«Το περίμενα 4 χρόνια»!
Παίκτης της ΑΕΚ είναι οριστικά πλέον ο Λεονάρντο. Ο νεαρός Βραζλιάνος μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με την Ένωση, θα πάρει 1,5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα πέντε χρόνια, και βγαίνοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Γράμμου τόνισε ότι περίμενε επί τέσσερα χρόνια για να έρθει αυτή η μέρα και να επιστρέψει στους κιτρινόμαυρους. "Ο στόχος είναι να πάμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει", τόνισε χαρακτηριστικά ο Λεονάρντο. Και τώρα φουλ για Γκάξα, θεραπεία οι Μπλάνκο και Σκόκο. Ανακοίνωση για τα εισιτήρια ενόψει Μπόκα Τζούνιορς.
Βγαίνοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ δήλωσε: "Συμφωνήσαμε για πέντε χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Θανόπουλο, τον Μπάγεβιτς και τη διοίκηση της ΑΕΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θέλω να αρχίσω δουλειά, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να πάμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει. Να κερδίσουμε τίτλους. Ηρθα εδώ 17 ετών, τώρα είμαι 22. Είμαι χαρούμενος που ήρθε αυτή η μέρα που την περίμενα τέσσερα χρόνια. Φοβήθηκα κάποιες φορές ότι η μεταγραφή μπορεί να χαλάσει, αλλά ο Θεός είναι μεγάλος. Ηξερα τι ήθελα.
Είχα πολύ άγχος αυτό το διάστημα, φοβήθηκα ότι δε θα γινόταν η μεταγραφή αλλά όλα πήγαν καλά και τώρα πρέπει να βοηθήσω στο γήπεδο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό είναι υπόσχεση προς τον κόσμο. Εχω χάσει κάποιες προπονήσεις με τον Λεβαδειακό αλλά σε λίγο καιρό θα είμαι έτοιμος".
Επαναπροσέγγισε ο Λεβαδειακός
Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε από τη στιγμή που ο Γιάννης Κομπότης επαναπροσέγγισε την ΑΕΚ, μετά τις δηλώσεις του Θανόπουλου την Τρίτη, με τις οποίες απέκλειε το ενδεχόμενο μεταγραφής του Λεονάρντο. Ο πρόεδρος των Βοιωτών φοβήθηκε ότι θα... του έμενε ο παίκτης και θα τον έχανε τσάμπα σε ένα χρόνο και έτσι συμφώνησε να συζητήσει ξανά με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ένωση θα καταβάλει άμεσα 300.000 ευρώ στον Λεβαδειακό και άλλες 500.000 ευρώ σε δόσεις μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι.
Φουλ για Γκάξα!
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λεονάρντο, σειρά για την ΑΕΚ παίρνει το θέμα του δεξιού μπακ, με τον Σιμπονίσο Γκάξα να είναι το μεγάλο φαβορί. Η Ένωση έχει ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με την ομάδα του, που ζήτησε το ποσό των 700.000 ευρώ για να παραχωρήσει το δεξί μπακ της εθνικής ομάδας της Ν. Αφρικής. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα και είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι. Στις τάξεις της Ένωσης αισιοδοξούν ότι κι αυτό το θέμα θα έχει ευτυχή κατάληξη και ο Γκάξα εντός των προσεχών ημερών θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.
Η προπόνηση της Πέμπτης
Πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης περιελάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης, για όσους παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό. Ο Παντελής Καφές ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας και θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Οι Χουανφράν και Τζιμπούρ έκαναν θεραπεία στο γυμναστήριο για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Μαϊστόροβιτς προπονήθηκε κανονικά. Τέλος, οι Μπλάνκο και Σκόκο έκαναν θεραπεία και την Παρασκευή θα δοκιμάσουν να μπουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 19.00 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.
Ανακοίνωση για Μπόκα
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα ΑΕΚ - Boca Juniors (Σάββατο, 08/08/09, 21.00), η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως:
· Για τον φιλικό αγώνα έχουν εκδοθεί εισιτήρια των 15, 25 και 35 ευρώ. Ανάλογα με την αξία κάθε εισιτηρίου, ο κάτοχος του θα εισέρχεται σε οποιαδήποτε από τις θύρες με την ακόλουθη αντιστοιχία:
Εισιτήρια των 15? - Θύρες: 1, 2, 15, 35
Εισιτήρια των 25? - Θύρες: 4, 5, 13, 14, 31
Εισιτήρια των 35? - Θύρες: 7, 8, 9, 10, 11
Σε περίπτωση πληρότητας κάποιας θύρας θα δίδονται οδηγίες από το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου, για τις θύρες που έχουν διαθέσιμες θέσεις. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την ασφάλεια τους, να ακολουθούν τις υποδείξεις τους.
· Οι φίλαθλοι με εισιτήρια διαρκείας είναι υποχρεωμένοι να εισέρχονται στις αντίστοιχες θύρες, όπως αναγράφεται στο εισιτήριο τους.
· Οι χώροι στάθμευσης P1, P2, P3, P4, P5, P0 & AMEA θα λειτουργήσουν κανονικά για όσους φιλάθλους έχουν προμηθευτεί θέση στάθμευσης. Ελεύθερη θα είναι η στάθμευση στο πάρκινγκ της οδού Αρτέμιδος.
Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες προ της έναρξης του αγώνα (19.00), ενώ η παρουσίαση της ομάδας θα ξεκινήσει στις 20.00.
[right:1ujjb9b8]
gazzetta.gr[/right:1ujjb9b8]