Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τέλος ο Rivaldo?

More
14 May 2007 01:59 #31369 by penny
Replied by penny on topic Τέλος ο Rivaldo?
Γιατί? Μπορεί κανείς να ναι σίγουρος? :?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 May 2007 14:06 #31389 by Kostas Giagias
Στεναχωρήθηκα με την στάση Ριβαλντο, οργανωμένων και Κοκκαλη(διοικησης).

Και τα 3 μέρη έχουν μερίδιο στην ευθύνη!!!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
14 May 2007 14:19 #31391 by Δημήτριος Σωτηρίου
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λορένσο Σέρα Φερέρ είχε, όπως αποκαλύπτει η «SportDay»,ο Ριβάλντο, ρίχνοντας γέφυρες προσέγγισης με τους «κιτρινόμαυρους». Επιθυμία του 35χρονου Βραζιλιάνου να παραμείνει στην Ελλάδα. Εμπόδιο, αλλά όχι απροσπέλαστο, το κασέ του. «Απλώνω χείρα βοηθείας στον Ριβάλντο», η αινιγματική δήλωση του προπονητή της «Ένωσης», που απέδωσε στην έλλειψη κινήτρου και αυτοσυγκέντρωσης την ήττα με 3-1 από τον Πανιώνιο.

artho apo to sporfm.gr

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
14 May 2007 16:14 #31394 by a Guest
Replied by a Guest on topic Τέλος ο Rivaldo?
Μακάρι να πάει στην ΑΕΚ, και να μας κολλήσει και ενα φαουλάκι μέσα στο Καραισκάκη!!! Πολύ θα το χαρώ!

More
15 May 2007 00:01 #31426 by Kiriakos
Replied by Kiriakos on topic Τέλος ο Rivaldo?
re file SA7 esu gia na katalabw! prepei esu twra na legesai olympiakos?
panw apo kokkalh, rivaldo olous kai ola olympiakos! dhl gia na katalabw an antallaxoume paixtes me ton panathinaiko esu 8a eisai me ton anatol, ton djole kai ton okka? eleos re seis!!! ti olympiakoi eiste eseis? dn niw8ete! dn xerete thn istoria tou olympiakou!!! kai sthsate kai ton kokkalh

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 May 2007 00:48 #31429 by a Guest
Replied by a Guest on topic Τέλος ο Rivaldo?
Το αν θέλω να λέγομαι ολυμπιακός φίλε μου, άσε να το ξέρω εγώ και οχι να με κρίνει ένα άγνωστο username. Δηλαδή εσύ "ολυμπιακάρα" γούστάρες να έχεις στην ομάδα σου πουρά μηδαμινής αξίας (Ανατολάκης, Γεωργάτος, κτλ) καθώς και παλτά (βλέπε τον δεινό σκορερ Μπορχα, τον παιχταρά Μπαμπαγκίτα, τον φοβερό Μπουλούτ, τα μελλοντικά αστέρια Νε, Ντομί και ..και...και...) και σε χάλαγε ο Ρίμπο??? Το οτι είναι 35 εμένα δεν μου λέει τίποτα. Ο άνθρωπος υπήρχαν παιχνίδια που έβαλε τα γυαλιά στα "νιάτα" του ολυμπιακού και τους έδειξε πώς κλωτσάμε το τόπι.
Κανείς δεν αμφισβητεί οτι ο Κόκκαλης έβγαλε τον ολυμπιακό απο πολύ δύσκολες καταστάσεις, και τον έκανε αυτο που είναι σήμερα, αλλα φίλε μου δεν εχει το αλάθητο. Όταν κάνει δηλαδή τις πατάτες δεν πρέπει να υποστεί κριτική, επειδή μας έσωσε ???? Ωραία λογική.....
Υπο άλλες προυποθέσεις δεν θα με ένοιαζε τόσο η αποχώρηση του Ρίμπο, αλλα 2 πράγματα με πείραξαν:
1) Ο τρόπος με τον οποίον έγινε αυτη η αποχώρηση (γι ακόμη μια φορά τα ίδια.......)
2)Το οτι δεν πρόκειται να πάρει παίκτη ισάξιο του Ρίμπο, και θα την βγάλουμε πάλι με τίποτα δήθεν δεινούς σκορερ και μεγάλους παιχταράδες που για κάποιον λόγο θα είναι πάλι περαστικοί. Εδώ και 3 μήνες μας τα έχουν πρήξει με τον Ντουντου και στο τέλος θα καταλήξεις μα τον Παπαρόπουλο των Άνω Κρεμαστών, δεν το βλέπεις οτι είναι μια απο τα ίδια και το φετινό καλοκαίρι???? Άλλο ένα παραμύθι???

NACastillo\ wrote: dhl gia na katalabw an antallaxoume paixtes me ton panathinaiko esu 8a eisai me ton anatol, ton djole kai ton okka?

Μα τώρα μου συγκρίνεις Ρίμπο με τους παραπάνω??? ΈΛΕΟΣ......

NACastillo\ wrote: dn xerete thn istoria tou olympiakou!!!

Φίλε μου ο ολυμπιακός εχει ιστορία, αλλα θέλουμε να εχει και μέλλον

NACastillo\ wrote: ka8este kai diabazete tis

More
15 May 2007 12:14 #31445 by Anna R
Replied by Anna R on topic Τέλος ο Rivaldo?
Παιδία νομίζω οτι ο Djole έκανε λάθος κίνηση το Σάββατο. Όταν υπάρχει μια τέτοια κατάσταση στην ομάδα σου δεν είναι και οτι πιο έξυπνο και σωστό να βγαίνεις και να κατηγορείς ή να το παίζεις σωτήρας του Κόκκαλη. Γιατί πρίν απο τις δηλώσεις του ήταν καθαρά κόντρα του Κόκκαλη με τους οπαδούς (για ακόμη μια φορά). Ειλικρινά δεν κατάλαβα αυτή του την κίνηση το Σάββατο να βγεί και να μιλήσει για ένα θέμα που στο κάτω κάτω δεν τον αφορά. Ο Rivaldo δεν κατηγόρησε τον Ολυμπιακό για να πείς οτι βγήκε μετα ο Djole να υπερασπιστεί την ομάδα του, κατηγόρησε την διοίκηση για συγκεκριμένα θέματα.
Το θέμα εδώ όμως δεν είναι αποκλειστικά ο Djole. Το θέμα είναι τι προσπαθεί να καταφέρει η διοίκηση του Ολυμπιακού. Μάλλον θα πρέπει να παρακαλάμε να αφήσει ο Γλου τον ερασιτέχνη και να ασχοληθεί με τον Ολυμπιακο μήπως και μας φέρει πάλι κανένα τρανταχτό ονόμα γιατι απο τον Κοκκαλη...

More
15 May 2007 13:22 #31454 by Kostas Giagias
Σορρυ που θα αναγκαστώ να μιλήσω έτσι αλλά ο κάθε ένας λέει το μακρύ του και το κοντό του (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ FORUM αλλά παντού), πολλές φορές χωρίς να έχουν προσωπική άποψη των γεγονότων.

1. Ο NACastillo έχει δίκιο σε αυτά που λέει χωρίς όμως να συμφωνώ στο άν ο Χ ή ο Ψ είναι ή όχι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2. Ο SA7 έχει καταλάβει λάθος (κατά την γνώμη μου το θέμα)
Κανείς δεν θέλει μία ομάδα από πουρά και κανείς δεν είπε ότι δεν ήθελε τον Ριμπο στην ομάδα ακόμα και στα 36. Το πρόβλημα είναι αλλού. Αξίζει 2Μ τον χρόνο>???? Γιατι αν αξίζει τώρα 2Μ στα 32 που του έδωσες 2Μ τον έριξες !!!!
Λέει ο ρίμπο ότι δεν είναι για τα χρήματα αλλά το κόλλημα του τελικά είναι τα χρήματα (δήλωσε ότι τον κορόιδεψαν και του πρότειναν 50% μείωση). Ακόμα δεν τον νοιάζουν τα λεφτά αλλά μιλάει ότι ο Ολυμπιακός του χρωστάει ΛΕΦΤΑ 390.000 Euro. Σε ποια ομάδα και σε ποια χώρα δεν υπάρχουν καθιυστερήσεις σε πληρωμές??? Εχασε κανείς χρήματα από τον Ολυμπιακό? Είναι θέμα για να το πεις.

ΑΚΟΜΑ Δεν μπορούσε να κάνει τις δηλώσεις ΔΕΥΤΕΡΑ? Επρεπε να χαλάσει το κλίμα της φιέστας? Η φιέστα ήταν για τον κόσμο... και ο ρίμπο είπε ότι αγαπάει τον κόσμο... ΩΡΑΙΑ !!!! Λέτε να χάλασε τον Κοκκαλη και τον Λούβαρη αυτό που έγινε περισσότερο από εμάς τους φιλάθλους? Δεν νόμίζω... εμάς έβλαψε πρώτα από όλα.

Είναι σίγουρο ότι στα 3 τελευταία πρωταθλήματα πήρε τίτλους μόνος του... Αλλά αυτό είναι πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Δεν νοήτε να περιμένουμε από ένα παίκτη να πάρει τους τίτλους. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ!!!!

Ακόμα... ο Ολυμπιακός του πρότεινε και άλλη θέση που δεν ήθελε. Μήπως δεν ήθελε και να μείνει με άλλο ρόλο (όχι μόνιμα 11αδάτος)? μήπως δεν αντέχει στον πάγκο?

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
15 May 2007 13:23 #31455 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Μου αρέσει πολύ που η κουβέντα άναψε, επειδη δείχνει πως το θέμα σας αφορά...

Εγώ θέλω να προσθέσω μόνο ένα πράγμα...

Αν ο Ριβάλντο πάει στην ΑΕΚ, πως θα τον υποδεχθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού;

Θα ήθελα να μάθω την άποψη σας...

More
15 May 2007 13:44 - 15 May 2007 15:20 #31462 by Anna R
Replied by Anna R on topic Τέλος ο Rivaldo?
Φιλε Beastie φυσικα και ο καθενας λεει την προσωπική του αποψη (ή οπως λες κι εσυ το μακρυ του και το κοντο του) κι ετσι γίνεται και ο διαλογος και τυπώνονται και οι φυλλάδες και παίρνεις στην τελικη κι εσυ το έναυσμα να απαντήσεις. :wink:
Εγω απλα θα σου πω οτι και προγραμματισμενη να ειναι μια συνεντευξη οταν δεν θελεις να αναψεις φωτιες απλα εχεις το δικαιωμα να μην απαντησεις σε ερωτησεις. Ουτε ειπα να υποστηριξει τον Ριβαλντο και να κραξει τον Κοκκαλη αλλα ουτε και το αντιθετο...

Υ.Γ. Φιλε mafioze αυτες οι ερωτησεις σου αναβουν φωτιες εδω στο forum...
Last edit: 15 May 2007 15:20 by Anna R.