Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εθνική Ελλάδας

More
18 Aug 2006 01:04 #18214 by Αντώνης Κατρής

jimisballjohn\ wrote: Ρε παλικάρι ας είμαστε ρεαλιστές. Εσύ ποτέ νόμιζες ότι έχουμε καμία εθνική που να αξίζει??? Κατα τύχη το πήραμε το Euro. Παλέψαμε βέβαια αλλά είναι ποτέ δυνατόν η άγνωστη ελλάδα να νικα την Γαλλία, την Ισπανία την Τσεχία??? Και μάλιστα αυτο φάνηκε και ότι δεν συμμετείχαμε στο Mundial. Και πάλι λίγα φάγαμε.

Κοίτα εγώ είμαι από τους υποστηρικτές της άποψης ότι στην Πορτογαλία ο Θεός έκλεισε τα μάτια αλλά μέχρι εκεί... Μπορεί να ήθελε και μπόλικη τύχη για να το σηκώσουμε αλλά άλλο αυτό και άλλο να μετράμε 4 τεμάχια σε 45 λεπτά και μάλιστα με γελίο τρόπο!!! Μπορεί η εθνική μας να μην είναι υπερδύναμη αλλά με τους παίκτες που έχουμε (και τους αφήνει ο Όττο στον πάγκο ή στην εξέδρα) μπορούμε να πάμε πάρα πολύ καλά. Αρκεί βέβαια να παίξουν. Και μιλάω για τους Τοροσίδη, Καρυπίδη, Αμανατίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Σαλπιγγίδη και τον Τζιόλη. Γιατί δηλαδή να παίζουν οι γριές όπως ο Δέλλας και ο Ζαγοράκης και τα κρυάρια όπως ο Χαριστέας και ο Βύντρα? Εγώ πιστεύω ότι με ενδεκάδα Νικοπολίδη (Σηφάκη ή Κοτσώλη), Τοροσίδη, Κυριάκο, Καρυπίδη, Λαγό, Κατσουράνη, Τζιόλη, Καραγκούνη, Γιαννακόπουλο (Αμανατίδη ή Σαλπιγγίδη), Δ. Παπαδόπουλο και Σαμαρά θα τους είχαμε πετάξει τουλάχιστον 2 αναπάντητα τεμάχια ή τουλάχιστον θα είμασταν πολύ ανταγωνιστικοί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Aug 2006 11:39 #18224 by Nikos
Replied by Nikos on topic Εθνική Ελλάδας
Εγω παω Καραγκουνη, Σαμαρα, Αμανατιδη, Γιαννακοπουλο, Αβρααμ Παπαδοπουλο... Ολοι οι αλλοι ειναι για τον.......

More
18 Aug 2006 12:40 #18227 by dfsaf
Replied by dfsaf on topic Εθνική Ελλάδας
Συμφωνώ με τον Sir_A_k

More
18 Aug 2006 12:46 #18228 by Στέλιος Μουρέλλος
Εδώ μου έχει τον Ζαγοράκη αντί να μου πάρει τον Στολτίδη ή τον Ζίκο...ο Νικοπολίδης σε πείραξε???

More
18 Aug 2006 13:58 #18237 by Κωνσταντής Νικολάου
Καλά καλά. Κανονικά τον Otto έπρεπε να διώξουνε και να βάλουνε κάνα παλαίμαχο έλληνα ποδοσφαιριστή. Και σε όσους λένε πως αξίζαμε το Euro ψεύδονται.Θέλετε να μου πείτε πως είμαστε καλύτεροι από την Γαλλία??. Και γιατί δεν μπορούμε να νικήσουμε την Albania??? Ποια, την Albania

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
18 Aug 2006 17:31 #18252 by Αντώνης Κατρής
Ο Otto από πλευράς τακτικής και να δέσει την ομάδα είναι αξεπέραστος αλλά έχει κάποια σκαλώματα!!! Αν τα ξεπεράσει αυτά και δει ότι υπάρχουν παικταράδες που μπορούν να αναδείξουν την εθνική μας τότε πιστεύω ότι μπορεί και πάλι να κάνει η ομάδα μεγάλα πράγματα

More
18 Aug 2006 23:46 #18262 by Στέλιος Μουρέλλος
Συμφωνώ μαζί σου Sir_A_K... άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο όττο μας έκανε ομάδα και μας πέρασε την ψυχολογία του νικητή... :)

More
19 Aug 2006 05:13 #18266 by Δημήτρης Καπλάνης
Καμένοι με το ποδόσφαιρο... τι να πει και ο καημένος ο RPGας...
φτου σας ρεμαλια!

More
19 Aug 2006 12:12 #18269 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Για μια στιγμή γιατί νομίζω ότι τα παραλέτε. Καταρχάς, συμφωνώ ότι μας πέρασε ο Όθωνας την ψυχολογία του νικητή. Αλλά:
1) Αν δεν ήταν το πέναλτυ με την Πορτογαλία θα είχαμε έρθει ισοπαλία.
2) Με την Ισπανία τα καταφέραμε και ισοφαρίσαμε.
3) ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑΝ??? ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
4) Με την Γαλλία κάναμε μια σέντρα όλη κι όλη και βάλαμε γκολ. Οι Γάλλοι ήταν άτυχοι.
5) Με την Τσεχία, τραυματίσαμε τον Nedved και στις καθυστερήσεις Βάλαμε ένα εντελώς απρόσμενο γκολ και παράδοξο.
6) Ε στο τέλος, αφού φτάσαμε, καλά κάναμε και νικήσαμε.

Αλλά προς Θεού μη λέμε ότι θέλουμε. Αν δεν είχαμε όλες αυτές τις στημένες φάσεις δεν θα κάναμε τίποτα.

More
19 Aug 2006 12:51 #18271 by Nikos
Replied by Nikos on topic Εθνική Ελλάδας
Swstos jimi