Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
8@no$ wrote:
χαχα καλα του τιν ειπες...doxitis wrote:
1...2....3.....4.......5........6........................7lavezzi7 wrote: Ξεκαρδιστικό βίντεο με πρωταγωνιστές:
[/youtube:24eycsfo]
1)Γ-Ελλάς-Γιουρόπα-Παναθηναικός
2)Άρτσε,μπούτσι και λουλάς !!!
Enjoy!!! :armata laugh:
[youtube:24eycsfo]
[youtube:24eycsfo][/youtube:24eycsfo]
Manos wrote: Η αλλιώς "Ένας Clooney δεν φέρνει την Άνοιξη".
Και τι δεν έπιασε απόψε ο Αντώνης. Τελικά η θέση του τερματοφύλακα δεν έχει ηλικία. Πάει και τελείωσε! Αυτά δεν γίνονται. Κρίμα που δεν πήρε το Χ ο Ολυμπιακός, αλλά απ' την άλλη θα ήταν κρίμα για την Arsenal να μην πάρει την νίκη έστω με 1-0. Πάντα βάση απόδοσης.
Καμία σχέση η μία ομάδα με την άλλη. 2 ταχύτητες πάνω η Arsenal. Όσο καλή άμυνα κι αν είχε ο Ολυμπιακός, φάνηκε για άλλη μια φορά ότι χωρίς Γκαλέτι στα δεξιά και χωρίς τους περυσινούς Τζόλε-Λέτο στα αριστερά, η ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αυτοί είναι Ευρωπαίοι παίκτες. Τα υπόλοιπα εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι επιπέδου Superleague (βάζω και τον Ζαϊρί μέσα και δεν πα να λένε).
magnum83 wrote: Ο Ολυμπιακός πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού.
Παρ'όλ'αυτά δεν τα πήγε και άσχημα χθές τηρουμένων των αναλογιών.
Αν δεν πάρει τουλάχιστον 2-3 παίκτες τον Ιανουάριο (που πολύ αμφιβάλλω) δεν πρόκειται να δούμε ποδόσφαιρο της προκοπής.
Οτι πεις :icon applaud:Ρε φιλαράκο τι να μου πει???Τι μπορεί να μου πει??? :bduh:
[/youtube:1rchgif9]
Απλά εγώ δεν το συνέχισα για να μην πάρει έκταση το θέμα και αρχίζει ο καθένας να θυμάται ότι χαίρετε...Έλεος!!! :icon applaud: Εγώ έκανα καζούρα στους Παναθηναικούς για την φετινή πορεία τους στην Ευρώπη(4 ήττες και 3 τριάρες σε 3 ματς και αυτός μου απαντάει με μια πολύ βαριά ήττα στην Ευρώπη πριν από 7-8 χρόνια... ](*,) .Τί να πεις ... ότι θυμάται χαίρεται...
Μην αρχίζω να αραδιάζω τις τεσσάρες που έχετε φάει από ΕΜΑΣ,όχι από άλλος γιατί θα χρειαστούμε και άλλο thread...
Η πιο πρόσφατη για να θυμούνται πιο παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι...
[youtube:1rchgif9]