Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τα Σούρμενα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα

More
18 Oct 2005 00:51 #4121 by Γιώργος
Έλα ρε Σουρμενάρα. Καν και είμαι Λαύρα Αργυρούπολης συμπαθώ πολύ και την γειτονική ομάδα των Σουρμένων.

www.thebench.gr Η φυσική θέση του προπονητή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2005 01:40 #4127 by Μάνος Γρυπάρης
Με πρόλαβες πάνω που θα έκανα edit το post! Λαύρα είπες, ε? :mrgreen: ’κου να ενημερώνεσαι
Ξέχασα λοιπόν να γράψω για το παιδικό, όπου ενώ πέρυσι απ'ότι με ενημέρωσαν τα παιδιά σας είχαν κερδίσει 4-0, φέτος χάσαμε 5-3.

Παιδικό Σουρμένων (15-16/10/2005)
Λαύρα-Σούρμενα 5-3
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι την περασμένη Κυριακή, το παιδικό της Λαύρας κέρδισε τι αντίστοιχο των Σουρμένων με σκορ 5-3! Το παιδικό των Σουρμένων με τον Βασίλη Στεργιόπουλο στον πάγκο και για 1η φορά χωρίς τον βοηθό του, Μάνο Γρυπάρη (τι να κάνουμε που έπρεπε εκτάκτως να γίνει η εκπομπή στον Sportime Radio) παρατάχθηκε με την εξής σύνθεση:
Πανόπουλος / Πανιεράκης, Μανώλης, Δωρής, Οικονόμου (Μπέλης) / Μαραγκός, Σαμικός (Θεοχάρης), Δομάζος, Φιλιππόπουλος, Μαρκολέφας / Γεωργόπουλος, Λιούμης (Πλεσιώτης)

Τα Σούρμενα αν και έπαιξαν καλύτερη μπάλα δεν αξιοποίησαν τις πολλές ευκαιρίες που τους δόθηκαν, είχαν 3 δοκάρια ενώ κέρδισαν και 2 πέναλτι, το 1ο από τα οποία εκτέλεσε άστοχα ο Γεωργόπουλος (στο 2ο σκόραρε ο Δομάζος). Δομάζος (2) και Γεωργόπουλος οι σκόρερς για τους φιλοξενούμενους.

Απ'την άλλη ο Μανώλης Λιναρδάκης, προπονητής του παιδικού της Λαύρας, παρέταξε την ομάδα του με το γνώριμο 3-6-1 (που μετατρέπεται σε 3-5-2) και με θετικό το γεγονός ότι η ομάδα του έχει μάθει καλά να παίζει σε χωμάτινο γήπεδο, έπαιξε έξυπνα στην κόντρα και δεν φοβήθηκε να πιέσει παντού και να αξιοποιήσει 100% τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

2η ομάδα: Σούρμενα - Τράχωνες 5-0!
Το συγκεκριμένο (φιλικό) ήταν το 1ο παιχνίδι στο οποίο ήμουν ουσιαστικά ο προπονητής της ομάδας αφού ο Βασίλης μου επιστέφθηκε την ομάδα για όλο το 90λεπτο. Έπαιξα με 4-1-3-2 (Ναι! Το Pure Football πιάνει και στο πραγματικό ποδόσφαιρο! :P ) με καθαρό αμυντικό χαφ που δεν ανέβαινε και με μπαλιές από τα πλάγια όπου με overlap και 1-2 καταφέραμε έξυπνα να διασπάσουμε την άμυνα του παιδικού των Τραχώνων. 0 παθητικό στην δικιά μας άμυνα με τους 2 τερματοφύλακές μας να δίνουν ρεσιτάλ! Έδωσα εντολή στους παίκτες μου να πιέζουν παντού την αντίπαλη άμυνα (ιδιαίτερα στο ελεύθερο όπου εκεί στα παιδικά τμήματα υπάρχει πρόβλημα) καθώς και να μην αφήνουν αμαρκάριστους παίκτες σε Κόρνερ, Φάουλ ΚΑΙ πλάγια.

Tελικό σκόρ? 5-0! Αυτή είναι και η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη που έχουμε κάνει φέτος! Για το Παιδικό Β' των Σουρμένων αγωνίστηκαν οι:

Ράπτης / Δουβίτσας, Φιλιππόπουλος, Νιάρχος, Τριανταφυλλίδης / Φραγκόπουλος (Κουσαδιανός), Αθανασίου Κ. , Σουλιώτης, Αθανασίου Γ. / Μπαχράκης , Λέκκας

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Oct 2005 09:50 #4709 by Μάνος Γρυπάρης
Το προηγούμενο ΣΚ 3-1 τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας την προηγούμενη αγωνιστική (άλλη μία νίκη!) Τώρα φιγουράρουμε στην 3η θέση της βαθμολογίας! Στο παιδικό είχαμε φέρει 1-1 με τους Τράχωνες με διαιτησία...παράγκας (τα τουρνουά των παιδικών τμημάτων ως γνωστόν διοργανώνονται από τους Τράχωνες) όπου ο GK μας έπιασε τα άπιαστα. Δημήτρης Πανόπουλος λέγεται, θυμίζει λίγο...Van Der Sar, αν και 2η χρονιά του στα Σούρμενα έχει μεγάλο ταλέντο το παιδί.

Αυτό το ΣΚ, το παιδικό παίζει με Ηλιούπολη, σήμερα στις 12:00 στο γήπεδο των Σουρμένων. Μετά το πρώτο στραβοπάτημα με Χ στην έδρα μας, την ήττα από Λαύρα και το Χ στους Τράχωνες είναι επιτακτική η νίκη και μάλιστα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 Nov 2005 14:42 #5298 by Μάνος Γρυπάρης
2 συνεχόμενες ήττες έκαναν τα Σούρμενα. Η αρχή έγινε με τον Αθηναϊκό, μέσα στην έδρα του με μία διαιτησία η οποία κυριολεκτικά μας έσφαξε! Προηγηθήκαμε 0-1 και στη συνέχεια εκτός από τα αδικαιολόγητα σφυρίγματα, είχαμε και αποβολή παίκτη μας με κόκκινη κάρτα. Μείναμε με 10 παίκτες για όλο το 2ο ημίχρονο και το σκορ ήρθε 3-2. :x

Σαν να μην έφτανε αυτό, την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην έδρα μας πάλι το ίδιο σκηνικό. Αποβολή παίκτη και πάλι με 10 για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Το αποτέλεσμα? Χάσαμε 1-2 απο την Αγία Παρασκευή!

Να σταματήσουν επιτέλους να πολεμάνε τα Σούρμενα ορισμένοι <<κύριοι>> εκεί στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Δεν πάει να πει ότι επειδή οι φανέλες άλλων συλλόγων έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα, εμείς θα ανεχόμαστε τσεκουρώματα κάθε σαββατοκύριακο.

Πάντως το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι πολύ θετικό και γενικά δεν τους επηρεάζουν όλα αυτά. Μάλιστα στην προπόνηση της Τετάρτης κάτι έγινε και σφύριξε ένας γυμναστής πέναλτι στο οικογενειακό διπλό, οπότε πετάγεται ένας παίκτης και λέει "Βγάλτου κόκκινη κάρτα!" κι ένας άλλος από την αντίπαλη ομάδα "Ντου στο διαιτητήηηηη....Ντου στο διαιτητηηηη.." Ευτυχώς που οι παίκτες μας το παίρνουν στην πλάκα και δεν επηρεάζονται. Έχουμε να δείξουμε πολλά ακόμη φέτος.

Στο παιδικό έχουμε ρεπό την επόμενη αγωνιστική στο Θουκιδίδειο και θα παίξουμε μόνο την αγωνιστική του τουρνουά της ΕΠΣΑ. Την προηγούμενη αγωνιστική στο Θουκιδίδειο κερδίσαμε 2-0 στην έδρα μας το παιδικό του Πανιωνίου. Βέβαια ο Πανιώνιος εκεί ούτως ή άλλως τα δεύτερα κατεβάζει. :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 Nov 2005 14:59 #5299 by Vagelis
Pou katanthsame sth xio...na xanoume apo ta sourmena!tststs!

(anapolwntas tis epoxes 92-95 pou eixame omada trith ethnikh...kupelo petousame ejw ton athinaiko tou tzalakwsta("einai parthena tou tzalakwsta h xtena")...
pantos filos pou paizei ston APO XIOU me eipe oti exete kalh omada...gia anodo fetos duskola alla tou xronou tha eiste apta fabori!

Long Live to prwtathlima ths D ethnikhs!(me agaphmeno thema twn filathlwn thn wra tou agwna fusika h sexoualikh zwh ths suzhgou tou tetartou diaithth! :twisted: )

More
16 Nov 2005 16:15 #5471 by Μάνος Γρυπάρης
1-1 με Ν.Ιωνία εκτός έδρας

Αναλυτικά η βαθμολογία.

Περιφερειακό πρωτάθλημα - 8ος Όμιλος
(8η αγωνιστική)
1. Ηλιούπολη 22
2. ΠΑΟ Ρουφ 17
-. Φωστήρας 17
-. Αγ. Παρασκευή 17
5. Αχιλλέας Κ. Αχαρνών 15
6. Αθηναϊκός 13
-. Σούρμενα 13
8. ΑΟ Νέας Ιωνίας 12
9. Τερψιθέα 12
10. Αθηναϊδα 8
11. ΑΠΟ Χίος 7
12. Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 2
13. Όλυμπος Αγιάσου 1
14. Πύργιος Χίου 1

Πύργος και Όλυμπος βλέπω να πέφτουν. Ειδικά τον Όλυμπο τον είχα δει στο εντός έδρας και περισσότερο ομάδα τοπικού πρωταθλήματος μου θύμισε.

Στην επόμενη αγωνιστική παίζουμε με τον Αχιλλέα εντός έδρας. Ελπίζω να μην έχουμε αγώνα στο παιδικό για να πάω να δω το ματσάκι. Πρέπει να πάρουμε το τρίποντο. Η Τερψιθέα παίζει με Ρουφ, η Ν. Ιωνία με Ηλιούπολη και ο Αθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Φωστήρα. Με μία τέτοια νίκη και τους 3 βαθμούς πιάνουμε το τρενάκι. Πάντως η Ηλιούπολη παίζει πολύ καλή μπάλα φέτος (κι έχει και μερικούς καλούς παίκτες στο παιδικό, ένα 10άρι 1.78 14χρονος, που θυμίζει Batistuta στα νιάτα του).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Nov 2005 16:35 #5474 by Vagelis
O Purgos xiou tha pesei giati den antexoun oikonomika(kai phdhjane apto karabi san tous pontikous oloi oi megaloparagontes)...apthn allh thelw atromhto ag.Marinas na pesei(oust!Gasmades).

Xtes ston Sportfm bghke enas akroaths kai elege oti h hlioupolh prostateuete apo barwnous ths nuxtas giauto paei gia anodo!+oti tromokratoun tis alles omades!
Ti wraia pou einai ekei sthn D ethnikh...pio palia otan htheles na anebeis koubalouses+tous xartofulakes me ta 5xiliara sta ektos edras...ti wraia pragmata!

More
29 Nov 2005 00:29 #6124 by Μάνος Γρυπάρης
Κι εγώ έχω ακούσει από δικούς μας οπαδούς ότι παίρνει τα παιχνίδια με μπράβους. Εντάξει, είναι όμως για πάνω από Δ' Εθνική σίγουρα. Πάμε στα δικά μας...

ΣΟΥΡΜΕΝΑ-ΤΕΡΨΙΘΕΑ 2-1

Η ξανθιά σφύριζε (α)διάφορα!

ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!
Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα τα Σούρμενα πήραν μια δίκαιη νίκη απέναντι στην γειτονική τερψιθέα. Στην κοινή εξέδρα περίπου 100 οπαδοί της Τερψιθέας έδωσαν το παρόν με σημαία και τύμπανο, αλλά τα Σούρμενα κρατούσαν....την δύναμή τους για την έναρξη του αγώνα. 2 σημαίες και 2 τύμπανα από την άλλη πλευρά της εξέδρας και βροντερό παρόν από 300 περίπου Σουρμενιώτες.

Η διαιτητής του αγώνα (μια ξανθιά διαιτητής που δεν θα έπρεπε να σφυρίζει ούτε σε Γ' Τοπικό!) σφύριξε το τοπικό ντέρμπι, κάνοντας ίσως ένα από τα χειρότερα διαιτητικά παιχνίδια που έχουμε δει φέτος! Σε φάουλ και οφ-σάιντ οι περισσότερες υποδείξεις της ήταν λάθος παρά σωστές!!! Η Τερψιθέα στην αρχή είχε δοκάρι, παρά την πίεσή μας. Τα Σούρμενα όμως βρήκαν 2 φορές σε 10 λεπτά τον δρόμο προς τα δίκτυα και καθάρισαν το ματς από νωρίς με την συνεχή πίεσή τους. Ο Μπάτι (35χρονος captain των Σουρμένων από την Αλγερία) και η δεξιά πτέρυγα "χόρευαν" την άμυνα της Τερψιθέας για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο 2ο ημίχρονο σε μία ανύποπτη φάση, η Τερψιθέα βγαίνει στην κόντρα, 3 παικτες με 1 αμυντικό και σε καθαρό οφ-σάιντ 2 παικτών!! (κολλητά ο ένας δίπλα στον άλλο και 1 μέτρο οφ-σάιντ) η διαιτητής ούτε καν είδε το οφ-σάιντ και κατοχύρωσε το γκολ! Από τα περίπου 20 οφ-σάιντ είναι ζήτημα αν πέτυχε έστω το 30% εξ αυτών! Εκτός αυτού κάπου στο '65, ο Μανωλιάδης (ο DMC μας) δέχεται την 2η κίτρινη κάρτα κι η διαιτητής ξεχνάει να το βγάλει την κόκκινη! (και φυσικά ο Παύλος Δράκος, assistant του Batista, τον έκανε μετά από λίγο αλλαγή και τελικά το γλιτώσαμε!)
Στο προτελευταίο λεπτό ο GK μας πέφτει κάτω και τραυματίζεται σε διεκδίκηση (δεν καθυστερούσε επίτηδες, όντως είχε χτυπήσει και μέχρι την λήξη κράταγε το κεφάλι του). Ένας αμυντικός μας πιάνει την μπάλα με τα χέρια και την πετάει έξω! Και βέβαια η διαιτητής δίνει πέναλτι! Τότε ήταν που μπήκαν μέσα μέχρι και παράγοντές μας ενώ ο αντίπαλος GK της Τερψιθέας (μπαρμπα-στρουμφ τον φωνάζανε, γύρω στα 30φεύγα με αστεία εμφάνιση κι έπνιξε τα 2 παστέλια) άφησε το τέρμα του και φώναζε για πέναλτι. Πριν την εκτέλεση του πέναλτι έκλεισα τα μάτια και ξεμάτιασα την ομάδα 2 φορές. Με χτυπημένο GK και πέναλτι στο '90 τι άλλο μπορούσα να κάνω? Τελικά εκτελέστηκε κι απ'ότι μου είπαν (δεν έβλεπα!) η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι! Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων η ξανθιά σφυρίζει την λήξη!
ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ 2-1 ΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ! (μετά από ένα επεισοδιακό ντέρμπι) ΠΕΛΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥΥΥ!!!

(Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε τον πιο δύσκολο αγώνα μέσα στην έδρα της Ηλιούπολης).

Μόνος "Στον Πάγκο" (Η 1η μου νίκη)
Σάββατο πρωί, στο γήπεδο του ασυρμάτου στον Αγ. Δημήτριο. Ο 1ος μου επίσημος αγώνας σε τουρνουά, όπου ο Βασίλης έλειπε. Μόνος στον πάγκο ο assistant λοιπόν. Παιδικό Σουρμένων Β' - Παιδικό Αθηναϊκού Β'. Τελικό αποτέλεσμα? 6-2. Με 4-1-3-2 και με την μπάλα κάτω, η ομάδα μου έφτασε σε μια εύκολη νίκη, αν και ο Αθηναϊκός προηγήθηκε στο 3ο λεπτό με ένα αστείο γκολ (αδράνεια της άμυνας μετά από βολέ). Anyway τέλος καλό, όλα καλά. 1 στα 1 λοιπόν & Keep walking :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 Dec 2005 20:33 #7015 by Μάνος Γρυπάρης
Τα τελευταία αποτελέσματα της 1ης ομάδας των Σουρμένων:
1-0 με την Αθηναϊδα στην έδρα μας
0-0 με τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Κι έπεται συνέχεια. Του χρόνου με 2-3 μεταγραφές χτυπάμε άνοδο! :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Feb 2006 19:35 #8304 by Μάνος Γρυπάρης
ΤΡΕΝΟ!

Στα 2 προηγούμενα Σαββατοκύριακα είχαμε την μεγάλη νίκη των Σουρμένων επί του ΠΑΟ Ρουφ με 3-2 που έδωσε πολλά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς και την νίκη 1-0 με τον Πύργο Χίου. Αυτή τη στιγμή τα Σούρμενα είναι στην 4η θέση της Βαθμολογίας. Φυσικά η χρονιά έχει κριθεί με την Ηλιούπολη να έχει πάρει σαφές προβάδισμα και να συνεχίζει του χρόνου στη Γ' Εθνική.

8oς Όμιλος
1 Ηλιούπολη 47
2 Αγία Παρασκευή 36
3 Π.Α.Ο. Ρουφ 36
4 Σούρμενα 32
5 Φωστήρας 31

Tην Κυριακή στο παιδικό δίνουμε μεγάλη μάχη για την είσοδο στην 4άδα αφού αντιμετωπίζουμε τους Τράχωνες για το Θουκιδίδειο. Για να δούμε αυτή τη φορά αν θα υπάρχει παράγκα (αγωνιζόμαστε στην έδρα μας). Ο Δομάζος είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)