Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στο contra.gr και διέψευσε τις επαφές που φέρεται να είχε με άνθρωπο της διοίκησης της ΑΕΚ. "Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει θέμα επιστροφής μου στην ΑΕΚ", τόνισε στο contra.gr ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος επιβεβαιώσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης. Επίκειται συνάντηση του Δώνη με τους μετόχους.
Αθλητικό στοίχημαΑθλητικό στοίχημα 100% Bonus Εγγραφής!
Σχετικά links
"Δεν μίλησα ποτέ με άνθρωπο της διοίκησης της ΑΕΚ, ως εκ τούτου δεν υπήρξε και δεν υπάρχει ζήτημα επιστροφής μου στην ΑΕΚ", είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει:
"Προέχει αυτή τη στιγμή να βρει η ΑΕΚ την ηρεμία της και να μπει σε ένα σωστό δρόμο. Το αν έχω μιλήσει εγώ για την ΑΕΚ με τον Λάκη Νικολάου αυτό είναι ένα δικό μας θέμα. Με τον Λάκη τα λέμε 20 χρόνια".
Οσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μπάγεβιτς παραδέχθηκε πως είναι κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του contra.gr: "Μιλάω με τον Αστέρα Τρίπολης και βρίσκομαι πολύ κοντά σε συμφωνία".
Απίστευτη ολιγωρία στο θέμα Δώνη
Στο μεταξύ, ο Γιώργος Δώνης έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης το βράδυ του Σαββάτου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ωστόσο οι διοικούντες την ΑΕΚ έχουν δείξει απίστευτη καθυστέρηση, αφού ουδείς γνωρίζει αν ο Δώνης θα μείνει ή θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας! Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν συγκεχυμένες πληροφορίες αναφορικά με συνάντηση του Δώνη με τους μετόχους με θέμα φυσικά το μέλλον του και το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή αυτή η συνάντηση θα γίνει. Ενας Θεός ξέρει πότε.
Το θέμα είναι ότι ο Γιώργος Δώνης είναι κοντά στην πόρτα εξόδου από την Ενωση -έτσι τουλάχιστον δείχνουν τα πράγματα- και σε περίπτωση που επισημοποιηθεί το διαζύγιο, οι λύσεις είναι δύο. Η μία είναι ο Νίκος Κωστένογλου και η άλλη φυσικά είναι ο Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος προ ημερών έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο.