Λοιπόν, καιρός να αποκαλυφθούμε. Από το ραδιόφωνο δεν κατάφερα να κρυφτώ οπότε ανοίγω το συγκεκριμένο topic για την ομάδα της περιοχής μου.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ
Έτος ίδρυσης: 1928
Σήμα: Δικέφαλος
Εμφάνιση: 1η->Κόκκινο σκούρο-άσπρες ρίγες , 2η->Μπλε σκούρο
Κατηγορία: Περιφερειακό πρωτάθλημα - 8ος Όμιλος
Πέρυσι η ομάδα της περιοχής του Ελληνικού, έκανε μια φανταστική πορεία κι ανέβηκε αήττητη στη Δ'Εθνική (Περιφερειακό πρωτάθλημα). Στα Σούρμενα βάζω κι εγώ το μικρό μου λιθαράκι καθ' ότι είμαι βοηθός προπονητή στο παιδικό τμήμα της ομάδας. Στην πρώτη ομάδα είναι προπονητής ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου Daniel Batista (η ομάδα μας μοιάζει σε κάποια στοιχεία με την ΑΕΚ, μάλιστα ιδρύθηκε από πρόσφυγες του Πόντου) και βοηθός προπονητή ο Παύλος Δράκος. Το έχει η μοίρα μας πάντως στον Sportime Radio γιατί και ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι μέσα στη διοίκηση του Παλλαυρεωτικού (εισηγήθηκε μάλιστα και για την ιστοσελίδα της ομάδας του Λαυρίου -
www.lavriofc.com
).
Daniel Batista, ο προπονητής της ομάδας των Σουρμένων.
Το παρακάτω link ανανεώνεται κάθε εβδομάδα με τα νέα αποτελέσματα:
www.epo.gr/eras_prota/detail.asp
... e_cat_id=5
To ίδιο και η βαθμολογία του 8ου ομίλου:
www.epo.gr/eras_prota/detail.asp
... e_cat_id=5
Όλες οι ομάδες του 8ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος
Αγία Παρασκευή (Αθήνα)
Αθηναΐδα (Αθήνα)
Αθηναϊκός (Αθήνα)
Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών (Αθήνα)
Ηλιούπολη (Αθήνα)
Νέα Ιωνία (Αθήνα)
Π.Α.Ο. Ρουφ (Αθήνα)
Σούρμενα (Αθήνα)
Τερψιθέα (Αθήνα)
Φωστήρας (Αθήνα)
Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας (Λέσβος)
Όλυμπος Αγιάσσου (Λέσβος)
Πολυκράτης (Σάμος)
Α.Π.Ο. Χίος (Χίος)
Πύργος Πυργίου (Χίος)
Το γήπεδό μας είναι επι της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Όσοι έρχεστε από Αθήνα πιάνετε Βουλιαγμένης και περνάτε διαδοχικά Δάφνη, ’γιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη και στο Ελληνικό στο δεξί σας χέρι μετά την δεξαμενή του ελληνικού (άσπρη-κόκκινη), εκεί όπου βρίσκεται το Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος κάνετε δεξιά, ευθεία κάτω και στην πρώτη (παράνομη) στροφή κάνετε 180 μοίρες αναστροφή και θα δείτε το γήπεδο στα 150 μέτρα στο δεξί σας χέρι.
Οι προπονήσεις του παιδικού είναι:
Δευτέρα: 17:00-18:30 (Παιδικό Β') , 20:00-21:30 (Παιδικό Α')
Τετάρτη: 20:00-21:30 (Παιδικό Α' και Β')
Παρασκευή: 20:00-21:00 (Παιδικό Β') , 21:00-22:00 (Παιδικό Α')
Στο παιδικό έχουμε πολύ καλά παικτάκια (τα παιδικά τμήματα περιλαμβάνουν τις χρονιές 1991 & 1992) μεταξύ των οποίων είναι και οι :
Χρήστος Δομάζος (c) (AM C) : Γεννημένος το 1991, ο πρώτος ανηψιός του Δομάζου παίζει...AM C κι έχει το ίδιο στυλ παιχνιδιού όπως ο θείος του. Διαθέτει ήδη εξαιρετική τρίπλα, ταχύτητα, σουτ & πάσα. Βρίσκεται στα Σούρμενα εδώ και 8 χρόνια.
Γιώργος Γεωργόπουλος (F C) : Πολύ καλός ταλαντούχος επιθετικός και με τεχνική
Βαγγέλης Οικονόμου (D C) : Κεντρικός αμυντικός με πολύ καλό μαρκάρισμα που προέρχεται από την πρώτη ομάδα παιδικού του Πανιωνίου.
Σπύρος Σαμικός (AM L) : Το παιδί αυτό θυμίζει...Ronaldinho! Παίζει αριστερό εξτρέμ, είναι κοντούλης κι έχει απίστευτη τρίπλα.
Από αυτό εδώ το topic θα σας ενημερώνω και για τα αποτελέσματα της πρώτης ομάδας μας. Ας ελπίσουμε ο Ντανιέλ να κάνει μια καλή δουλειά και να δούμε κάποια στιγμή το σύλλογό μας στην Γ' Εθνική.