ασημάκης
Θα πω μόνο 5 γράμματα: Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

More
27 Mar 2007 16:08 #29462 by Kleanthis

More
27 Mar 2007 21:16 #29473 by Kiriakos
koita file mano! den eipa na paixoume kai opws h agglia! aplws na paizoume mpala kai oxi mpam mpoum! akousate ti eipa o o coach ths tourkias pou mas kathgorousan oi europaioi gia to amuntiko podosfairo? eipe oti to problhma den einai na tha paixeis amuntika h epithetika! mporeis na sthseis thn omada amuntika alla na bgazei antepithesh farmaki! h ethnikh den to eixe auto sto euro! eixe mono ths tuxh kai tpt allo! tha xexasw ti exane o henry, o c. ronaldo kai alloi tosoi kai phgaine h kardia mou sth koulourh?
twra gia thn ananewsh den eipa na mhn ginei! na ginei alla stadiaka. oxi ante bale sifaki, torosidi, spyropoulo, papastathopoulo, koiliara... etsi tha fas 10ara!
kai an kai mas ekapse o nikopolidis den nomizw oti brhkame akoma antikatastath tou! gia mena oloi autoi pou lete einai akoma xeiroteroi!
kai o torodidis einai kameno xarti apo aristera! kanena vyntra tha balei sto telos DL! alla se auto pou ta phra einai pou mou exei anantikatasto ton charistea! to palto! kai exei pago o blakas geka! as ebaze salpingidi re paidia! stoltidi pote den pernei! spyropoulo eprepe na parei! gti akoma kai ton fyssa na exeis basiko poios tha einai o deuteros? den exoume DL.
kanei kakes epiloges kai einai kolhmenos me tous idious kai tous idious paixtes!
alla xanalew to magalo problhma einai oti den douleuei thn omada swsta! einai paliomodiths kai kolhmeno mualo! uparxoun xeiroteres omades mano pou paizoun pio strwta! oxi na gemizoun sunnexia opws emeis h me kanena corner kai faoul!

More
28 Mar 2007 14:12 #29488 by Tasos Georgos

NACastillo\ wrote: to problhma einai allo! den mporw na pw kati gia fyssa kai nikopolidi! gti den uparxoun alloi pio kaloi! poion na balei dhl DL? h ton sifaki ton exete gia kalo?

Δε ξέρω αν παρατηρείς καθόλου ποδόσφαιρο ή βλέπεις μόνο την ομάδα σου,
αλλά αυ΄τή τη στιγμή ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας τερματοφύλακας, είναι ο Χαλκιάς. Ο Αντωνάκης συνεχίζει να τα τρώει όρθιος. Και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο Σηφάκης είναι πολύ καλυτερός του.
Επίσης για αριστερό μπακ ο Σπυρόπουλος είναι πολύ καλύτερος από τον Φύσσα, και για αλλαγή του Σπυρόπουλου μπορεί να πάρει το Λεοντίου.

Υ.Γ. Στην Εθνική, ο Ρεχάγκελ δεν έχει δεύτερο αριστερό μπακ. Στις προπονήσεις έβαζε το Γκούμα να παίξει...