Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ

More
16 Nov 2008 20:54 - 19 Nov 2008 02:37 #48907 by Μάνος Γρυπάρης

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στο contra.gr και διέψευσε τις επαφές που φέρεται να είχε με άνθρωπο της διοίκησης της ΑΕΚ. "Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει θέμα επιστροφής μου στην ΑΕΚ", τόνισε στο contra.gr ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος επιβεβαιώσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης. Επίκειται συνάντηση του Δώνη με τους μετόχους.
Αθλητικό στοίχημαΑθλητικό στοίχημα 100% Bonus Εγγραφής!
Σχετικά links

"Δεν μίλησα ποτέ με άνθρωπο της διοίκησης της ΑΕΚ, ως εκ τούτου δεν υπήρξε και δεν υπάρχει ζήτημα επιστροφής μου στην ΑΕΚ", είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει:

"Προέχει αυτή τη στιγμή να βρει η ΑΕΚ την ηρεμία της και να μπει σε ένα σωστό δρόμο. Το αν έχω μιλήσει εγώ για την ΑΕΚ με τον Λάκη Νικολάου αυτό είναι ένα δικό μας θέμα. Με τον Λάκη τα λέμε 20 χρόνια".

Οσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μπάγεβιτς παραδέχθηκε πως είναι κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του contra.gr: "Μιλάω με τον Αστέρα Τρίπολης και βρίσκομαι πολύ κοντά σε συμφωνία".

Απίστευτη ολιγωρία στο θέμα Δώνη

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Δώνης έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης το βράδυ του Σαββάτου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ωστόσο οι διοικούντες την ΑΕΚ έχουν δείξει απίστευτη καθυστέρηση, αφού ουδείς γνωρίζει αν ο Δώνης θα μείνει ή θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας! Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν συγκεχυμένες πληροφορίες αναφορικά με συνάντηση του Δώνη με τους μετόχους με θέμα φυσικά το μέλλον του και το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή αυτή η συνάντηση θα γίνει. Ενας Θεός ξέρει πότε.

Το θέμα είναι ότι ο Γιώργος Δώνης είναι κοντά στην πόρτα εξόδου από την Ενωση -έτσι τουλάχιστον δείχνουν τα πράγματα- και σε περίπτωση που επισημοποιηθεί το διαζύγιο, οι λύσεις είναι δύο. Η μία είναι ο Νίκος Κωστένογλου και η άλλη φυσικά είναι ο Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος προ ημερών έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 19 Nov 2008 02:37 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
16 Nov 2008 21:06 #48908 by a Guest
Πως κατάντησε έτσι η ΑΕΚ!!! Παντελώς ανύπαρκτη διοίκηση και μεγάλη αποτυχία στη λήψη αποφάσεων. Μάλλον δεν τους άρεσε που ο Ντέμης τους έβγαλε από το αδιέξοδο (=Δ' Εθνική). Προτιμούν να "τρώγονται" μεταξύ τους για μια θέση στην...προεδρία.

Πολύ κρίμα για την ιστορία της ΑΕΚ....

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
17 Nov 2008 07:39 #48917 by a Guest
Τέλος και επίσημα ο Δώνης, φαβορί ο Κωστένογλου

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Δώνη.
Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ.Γιώργο Δώνη. Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Δώνη για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του."

Με τα τελευταία δεδομένα, φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι ο Νίκος Κωστένογλου,

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
17 Nov 2008 13:25 #48919 by a Guest
Ετσι μπραβο! Μπορει ο 10 Κατε να κανει βλακειες, αλλα εγω τον συμπαθω!

More
18 Nov 2008 15:33 #48948 by Giannis
dikosane ton asxeto kai pane na paroun akoma pio asxetokala pame....

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Nov 2008 21:49 #48961 by a Guest
φαβορί ο Κωστένογλου,αλλά τη θέση την πήρα ο πρίγκηπας.
ό,τι να ναι.

More
18 Nov 2008 22:37 #48963 by kostas
πρίγκηπας respect

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Nov 2008 22:51 #48964 by a Guest
Du$an γερά, πάρ'τους τα λεφτά!!! :mrgreen:

More
18 Nov 2008 22:51 #48965 by Νικολής Ασημάκης

More
18 Nov 2008 23:15 #48966 by kostas
Ο ενας και μοναδικος..μπαγεβιτς