Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ

More
19 Nov 2008 11:25 #48969 by Alex
Ο νέος παλιός προπονητής!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Nov 2008 13:46 #48971 by Kostas
Γιατι πιστευω οτι δεν θα κατσει πολυ???

More
19 Nov 2008 16:02 #48973 by Κωνσταντίνος
Μπα σχέδιο της διοίκησης είναι για να φτιάξει τα οικονομικά της ...

φανταστείτε μέχρι το τέλος της season αν 2 βδομάδες το ΟΑΚΑ γεμάτο με 70.000 άτομα να βρίζουν εν χορώ τον Μπαγεβιτσ ...

More
19 Nov 2008 22:50 #48982 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Και 'γω τον περίμενα στον Παναθηναϊκό. Le poule θα παίρνουμε για άλλα 2 χρόνια.

More
21 Nov 2008 11:43 #49035 by Μάνος Αλιμπέρτης
"Χτύπημα" από τα άκρα

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε όλες τις ομάδες του πόνταρε αρκετά στο παιχνίδι από τα άκρα. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Στην πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ, δοκίμασε στα αριστερά τους Λαγό(μπακ), Μαντούκα και δεξιά τους Γεωργέα, Ζορμπά. Όμως, ο 32χρονος μπακ χτύπησε και θα λείψει από το προσεχές παιχνίδι. Τη θέση του θα πάρει ο Κουτρομάνος. Τερματοφύλακας θα είναι ο Σάχα. Δίδυμο στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Αλεξόπουλος, Κυργιάκος. Αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Ενσαλίβα, Καφές, ενώ στην επίθεση ήταν οι Μπλάνκο, Παυλής.

Σήμερα θα δοκιμάσει ο Αγκουστίν Πελετιέρι για να δει εάν μπορεί να αγωνιστεί εναντίον του ΟΦΗ. Ο Αργεντινός δεν προπονήθηκε ούτε χθες και το απόγευμα υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα το οποίο έδειξε: βελτίωση του οιδήματος που είχε διαπιστωθεί με κλινική εξέταση στην περιτονία του δικέφαλου μηριαίου δεξιά», όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ. Πάντως, είναι δύσκολο να κριθεί έτοιμος για το προσεχές παιχνίδι.

Ο καημένος ο Ντουσκο ετοιμάζει τα αγωνιστικά του πλάνα αλλα θέλω να δω τι θα γινει οταν παίξει τη πρώτη αγωνιστική του στο ΟΑΚΑ και τι θα κάνει η ORIGINAL

Everything that has a beginning has an end...

More
21 Nov 2008 14:38 #49037 by Μάνος Γρυπάρης
Η συγγνώμη του πρίγκιπα
Μπάγεβιτς: "Αν με θέλουν, δεν πάω πουθενά"

Ενωτικός και απελευθερωμένος από τα άγχη του παρελθόντος εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση. "Ζητάω συγγνώμη απ' όσους έχω πικράνει, αλλά και την οικογένειά μου", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σερβοέλληνας τεχνικός και εξέφρασε την επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ξενάκης, Νίκος Γιαννόπουλος

"Η συζήτηση που είχαμε με το Λάκη (σ.σ Νικολάου) έπαιξε ρόλο. Στη δύσκολη στιγμή που είναι η ΑΕΚ ήταν υποχρέωση να τη βοηθήσουν όσοι μπορούν".

"Δεν μπορώ να υποσχεθώ για εφέτος την πρώτη θέση. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η ΑΕΚ αξίζει περισσότερα. Αυτή τη στιγμή θέλω η ΑΕΚ απλώς να γίνει καλύτερη. Πιστεύω ότι οι παίκτες που υπάρχουν είναι καλοί".

"Δεν περίμενα τη χθεσινή υποδοχή. Μου δίνει δύναμη να κάνω πιο σωστά τη δουλειά μου".

"Θα προσπαθήσουμε να φύγουμε από τη θέση που είμαστε τώρα. Θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλω αυτή τη στιγμή η ομάδα να έχει πίεση".

"Τους τελευταίους μήνες δεν είχα σκεφτεί να επιστρέψω στην ΑΕΚ. Αλλά μετά από την πίεση, άλλαξα και εγώ γνώμη. Με πίεσαν να σκέφτομαι πάλι την ΑΕΚ. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα".

"Ξέρω ότι ένα μεγάλο κομμάτι, η Original είναι εναντίον. Εγώ έχω ζητήσει συγγνώμη για τότε που έφυγα. Δεν είναι δύσκολο να λες συγγνώμη. Θα το ξαναπώ. Ζητάω συγγνώμη σε όλους εκείνους που πειράχθηκαν. Αλλά πρέπει να ζητήσω συγγνώμη και από την οικογένειά μου για όλα όσα αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να συζητάμε. Για εμάς υπάρχει παρόν και μέλλον. Μας χρειάζεται κάθε φίλαθλος. Όλοι αγαπάμε την ΑΕΚ".

"Δεν είμαι ο μόνος που θέλω γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που θέλουν το γήπεδο εκεί".

"Έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία. Όχι μόνο ο Στέλιος αλλά και άλλοι. Ο Στέλιος είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει και τον πιστεύω πολύ".

"Δεν μπορώ να πω πόσο χρόνο χρειάζομαι".

"Όποτε χρειάζεται, θα πάρουμε παίκτες. Δεν χρειάζονται περαιτέρω απαντήσεις".

"Είναι κίνητρο για όλους να ξεχάσουμε τα παλιά και να κοιτάξουμε το μέλλον".

"Δεν μπορώ να πω ότι θα αλλάξω αμέσως την ομάδα. Θα προσπαθήσω να βρω τους κατάλληλους. Σίγουρα παίζει ρόλο και η τακτική. Μην κρίνετε από την πρώτη προπόνηση. Η ομάδα που θα παίξει την Κυριακή θα είναι διαφορετική".

"Κάθε ημέρα μιλάω με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Είναι φίλος μου πολλά χρόνια. Αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σας περνάει από το μυαλό".

"Αν θέλουν να με κρατήσουν μέχρι το τέλος της καριέρας μου, εγώ δεν πάω πουθενά".

"Πιστεύω ότι οι συνθήκες είναι καλύτερες από πριν. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις. Πιστεύω ότι καθένας απ' αυτούς θα σκεφτεί πρώτα απ' όλα την ομάδα. Εγώ θα προσπαθώ να μην δίνω σημασία".

"Αν θέλει ο κ.Νικολαΐδης μπορεί να μου μιλήσει".

"Μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τον κόσμο η συνεργασία μου με τον Μανωλά".

"Εγώ είμαι έτοιμος να συναντηθώ με τον κ.Χατζηχρήστο".

Contra.gr

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)